Blogg

Bästa iPad Mini 5 Folio-fodral 2021

Din iPad mini five har blivit bättre med unika speciella stötar. Detta kommer att uppmuntra många Apple-fans att gå till denna mini men mäktigare surfplatta. Men hur länge kommer du att kunna hålla din flik ny? Tja, du läste mig! Det är fodral och omslag som behåller glansen och glamouren på din iPad mini 2019. Kontrollera den här samlingen av de bästa foliofodralet för iPad mini 5. Varför foliofodral för din minitavla? Till skillnad från andra fodral täcker ett foliofall helt din iPad från alla hörn och sidor. Dessutom erbjuder den utmärkt funktionalitet i kortspår, valutafickor, pennhållare och mer. Det här är tillräckliga skäl för alla konsumenter eller en pro-användare att gå till de bästa foliofallen.

 1. Fintie
 2. Ztotop
 3. ESR
 4. Veco
 5. Cookk
 6. KAVAJ
 7. ROARTZ
 8. Luibor
 9. DTTO
 10. Casii

1. Fintie

Fintie har uppnått perfektion i att skapa ett foliofall. Så det verkar från detta iPad mini smarta fodral, som stöder automatisk sömn / vakna-funktion. Detta skyddande lock med ficka gör att du kan justera din enhet i flera vinklar. Missa inte dokumentfickan, där du kan lagra dina visitkort, bankkort, valuta etc.

Fintie använder premiummaterial för att bygga läderyttersida och mjukt mikrofiberinteriör. Detta gör inte bara fodralet snyggt utan håller det också hållbart och skyddande.

USP: Premiumkomposition

Kolla in på Amazon

2. Ztotop

Ztotop har framgångsrikt överfört premiumkvalitet och en anmärkningsvärd elegans till detta foliofall. Själva färgen (brun) fångar din uppmärksamhet under lång tid. När du återhämtar dig från färgkarismen, är du golvad av dess funktioner. Automatisk sömn / vakna, plånboksficka, hållare för pennaband och vad inte!

Njut av snabb och fullständig åtkomst till alla funktioner och kontroller på din iPad. Användarvänlighet är nyckeln här eftersom Ztotop har vävt lysande hantverk med multifunktionella funktioner. Titta på de flera djupa spåren för att justera din iPad i många horisontella vinklar.

USP: Extraordinary artistry

Kolla in på Amazon

3. ESR

Ta hem den urbana charmen i ESR: s premiumfolio-fodral, som visar en bokomslagdesign. En anmärkningsvärd egenskap i detta flervinkelvisningsfall är ventilation. För att hålla enheten sval har ESR installerat en PC-bakplatta med en stor ventilationsutskärning.

För att skapa en magisk effekt har ESR använt PU-läder med träkornstruktur och dekorativa sömmar. En kombination av mjukt yttre skal och robust ram håller din iPad mini säker.

USP: Dekorativa sömmar

Kolla in på Amazon

4. Veco

Veco lämnar ingen sten oöverskådlig för att imponera på iPad mini-användare - konsumenter och pro-användare. Hämtad från Veco's Denim Series, har detta folio flip stativfodral pennhållare. Om du använder den första generationen Apple Pencil kan du enkelt fästa den i det här fallet.

Detta foliofodral i bokstil ger din iPad mini en elegant personlighet. Utöver mode har Veco uppmärksammat funktioner som halkskydd, bekväm beröring med denimyta och svett.

USP: Denim yta

Kolla in på Amazon

5. Cookk

Med tanke på startpriset på iPad mini 5, skulle många föräldrar vilja ha tanken på att få den här enheten till sina barn. Men innan du överlämnar det till dina butterfingers, packa in det i ett foliofall. Med mer än 35 pandamotiv presenterar Cookk ett imponerande utbud av foliofodral för dina barn.

Cookk har använt material av hög kvalitet för att tillverka ett kompakt och lätt fodral. Dina barn kan använda det inbyggda stativet och ställa in flera vinklar för att titta på videor och filmer på iPad mini.

USP: Färgglatt sortiment

Kolla in på Amazon

6. KAVAJ

KAVAJ har huggit ut en nisch i foliofallens värld. För din iPad mini 5 har Kavaj använt äkta kohudskinn och skapat ett smart folioskal med smal passform. På detta lätta och slitstarka fodral har Kavaj visat sin konst i tunn och minimal design.

Elegansen i organiskt läder överskuggar aldrig den ljusa skärmen på din iPad mini. Oavsett om du tittar på filmer eller ringer FaceTime-samtal kan du alltid fälla det här foliofallet i perfekt vinkel.

USP: Organiskt läder

Kolla in på Amazon

7. ROARTZ

ROARTZ erbjuder en rad iögonfallande foliofodral för din iPad mini. Detta metalliska magenta fodral är valet för kvinnor som har kräsna smaker. Det tunna och lätta fodralet lägger inte till mycket bulk på din enhet, och du skulle gärna vilja ha din surfplatta överallt.

Gummiytan på ett robust polyuretan exteriör säkerställer fullständigt kroppsskydd mot fingeravtryck och repor.

USP: Gummi finish

Kolla in på Amazon

8. Luibor

Så smidigt som smör har Luibors ultralätta folioväska en silkeslen struktur. När du rör på fodralet kan du känna dess blanka yta. En klassisk och professionell design möter solid konstruktion och därmed får du en förstklassig sammansättning av PU-läder exteriör och mjuk mikrofiberinredning.

För att göra en vetenskaplig design har Luibor precis skärt alla öppningar så att du snabbt kan komma åt alla kontroller och funktioner. Dessutom ger det stabila stativet bekvämt visning.

USP: Vetenskaplig design

Kolla in på Amazon

9. DTTO

För älskare av läderprodukter tar DTTO ett iPad mini foliofodral med Apple Pencil-hållare. Dess multifunktionella design inkluderar handrem i läder för enkel hantering och en ficka för att förvara andra iPad-tillbehör och bankkort.

I den inre vänstra folien kommer du att märka flera platser för att ställa in horisontella ställvinklar för att titta på videor, skriva texter och ringa FaceTime-samtal. Slitstarkt material och syntetiskt läder exteriör gör det till ett perfekt fodral för din iPad mini-flik.

USP: Stabilt stativläge

Kolla in på Amazon

10. Casii

Casii presenterar ett hårt ryggfoliofodral för din Apple iPad mini 2019. Fodralet med hårt rygg ger ett robust skydd mot din enhet mot risker som repor, stötar, fall och stötar. För att spara batteriet på din surfplatta har detta fodral automatisk viloläge / väckningsfunktion, som väcker och sätter enheten i viloläge när du öppnar eller stänger locket.

Casii har använt förstklassigt PU-läder exteriör och tuff PU-rygg för att ge skydd runt om. Justera din iPad mini till flera betraktningsvinklar medan du skriver e-post / meddelanden, tittar på videor eller läser e-böcker.

USP: Exakta utskärningar

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Avslutar…

Profilen för ett foliofall är mer lämpligt för människor som lever ett lugnt och sammansatt liv. Du kan byta ut din plånboksfodral med högkvalitativa folior som nämns ovan.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPad Mini 5 tunga fodral
 • Bästa iPad Mini 5 läderfodral
 • iPad Mini 5 skärmskydd i härdat glas
 • Bästa 10,5-tums iPad Air Keyboard-fodral

Vilket foliofall skulle du vilja köpa från listan? Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found