Blogg

Bästa iPad Air Screen Protectors 2020

Ska du använda ett skärmskydd för iPad Air? Är det absolut nödvändigt? Diskutabla frågor som de är, det är fortfarande mycket meningsfullt att ha ett skärmskydd för iPad Air. Det tjänar ett par syften direkt: det förhindrar oavsiktliga repor som är alltför frekventa och förhindrar att oljiga eller fuktiga fingeravtryck påverkar skärmen.

Marknaden är översvämmad med iPad Air skärmskydd. Några av de militära skärmvakterna säljer för över $ 30 och precis när du tänker "vem skulle spendera så mycket på ett enkelt skärmskydd", låt mig berätta att dessa produkter är mäktiga populära.

Bästa skärmskydd för iPad Air 2020

# 1. Tech Armor

Tech Armors iPad Air-skärmskydd är en avsevärt tunn HD-film. Det är samma japanska PET-skärm som de flesta skärmskydd är gjorda av. Skärmskyddet påverkar inte pekupplevelsen. Skärmen förhindrar oftast fingeravtryck också och kan skydda iPad Air-skärmen från repor och damm. Det är ganska bra rustning för skärmen.

USP: tunn och HD-film

Kolla in på Amazon

# 2. Supershieldz

Supershieldz är ett matt skärmskydd. Det är svårt; Den har antireflexfunktioner som är utformade för att ge en mycket tydlig, skarp och exakt skärm. Skärmen kommer inte i vägen för beröringskänslighet: med tanke på den matta ytan är den otroligt slät och fungerar mycket bra. Detta är tillverkat av japansk PET också. Supershieldz är designad med specifika utskärningar för iPad och är ett utmärkt, långvarigt skärmskydd för iPad Air.

USP: Sömlös beröringskänslighet

Kolla in på Amazon

# 3. iCarez

iCarez har en 3-H hårdhetsgrad. Det är ett av de svåraste skärmskydd som finns. Men det är inte så tjockt att det påverkar användbarheten av iPad Air. iCarez har ungefär samma specifikationer som andra skärmskydd för iPad: det är anti-rep, antireflex, dammskydd och förhindrar fingeravtrycksavtryck, så du har en tydlig skärm hela tiden.

USP: Anti-rep material

Kolla in på Amazon

# 4. ArmorSuit MilitaryShield

ArmorSuit är kanske det enda skärmskyddet för iPad Air som är militärt av denna lista. Det är dock inte så stor skillnad i hur dessa skärmskydd fungerar. Den enda stora skillnaden är att skärmskyddet förmodligen tål stötar från skarpa föremål också, förutom att skydda iPad Air från repor och damm. Varianter inkluderar en integritetsskydd som förhindrar andra från att kunna titta på din iPad-skärm från en vinkel.

USP: Skärmskydd av militär kvalitet

Kolla in på Amazon

# 5. Anker

Ankers iPad Air-skärmskydd är ett hårt belagt skärmskydd. Med en hårdhet på 9H är Anker verkligen hård men den är väldigt smidig. Den levereras med dessa antireflex- och fingeravtrycksfunktioner som ser till att din iPad Air-upplevelse hindras av skärmskyddet. Och det förhindrar repor och påverkan av vanligt slitage på iPad: s näthinneskärm.

USP: Anti-reflex och Anti-fingeravtrycksfunktioner

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Avslutar…

På en lättare ton, även om den kallas en iPad Air, är den inte gjord för att flyga i luften. Det är en känslig enhet som är benägen att skada om den inte tas om hand. Det är där dessa skärmskydd hjälper oss. De skyddar enhetens skärm och låter oss göra vårt arbete lugnt. Jag är ganska säker på att du hittade ett perfekt skydd för din enhet från listan. Om vi ​​saknade någon fantastisk produkt känner du till borren; kommentera nedan.

Relaterade artiklar:

  • De 10 bästa iPad Air Keyboard-fodralen 2019 kommer du någonsin att ta hand om
  • Bästa iPad Air Folio-fodral 2019 för att skydda och bära din iPad i stil
  • Militära iPad Air-fodral för det ultimata skyddet 2019
  • Bästa iPad Air Slim-fodral 2019: Designad för att hålla iPad trygg och sund

Vilken från listan gillade du? Missade vi något? Låt oss veta vad du tycker genom att kommentera nedan.