Blogg

Bästa iPhone- och iPad-simappar 2021

Oavsett om det är ur ett fitnessperspektiv eller bara som en hobbyaktivitet anses simning vara en av de bästa övningarna du kan engagera dig i. När det är bäst hjälper simning med fantastisk ämnesomsättning och hälsa. Inte konstigt då, vi har hundratals simappar för iPhone & iPad i App Store. Som en del av vår iPhone- och fitnessserie finns här många iPhone- och iPad-simappar som sträcker sig från simlektioner till simspårare.

1. TrainingPeaks

TrainingPeaks är en förstklassig fitnessapp designad för att spåra antalet aktiviteter som cykling, löpning, cykling och simning. Med flera diagram och diagram kan du spåra din aktivitet mycket enklare.

Håll koll på din hastighet, distans, kraft och mer. Du kan lägga till viktiga mått som vikt och sömn för att få ännu bättre analys om hur du går vidare med uppgiften. Viktigast, det fungerar med mer än 100 appar och enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. MySwimPro

MySwimPro utsågs till Apple Watch-appen 2016. Den är perfekt utformad för att stärka din simning och få ut det bästa av dig. Den har ett enormt bibliotek med massor av skräddarsydda simträningspass.

Du kan logga dina simningar och kunna spåra dina framsteg. Simningsappen låter dig exportera dina data som en PDF-fil.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Swim.com

Swim.com är skräddarsydd för simmare. Det ger feedback i realtid om viktiga mått under din simning. Den upptäcker automatiskt simning och andra viktiga saker som slagslag, antal slag etc.

Med borrläget kan du spåra ditt spark- och borravstånd. Genom den kritiska analysen ger den rätt inblick i dina framsteg.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Q Simma

Här är en app för simning som hjälper dig att bedöma, spåra och ta itu med din kroppsposition utanför poolen för att förbättra din prestation när du är i poolen. En nyckelfunktion är att mäta och jämföra simbildsbilder med ett "perfekt exempel".

Det hjälper idrottare och tränare att identifiera vissa restriktioner ur vattnet och koppla dessa till eventuella problem som ställs inför simning. Det är ett måste för alla som är seriösa om att förbättra sig som simmare och jämna ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. SwimtoFly

Även om det inte är så kraftfullt som MySwimPro eller så omfattande som Swim.com, är SwimtoFly en mycket hjälpsam simapp för iOS. Även om det ser mer inriktat på nybörjare, kan avancerade simmare också hitta det ganska effektivt.

Den kommer med fem genomtänkta lektioner. Från frontkrypning till fjäril eller bröstslag har du täckt dig helt.

Eftersom varje lektion består av videor kan du enkelt lära dig simningens knep. För att inte tala om, SwimtoFly låter dig också spela in ditt simdistans och hålla reda på färdigställandet så att du kan kontrollera hur bra du kommer på.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. iSwimTimes

iSwimTimes är extremt avancerad och fungerar som ett överlägset verktyg för att spåra din simning. Den berättar hur lång tid du gjorde, hur mycket du förbättrat och vad som behövs för att uppnå ditt mål. Den stöder flera simmare spårning.

Du kan kolla in ditt personliga bästa, jämföra tider för att snabbt ta reda på hur du utformar tävlingen. Med flexibla tidsstandarder har du den nödvändiga friheten att träna i din egen takt som fungerar bäst för dig.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Simma PB

Detta är en outlier av gänget. SwimPB är att spåra dina klockor när du gör freestyle eller fjäril eller vad som helst. Det håller en historia över alla dina tidigare tider.

Appen är mer benägen mot tränare, men om du letar efter en lösning som bara spårar alla dina simtider är det här en bra app.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

8. Utför simningsträning

Kolla in det här verktyget för att spåra och analysera dina simträningspass. Det är ett enkelt men smart sätt att journalföra din träning, oavsett om du är en idrottsman eller tränare. Allt du behöver göra är att anteckna din träning som ett e-postmeddelande och låta algoritmen ta hand om resten.

Det ger dig användbar inblick i dina framsteg med grafer och trender under din simsäsong. Vidare kan du logga träningspass, anteckna och ansluta till andra tränare. Det är super anpassningsbart och hjälper till att hålla reda på viktiga mätvärden samtidigt som det är lätt och snyggt på din iPhone eller iPad.

Pris: Gratis ($ 89,99 för årligt prenumeration)

Ladda ner

9. Swim Coach Plus HD

Kolla in detta prestandautvecklingsverktyg som hjälper dig att förbättra din simningsteknik. Det fungerar som en kraftfull videotränare för alla nivåer av simmare, från nybörjare till proffsidrottare.

Den visuella återkopplingen under träningspass och tävlingar kan hjälpa dig att göra dina slag perfekt. Du kan analysera från ram till ram för att komma in i detaljerna. Det är också enkelt att exportera dina videor som du vill.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Swimmo

Vill du finslipa dina simförmåga? Swimmo kan vara värt att prova! Vad jag har gillat med den här appen är det roliga elementet som den tar med i pjäsen.

För att komma igång är allt du behöver göra bara sätta ditt mål och sedan ge ditt bästa för att uppnå det. För att säkerställa att du kan hålla jämna steg med ditt mål kan du hålla reda på dina framsteg.

Gilla att tävla med dina vänner? Bjud in dina kompisar för en simmautmaning och anstränga dig 100% för att styra topplistan!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Din favorit simning app?

Nu är det dags att få ut det mesta av de bästa simapparna för att öka din prestation och bli en bättre simmare. Jag skulle vara glad om du delar din feedback om dessa appar. Låt oss veta om det finns någon app du vill se i den här sortimentet.

Jag är säker på att du också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Cricket-appar för iPhone
  • Kaloriräknare för iPhone
  • Bästa NFL-appar för iPhone och iPad
  • Bästa hälsoappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found