Blogg

Bästa enhetskonverterare för iPhone-appar 2021

Har du någonsin stött på en situation där du har det? Att konvertera enheter så att du inte älskar matte? Tja, i så fall söker du ofta efter en enkel metod eller använder teknik för att konvertera enheterna. Beroende på olika typer av enheter och deras omvandlingar är följande listan över appar som kan vara praktiska, särskilt för enhetsomvandlingar. Den här typen av appar är ett måste för eleverna och kan till och med hjälpa lärarna. Gör dina beräkningar korrekta förutom att du läser effektivt med de här bästa enhetsomvandlarapparna som är tillgängliga för iPhone- och iPad-användare.

1. Enheter - gratis enhetsomvandlare

"Enheter" är en av mina favorit enhetsomvandlare för iOS. Appen kan konvertera över 800 enheter från mer än 43 kategorier som hastighet, tid, längd, volym, område, effekt, temperatur, bränsleförbrukning etc. Tack vare stödet för Apple Watch kan du konvertera enheter direkt från din handled som väl.

Den har också en inbyggd valutakonverterare som uppdaterar valutakurserna automatiskt varje dag för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med lätthet. Ännu bättre, du kan också dölja de enheter som du inte behöver för att få gränssnittet att se rörigt.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Konvertera enheter gratis

Med mer än 24 miljoner användare har "Convert Units" länge varit en högt rankad enhetsomvandlingsapp för iOS. Du kan använda den för att omedelbart konvertera ett antal saker som område, vinklar, valuta, data, densitet, energi, kraft, längd, massa, körsträcka, kraft, tryck, hastighet, temperatur, tid, volym, volymflöde och mer.

Se valutakonverteringar i realtid och sortera till och med kategorierna enligt dina behov. Vill du inte använda kategorier? Du kan till och med stänga av dem.

En annan anmärkningsvärd funktion i den här appen är möjligheten att låta dig skapa din egen anpassade konvertering.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. XE-valuta

Om du vill konvertera valuta snabbt och mer effektivt är XE Currency appen för dig. Priser uppdateras minutvis och det ger till och med priserna för ädla metaller. Så det låter dig jämföra priserna och köpa sådana saker i realtid.

Appen är utformad för att jämföra upp till 10 valutor samtidigt. Du kan uppgradera till pro-versionen av appen för att spåra fler valutor. Dessutom kan du använda XE-valuta på flera språk inklusive engelska, tyska, kinesiska, franska, italienska, japanska, portugisiska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Konverterare +

Med stöd för ett antal valutor och enheter i hundratals kategorier är Converter + lätt en av de bästa i branschen. Du kan använda den här super praktiska appen för att konvertera flera valutor och enheter samtidigt.

Tack vare den inbyggda kalkylatorn är konverteringsenheter bekvämare. Det låter dig redigera befintliga mallar, lägga till dina egna och till och med ladda ner de som ser perfekt ut för dina specifika uppgifter. Ännu bättre, du kan hålla koll på växelkurserna för 167 världens valutor med den här appen!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Milas verktyg gratis

Jag har hittat "Milas verktyg" upp till märket i alla aspekter. Appen låter dig felfritt konvertera flera enheter som area, bitar & byte, kapacitans, bråk, bränsle, längd, vätska (volym), siffror, tryck, temperatur, tid, vridmoment, hastighet och vikt. Ännu bättre, det konverterar automatiskt flera enheter när du skriver för att inte bara leverera snabbast möjliga resultat utan också spara din dyrbara tid!

Baserat på dina krav kan du helst anpassa appen. Med hjälp av aktiv filtrering kan du snabbt ta reda på vad du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Konvertera

Om du vill ha en enkel men ändå mycket tillförlitlig app för enhetsomvandlare, ge Convert ett seriöst övervägande. Det utmärker sig i att ge snabb konvertering av flera saker som område, data, densitet, kraft, längd, kraft, tryck och mer.

Åh ja, appen kommer också med en smart tip-kalkylator. Det betyder att nästa gång du går på en ungkarl, och du kommer att kunna bestämma det exakta tipset snabbt. Dessutom kan du dela upp räkningen också.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. GlobeConvert

GlobeConvert kan vara enormt praktiskt om du ofta måste konvertera vissa specifika enheter. Du kan skapa en lista över alla dina favoritkonverteringstyper och snabbt komma åt dem vid behov.

Med stöd av mer än 350 fysiska enheter och över 160 valutor; appen har du helt täckt. Med uppdateringen av valutakursen i realtid håller GlobeConvert dig i ögonen.

Den visar också geobaserad valuta. Dessutom kan du uppgradera till premiumversionen ($ 3,99) av appen för att använda appen utan annonser och till och med låsa upp fler teman.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Valuta- och enhetsomvandlare

För att konvertera valutor och enheter på ett skickligt sätt är den här appen direkt på pengarna. Dess största höjdpunkt är möjligheten att konvertera upp till 400 enheter i mer än 20 kategorier. Du kan också göra en lista över dina favoritkategorier för att förenkla dina uppgifter.

Kolla in den vetenskapliga kalkylatorn som är perfekt utformad för att enkelt få din matematik rätt. Mixed unit support ger dig mer flexibilitet. Utöver enhetskonvertering kan du använda den här mycket användarvänliga appen på flera språk som engelska, franska och tyska.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Åtgärder

Det som har tvingat mig att inkludera "Åtgärder" i denna speciella sortiment är den massiva databasen. Det beror främst på stödet för över 1000 enheter i mer än 40 kategorier, det gör att du aldrig får slut på alternativ. En annan kvalitet som skiljer denna enhetsomvandlare är det intuitiva användargränssnittet.

Du kan se de uppdaterade växelkurserna för så många som 170 länder. Om du knappast använder några enheter eller kategorier har du möjlighet att stänga av dem. Dessutom gör det att du kan sortera enheter baserat på dina specifika krav sömlöst.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Converter & Calculator Pro

Converter Pro är en överlägsen enhetsomvandlare som stöder upp till 496 enhetsomvandlingar i 27 olika kategorier. Du kan använda den här appen för att konvertera flera enheter och valutor samtidigt felfritt.

Det ger dig enkel tillgång till över 150 världskurser. Oavsett om det är konvertering av matlagning eller kontroll av senaste valutakurser, är den utrustad för att lösa alla beräkningar med oöverträffad noggrannhet.

Funktioner som automatisk formatering av decimaler och tusentals avgränsare och in-line-definitioner hjälper dig att göra ditt arbete smidigt. Dessutom finns det ett antal hudstilar och färgscheman så att du kan anpassa appen.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Nu när du har tittat på de finaste enhetsomvandlarapparna för iOS, låt oss veta om de appar som verkar vara helt anpassade för dina specifika krav. Dessutom berätta för oss om de som kan vara värda att inkludera i ovanstående sammanfattning.

Missa inte:

  • Bästa Calculator Apps för iPhone och iPad
  • CRM-appar för iPhone och iPad
  • Bästa ERP-appar för iPhone och iPad
  • Bästa tangentbordsprogram för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found