Blogg

Bästa dockningsstationer för iPhone X och 8 Plus år 2021

Jag vill aldrig hålla min iPhone borta! Oavsett om jag jobbar på ett kontor eller vilar i sängen vill jag hålla koll på de senaste anmälningarna och fånga mina favorit Netflix-videor. Det enda tillbehöret som jag använder mest för att ladda min iOS-enhet snabbare och njuta av en bättre handsfree-upplevelse är ett laddningsställ. Med hänsyn till min egen praktiska erfarenhet har jag handplockat de bästa dockningsstationerna för iPhone X, iPhone 8/8 Plus.

Så, vad är de egenskaper som gör att laddningsställen är värda en seriös titt? De är alla välbyggda och erbjuder säker laddningslösning. Med tanke på olika behov har jag valt en mängd olika bryggor. Du kan till exempel välja att organisera skrivbordet för att ladda flera enheter samtidigt, och om du vill gå ensam kan du också välja en ultrabärbar laddare. Redo att dyka in tillsammans med mig? Nu kör vi!

1. Tolv södra HiRise 2

Twelve South är känt för att producera förstklassiga tillbehör. Och HiRise 2 bär sin stämpel på ett fantastiskt sätt. Detta laddningsstativ har en robust uppbyggnad. Med den släta ytan ser den elegant ut. Den stannar stadigt medan du håller enheten.

Det enda jag gillar med det är att det erbjuder en bekväm betraktningsvinkel samtidigt som du håller iPhone upprätt. Som ett resultat har du en mer jämn seglingstid.

USP: Hållbar uppbyggnad

Kolla in på Amazon

2. Bestand

Bestand är en 3-i-1 dockningsstation i aluminium för iPhone, Apple Watch och även AirPods. Dockningsstationen har också trådlös laddning tillsammans med snabb laddningsfunktion. Som sagt är huvudkroppen gjord av aluminium medan basen använder en silikonplatta, vilket ger den ett fast grepp när den placeras på bordet.

IPhone- och Apple Watch-stativ har tillräckligt med höjder, vilket gör dem tillgängliga även när de laddas. Slutligen finns det ett brett utbud av färgval tillgängliga.

USP: Aluminiumkropp

Kolla in på Amazon

3. OMOTON

Funktionen som fick mig att vilja "OMOTON" laddningsställ är den solida aluminiumbyggnaden. Den är 4 mm tjock och väldigt robust. En annan märkbar sak med denna docka är antagandet av CNC-teknik (som också finns på Apples populära MacBook Pro.)

Inkluderingen av en halkskydd gör att laddningsdockan förblir intakt på alla ytor. Du kan justera betraktningsvinkeln så att din tid med iPhone inte stannar. Dessutom finns OMOTON i tre nyansvarianter: svart roséguld och silver.

USP: Byggd i solid aluminium

Kolla in på Amazon

4. Tryck på Play ONE Dock

One Dock från Press Play är en universal laddningsdocka för dina Apple-enheter. Det fasta och stabila kraftverket hanterar effektivt dina senaste iPhones och Apple Watch. Förutom de två kan du ansluta andra blixtar som AirPods, iPad mini, Apple Magic Mouse, Apple Pencil och Siri remote.

Detta laddningsstativ levereras med inbyggt Apple-blixtuttag. eftersom det är Apple-certifierat kan du ladda dina enheter med säkerhet. För effektiv kabelhantering har One Dock ett särskilt dolt fack. Du kan hålla din överdrivna kabel utom synhåll.

USP: Dold fack

Kolla in på Amazon

5. Hercules Tuff

Du kan ladda så många som sex iOS-enheter genom att använda Hercules Tuff-dockningsstation. Kanske är det anledningen till att alla mammor älskar detta laddningsställ. Med rörliga avdelare kan hela din familj placera sina enheter även om det finns tunga fodral inslagna på dem.

Ingen annan laddstation erbjuder kablar; Hercules Tuff ger dig sex korta kablar: fyra Apple-blixtar, en Micro USB och en Type-C. Oavsett om dina familjemedlemmar kommer och sitter och äter middag tillsammans, kommer deras enheter utan tvekan att bilda en församling.

USP: Sex portar

Kolla in på Amazon

6. Mercase

Mercase är utformad för att vara superfunktionell och driver både din iPhone och Apple Watch effektivt. Tillverkad av flygplansaluminium, den är mycket stark.

Det låter dig hålla din smartphone både horisontellt och vertikalt för att få en bättre betraktningsvinkel. Det är också kompatibelt med nattduksläge för klockan. Docken erbjuder smart kabelhantering för att säkerställa att dockan fortsätter att se snygg ut. Dessutom finns Mercase i två färger: rosaguld och rymdgrå.

USP: Flygplansaluminium

Kolla in på Amazon

7. iHome

iHome är ett av de mest populära varumärkena i världen av dockningsstationer. Laddningsställ från iHome är kända för sina många funktioner. Den här har fantastisk design och smarta funktioner för att imponera på dig.

En av de smarta funktionerna i denna dockningsstation är automatisk synkronisering av klocktid, som visar alltid aktuella iPhone-tidsinställningar i sekunder. Du kan lyssna på sex FM-radiostationer med förinställt minne.

USP: FM-klockradio

Kolla in på Amazon

8. Okra

Okra är en av de finaste laddstationerna jag hittat på Amazon. Dockan har sex USB-portar som är perfekt optimerade för att ladda inte bara dina iOS-enheter utan också många andra enheter inklusive Bluetooth-hörlurar, powerbanker, e-läsare, bärbara högtalare, MP3-spelare, digitalkameror etc.

Anti-rep silikonbas ger den nödvändiga stabiliteten. Alla portar kan ge 2.4A-utgång. Med den smarta IC-chipset håller dock dock överspänningen och andra liknande hot i schack. Okra stöds av en livstidsgaranti. Dessutom kan du välja Okra i fyra färger som svart, guld, vitt och rosaguld.

USP: Optimerade USB-portar för snabb laddning

Kolla in på Amazon

9. BEACOO

Organisera din Apple-familj på ett snyggt och rent sätt. BEACOO: s laddningsdocka håller din iPhone stabil så att du kan njuta av dina FaceTime- eller Skype-samtal medan din telefon är laddad. Håll din Apple Watch och AirPods sida vid sida och ladda de två Apple-produkterna.

Den halkfria silikonplattan ger bekvämt stöd till din iPhone och skyddar den mot repor. En av de bästa funktionerna i detta stativ är fallkompatibilitet. Du kan ladda din iPhone utan att ta bort fodralet.

USP: Fallkompatibilitet

Kolla in på Amazon

10. Aerb

Det är den mer pragmatiska designen som gör "Aerb" till en så mycket märkbar träbrygga. Bambustrukturen är välbyggd och har släta kanter.

Skyddsklossen hjälper den att förbli stabil på de flesta ytor. Därför håller dockan din iPhone bekvämt, så att du kan bläddra igenom varningar och kolla in de senaste meddelandena utan problem.

När det gäller kabelhantering tror jag att det har gjort ett ganska bra jobb att se till att laddningskabeln inte syns. Och ja, den har också en kortplats där du säkert kan behålla saker som ditt kort.

USP: Bambuträ

Kolla in på Amazon

Det är allt! Antar att du har gillat att bläddra igenom listan tillsammans med mig.

Avslutar

Vilken dockningsstation har du valt? Låt oss veta dess namn och de kvaliteter du gillade i det?

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus billaddare
  • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus Power Banks
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found