Blogg

Bästa iPhone 7 läderfodral 2021

Det finns något med de bästa iPhone 7 läderfodral som gör att de skiljer sig från varandra. Oavsett om det är lång livslängd, tilltalande finish eller hög bekvämlighet, har ett premium iPhone 7 läderfodral alla egenskaper för att vara en bedårande partner för din iPhone. Ingen överraskning, de sålde som kakor och älskade enormt bland användare som föredrar klassen framför den kortlivade blitzkrieg. Vill du gå till ultra-classic? Efter att ha redan gjort en omfattande lista över de bästa läderfodral för iPhone 7 Plus har vi nu vänt blicken mot de fantastiska kostymer som är designade för 4,7-tums iPhone.

 1. Snugg
 2. Bella Fino från Pad & Quill
 3. Kulor
 4. Dreem Fibonacci
 5. Jisoncase
 6. Dockem
 7. SnakeHive
 8. Ringke SIGNATURE
 9. FYY
 10. SHOP-LÄDER
 11. TENDLIN

1. Snugg

Vill du ha ett av de finaste läderfodral av högsta kvalitet för din iPhone 7 Plus? Plånboksfodralet från Snugg har alla egenskaper att vara en mycket märkbar kostym.

Kombinationen av högkvalitativt PU-läder och mjuk TPU-stötfångare ger den ett lyxigt utseende. Det finns två kortplatser och en kontantficka. Det är ett perfekt plånboksöverdrag för din iPhone, med tanke på dess skyddande egenskaper och lyxiga utseende. Dessutom finns den också i många olika och bedårande färgalternativ.

USP: Brett utbud av färgval

Kolla in på Amazon

2. Bella Fino från Pad & Quill

Bella Fino ligger helt i linje med lyxfickboken. Till skillnad från det senare är omslaget endast av fullkornigt amerikansk läder och pryder högkvalitativt hantverk.

Skyddet är UV-beständigt och håller det stiliga utseendet vid liv länge tack vare den nådiga patinaen. Du får möjlighet att lagra upp till 5-7 kort i de inre kortplatserna. Och tack vare en separat ficka kan du också ta med dig pengar.

Läderfodralet kan lita på att uthärda chock och erbjuda ett viktigt skydd för smarttelefonen. Slutligen kommer Bella Finos plånboksfodral till iPhone 7 i flera färger, imponerande alternativ.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

3. Kulor

Läderfodral finns mestadels i brun eller svart färg, det också utan någon annan attraktion. Ärligt talat, nästan alla läderfodral ser identiska ut trots att olika tillverkare gör dem. Kulors samling läderfodral för iPhone 7 är mångsidig. Företaget erbjuder ett läderfodral i två färger som är attraktivt och elegant samtidigt.

Förutom det kan du också få ditt namn, monogram eller logotyp tryckt på baksidan av fodralet. Om det inte räcker kan du också få ditt personliga meddelande lasergraverat inuti fodralet. När det gäller färgalternativ kommer du att bli förvånad över antalet färgval. Ta en titt.

USP: Personaliserat meddelandegraveringsalternativ

Kolla in KulorCases

4. Dreem Fibonacci Luxury Series

Om du tänker ha ett komplett paket för din resa, skulle ett Dreem-plånboksfodral vara ett av de bättre alternativen där ute. Den är huggen av konstläder och handgjord sportdesign. Läderstrukturen berikar inte bara utseendet utan ger också ett bättre grepp.

Tre kortplatser och ett stort fack för kontanter gör att du inte saknar din väska alls. Med RFID erbjuder stöldskydd den väsentliga skyddet för informationen på dina kort.

Och med stativfunktionen kan du ha en ganska bekväm liggande visning. Dessutom har du flera färger att välja mellan svart, brunt, grått, etc.

USP: Lyxig design

Kolla in på Amazon

5. Jisoncase

Hur snygg och formanpassad Jisoncase ser ut på iPhone 7! Om du tycker om en mer minimalistisk profil, kommer du att hitta det här läderfodralet som en perfekt folie för din förkärlek. Tack vare äkta läder har den kvaliteten att vara en förtjusande kostym för smarttelefonen.

Det yttre skalet känns ganska varmt vid beröring och erbjuder också ett förbättrat grepp. Det betyder att din iPhone inte glider ur din handflata. Utöver säker lås finns Jisoncase i sju färgvarianter, inklusive brunt, rött, svart, blått etc.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

6. Dockem

Dockem är utmärkt för designen och är värt ett skott på din iPhone - speciellt om du vill ha ett plånboksfodral som kan se smal ut samtidigt som du lever upp till dina grundläggande behov. Syntetiskt läder ger en sofistikerad känsla samtidigt som den håller repan på rättvist avstånd. Det mjuka texturerade yttre skalet passar alla handflatans konturer. En slät inredning gör att fodralet kan motstå stötar.

Dockem har ett par kortplatser på baksidan, vilket är tillräckligt för normal användning. När det gäller knappar är de lätta att trycka på och ger responsiv feedback.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

7. SnakeHive

SnakeHive läderfodral har en lyxig stil. Bokstilsdesignen, tillsammans med den precisa finishen, ser attraktiv ut på iPhone. Den har tre kortplatser så att du kan lagra ett kort och en stor ficka för några av dina räkningar.

Med den magnetiska förslutningen kan du enkelt öppna / stänga fodralet. Förstärkta hörn skyddar skärmen från början. Läderfodralet finns i flera färgalternativ.

USP: Äkta Nubuck-läder

Kolla in på Amazon

8. Ringke SIGNATURE

Läderfodralet “Ringke SIGNATURE” har konstruerats med högkvalitativt läder. Det handgjorda läderbundna fodralet har ett professionellt utseende.

SIGNATURE har en dubbelfärgsfunktion som förbättrar dess utseende. Med tre kortplatser och skydd runt om garanterar detta plånboksfodral att dina behov matchas helt. Detta klassiska fodral finns i tre färger, marinblå, svart och brun.

USP: Imponerande handgjord design

Kolla in på Amazon

9. FYY

FYY iPhone 7 läderfodral med den charmiga handgjorda designen kan fånga ögonbollar direkt. Den är förberedd med högkvalitativt läder, som inte bara förstärker hållbarheten utan också stil.

Detta fängslande plånboksfodral levereras med RFID-avskärmningsteknik som skyddar informationen på dina kort. Den har ett par kortplatser och en ficka där du kan hålla lite pengar. Med kickstand-funktionen kommer du att älska att använda din telefon i liggande läge. Dessutom finns den i åtta livfulla färger som guld, lila, rosa, vinrött och mer.

USP: RFID-skärmningsteknik

Kolla in på Amazon

10. SHOP-LÄDER

Är du ute efter ett långvarigt bokplånboksfodral till din iPhone 7? Läderfodralet "SHOP-LEATHER" för iPhone 7 har alla kvaliteter som är värda ditt val?

Beredd med förstklassigt italienskt läder, är det överlägset personifierat. Den har fickor för kort och kontanter. Dessutom är det tillräckligt robust för att skydda mot stötar eller fall. Stödfunktionen är perfekt för att krydda din videotid.

USP: Högkvalitativt italienskt läder

Kolla in på Amazon

11. TENDLIN

TENDLIN-plånboksfodralet i TENDLIN, som visar ett utsökt smalt utseende, tilltalar dem som har en förkärlek för den minimalistiska profilen. Både när det gäller bekvämlighet och stil, det packar en solid punch.

Med den dubbla strukturen av kvalitetsläder och hårt polykarbonat inre skal, kan fodralet ge tillräckligt försvar för din enhet för att segra droppar. Den har fack på baksidan för att hålla ett par kort och lite kontanter. Det borde inte vara någon oro alls när du kommer åt alla kontroller och portar på din smartphone.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

Loggar ut!

Dessa läderfodral är huggna av premiumläder och är mer hållbara och funktionella. Förutom att göra ett fint par med iPhone, ger de den komfort som behövs för att bära enheten. Förhoppningsvis har du gillat denna samling läderfodral. Om något av dina favoritfall saknas i listan, var snäll och meddela mig det i kommentarerna.

Du vill också läsa:

 • Bästa iPhone 7 batterifodral
 • iPhone 7-fodral av militär kvalitet
 • Bästa iPhone 7 foliofodral
 • Bästa iPhone 7 plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found