Blogg

Bästa iPhone SE, 5s, 5 Bluetooth-headset 2021

Bluetooth-hörlurar säljer som varma kakor dessa dagar. Förmågan att leverera fantastiskt ljud, snabb anslutning och ännu viktigare; fantastisk brusreducering, gör trådlösa hörlurar till en absolut glädje för att inte bara lyssna på musik utan också hantera samtal. När du tar din kärlek till trådlösa headset på allvar har vi uppställt de bästa iPhone 5 / 5s Bluetooth-hörlurarna (fungerar även med iPhone SE).

Så dra full nytta av den ergonomiska designen för att förbli kyld under ditt arbete, träning eller resa. Missa inga viktiga samtal och prata lugnt även på en trång plats. Låt oss dyka framåt för att kolla varför dessa trådlösa hörlurar för iPhone 5 / 5s / SE är så användarvänliga! (Kolla in den senaste samlingen av iPhone SE Bluetooth-headset).

1. GLCON GJ-02

GLCON GJ-02 trådlösa hörlurar har en ergonomisk design som hjälper öronsnäckorna att förbli inne i örat. Vad jag gillar med detta headset är den ovan genomsnittliga brusreduceringsfunktionen som inte bara förbättrar musikupplevelsen utan också låter dig kommunicera utan störningar någonstans.

Du kommer att kunna styra musik och svara / avvisa samtal. Dessutom låter det dig också ansluta två enheter samtidigt för mer skoj.

Funktioner:

  • In-ear design
  • Kristallklart ljud
  • Alternativ för att styra musik och svara / avvisa samtal

USP: Kristallklart ljud

Kolla in på Amazon

2. Mpow

Mpow presenterar Bluetooth-headset för din professionella affärsupplevelse. Du kommer att njuta av att använda detta headset som har en känslig hudvänlig gummibeläggning och snygg design. För bättre komfort erbjuder detta Bluetooth-headset 180 graders justerbara öronsnäckor som passar exakt på vänster eller höger öra.

Produkten väger bara 25 gram och orsakar därför inte en börda för dina öron. Du kan använda detta headset, särskilt när du måste prata med någon länge.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

3. Meidong E6ANC

Mmeidong E6ANC-hörlurarna levererar förstklassig ljudkvalitet. Med 4 mm stereodrivrutiner ger headsetet bättre utjämning och överlägset högt / lågt ljud. Utomhusdesignen ger dig komforten att njuta av musik när det är som bäst. Öronkuddarna och pannbandet är vadderade med skum.

Med det inbyggda 340mAh uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger det upp till 8 timmars musikuppspelning. Bluetooth-hörlurarna finns i två färger - guld och svart.

Funktioner:

  • 70% kaross består av aluminiumlegering
  • Brusreducerande teknik kan minska bakgrundsbruset med upp till 70%
  • 8 timmars musikuppspelningstid
  • 4 mm stereo drivrutiner

USP: Avancerad annulleringsteknik

Kolla in på Amazon

4. TaoTronics

Kolla in världens första AI-brusreducerande headset som minskar bakgrundsbuller upp till 40 dB. Så du kan höras tydligt i bullriga situationer och njuta av tydliga samtal och musik. Det ger upp till 34 timmar kontinuerligt samtal med en enda fulladdning.

Dessutom är den bekväm, lätt och justerbar med ett huvudband som passar alla huvudformer. Den mjuka öronkudden och halkskyddet förblir säkert på plats för komfort hela dagen. Det finns också enkla kontroller för att svara, stänga av, avvisa eller överföra samtal.

USP: AI-brusreducering

Kolla in på Amazon

5. Levin

Levin Bluetooth-headset är en fantastisk blandning av stil och komfort. Inbyggd mikrofon och anständig ljudkvalitet gör det till ett märkbart val. Den hävdar att den levererar 13,5 timmars samtalstid efter fulladdad. Det betyder att du knappast kommer att bry dig om att juicera upp hörlurarna gång på gång!

Headsetet stöder också brusreduceringsfunktionen, vilket är mycket användbart när du befinner dig trångt. Eftersom hörlurarna är helt svettbeständiga förblir du bekymmersfri under ditt noggranna träningspass.

Funktioner:

  • Upp till 12 timmars samtalstid
  • Rensa ljud
  • Super bekväm design

USP: Upp till 12 timmars samtalstid

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Jag hoppas att du är imponerad av kvaliteten på dessa hörlurar. De har alla funktioner som krävs för att bli bäst i branschen, eller hur? Dessutom finns de till ett mycket överkomligt pris. Har du valt någon av dessa hörlurar? Vi skulle vilja veta ditt val.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found