Blogg

Bästa nyårsupplösningsapparna för iPhone 2021

Det är den tiden på året igen när du förmodligen letar efter nyårsupplösningsappar för iPhone för att göra 2021 så bra som möjligt. Tack och lov finns det ett överflöd tillgängligt i App Store, men det kan vara utmanande att välja de som är värda dig.

Vi testade och hittade några som verkligen hjälper dig att uppnå några av de vanligaste målen. Så säg hej till att känna dig lyckligare, friskare och mer uppfylld med dessa bästa nyårsupplösningsappar för 2021.

 1. Nyårsresolutionsspårare
 2. Livsstil
 3. Insiktstimer
 4. Running Walking Tracker-mål
 5. MyFitnessPal
 6. Boklyst
 7. Tacksamhet: Dagbok, Vision Board
 8. Siffra
 9. Avsluta nu!
 10. Jag är - Positiva bekräftelser

1. Nyårsresolutionsspårare - allt i en app

Om du letar efter en app för att spåra alla dina upplösningar på ett ställe är det värt att investera i den här. Det fungerar som en charm att hålla dig ansvarig under hela året genom att spåra dagliga, veckovisa och månatliga framsteg.

Det har ett tilltalande användargränssnitt och hjälper dig att visualisera din resa genom grafer och kalendrar. En intressant aspekt är möjligheten att lösenordsskydda dina upplösningar för integritet. Och du kan ställa in påminnelsemeddelanden enligt ett schema som passar dig.

Så, oavsett om du vill träna mer eller gå och lägga dig tidigare, låt allt hända med den här praktiska appen.

Pris : $ 0,99

Ladda ner

2. Habit Tracker - sätt att leva

Det nya året är en bra tid att kultivera nya vanor som kan ge mervärde i ditt liv, oavsett om det är ett fitnessregime, dricker mer vatten, läser, sparar pengar eller något annat. Way of Life är en enda vana-spårningsapp som hjälper dig att bestämma och spåra alla vanor som gör ditt år bättre.

Den har ett enkelt och intuitivt gränssnitt plus en snabb handledning som guidar dig genom att använda appen. Håll koll på dina vanor varje dag med ett snabbt tryck och se sedan dina framsteg över tiden. Det erbjuder många andra funktioner som påminnelser med flexibel schemaläggning och anpassade meddelanden, anteckningar, en Today View-widget och mer. Med den gratis versionen kan du bara spåra tre vanor, men det är värt att prenumerera på om du vill förbättra ditt "livsstil" i år.

Pris : Gratis (Premium börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

3. Insiktstimer - meditation

Vi kan alla göra lite mer sinnesfrid i våra liv, och meditation är en av de bästa metoderna för detta. Det kan hjälpa dig att slappna av, hantera stress bättre, få en lugnare sömn och mer. Om du är redo för bättre mental hälsa i år kan du prova Insight Timer, en av de bästa gratis meditationsapparna i App Store.

Det erbjuder ett omfattande bibliotek med meditation och musik från hela världen som är perfekt för att odla mindfulness. Ställ in inspirerande samtal och guidade meditationer ledda av världens främsta neurovetenskapsmän, psykologer och lärare från ledande universitet. Det finns något som hjälper dig med alla slags mål, oavsett om du odlar mer självmedkänsla, fokus, koncentration, ledarskap, mindre ångest etc.

Det bästa är tillgången till ett stödjande globalt samhälle som kan hjälpa dig att lära dig mer och hålla dig motiverad.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Running Walking Tracker-mål - Håll dig i form

Fitness är ett avgörande nyårsmål som nästan alla har, och här är en app som faktiskt hjälper dig att få bollen att rulla, eller snarare få dig att röra på dig. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller räkna kalorier kan du ställa in mål och mäta eller spåra olika aktiviteter som löpning, promenader och cykling.

Få inblick i aspekter som tid, hastighet, höjd etc. och använd den när du är på språng med din Apple Watch. Använd de månatliga sammanfattningarna av dina aktiviteter och prestationer för att göra det bättre och komma i form i år.

När du går efter premiumversionen finns det ännu mer användbara funktioner som ljudåterkoppling för att hålla dig igång, träningsregimer för löpare, avancerad statistik och mer.

Pris : Gratis ($ 7,99 för månadspremie)

Ladda ner

5. MyFitnessPal - Ät hälsosamt

Du kanske har hört ordspråket "du är vad du äter", och det är sant - kost påverkar alla aspekter av ditt allmänna välbefinnande och kan förändra ditt liv. MyFitnessPal är, som namnet antyder, din bästa följeslagare för att uppnå dina träningsmål genom att titta på vad du äter.

Det hjälper dig att logga näring och kalorier genom att helt enkelt skanna dina måltider med telefonens kamera. Du kan också logga dina favoriträtter från restauranger och hålla koll på ditt vattenintag. Dessutom erbjuder den tusentals recept och måltidsplaner som hjälper dig att äta hälsosammare varje dag.

Du kan välja att sätta mål för att gå ner, gå upp eller behålla din vikt. Skapa din egen plan eller låt appen skapa en för dig baserat på dina unika behov. Med så mycket som erbjuds är det som en personlig näringscoach som kommer att förändra din hälsa.

Pris : Gratis ($ 9,99 för månadspremie)

Ladda ner

6. Bookly - Läs böcker

Är du redo att utöka dig genom att ägna dig åt fler böcker i år? Här är en app för att motivera och hålla dig på rätt spår. Lägg till papperskopior, e-böcker eller ljudböcker och ställ in mål och påminnelser för att fortsätta läsa. Kolla in statistik som hjälper dig att förbättra och få veckovisa och månatliga framstegsrapporter i form av infografik.

Varje gång du läser använder du timern i appen och spårar hur lång tid det tar att slutföra en bok. Du kan ställa in ett mål att avsluta en bok efter en viss tid. Appen kan spela omgivande ljud för att hjälpa dig att fokusera på din läsning.

Dessutom kan du lägga till dina egna betyg, tankar och citat för varje bok. Det finns många andra funktioner att utforska, som att se upp personliga boksamlingar, som "Önskelista", "Favoriter" etc.

Pris : Gratis ($ 4,99 per månad för Pro

Ladda ner

7. Tacksamhet: Dagbok, Vision Board - Journaling

Tacksamhet har vetenskapligt visat sig förbättra vår mentala hälsa eftersom det hjälper oss att fokusera på det positiva och uppskatta livet mer. När du väl värderat de små sakerna, kultiverar det ett överflöd som leder dig till ännu större välsignelser. Här är en app för att utnyttja den känsliga atmosfären och göra en vana att vara tacksam varje dag.

Du kan registrera dig för tacksamhetsutmaningar som kommer att förändra din tankesätt för att värdesätta det positiva i ditt liv för bättre mental och emotionell hälsa. Dessutom är det ett utmärkt ställe att skriva om din dag och allt annat som händer i ditt sinne. Du kan välja att bli påmind om att fylla i din dagbok varje dag vid en viss tid om du vill. Dessutom erbjuder appen också Daily Affirmations för att förbättra ditt självprat.

Slutligen är en av de bästa funktionerna möjligheten att skapa visionskort av dina drömmar. Visuella representationer fungerar som kraftfulla påminnelser som hjälper oss att uppnå det vi verkligen tänker på. Det bästa med den här appen är att den erbjuder en mängd funktioner gratis, och du kan sedan välja mer djupgående tillgång genom att gå Pro.

Pris : Gratis ($ 4,99 för Monthly Pro)

Ladda ner

8. Siffra - Spara pengar

Ekonomi är ett grundläggande område att få kontroll över varje år, och den här appen är en utmärkt resurs för att hjälpa dig med det. Du kan ställa in dina ekonomiska mål, som att spara eller gå ur skuld, och Digit hjälper dig att göra det till verklighet.

Den analyserar dina inkomster och kostnader för att ta reda på vad du kan spara och styr dig sedan mot att uppnå dina mål. Den övervakar också ditt saldo och hjälper dig att undvika checkräkningskostnader vid behov. Dessutom kan du investera i dina drömmar eller din pension genom att låta den matcha dig med rätt portfölj utifrån vad du har råd.

Det hjälper dig också att hitta rätt IRA-konto för skattefördelade pensionssparande. Det är ungefär som att ha en personlig digital ekonomiassistent gratis.

Pris : Gratis

Ladda ner

9. Avsluta nu! - Sluta röka

Det senaste året har lärt oss hur viktigt det är att ta hand om vår andningshälsa, och rökning är ett stort nej-nej. Det bästa beslutet du kan fatta för dig själv och dina nära och kära är att sluta röka, och här är en app som lovar att hjälpa.

Det uppmuntrar dig att undvika tobak genom att hoppas att du fokuserar din ansträngning på fyra aspekter, nämligen din tidigare rökerstatus, dina prestationer, en känsla av gemenskap och din före detta rökares hälsa.

Det bryter ner det höga målet att sluta cigaretter till handlingsbara uppgifter och ansluter dig till en stödjande gemenskap. Det hjälper dig att fira varje steg du tar på din resa att sluta och förstärker dig med påminnelser om hur många dagar du är fri från rök, hur mycket pengar du har sparat och hur många cigaretter du har undvikit.

Dessutom erbjuder den också hälsoindikatorer från Världshälsoorganisationen för att förklara hur din kropp förbättras när du lämnar tobak. Detta är utformat för att hålla dig motiverad att sparka vanan.

Pris : Gratis

Ladda ner

10. Jag är - Positiva bekräftelser - Du blir vad du tror

Vi kan alla göra med lite mer positivitet i våra liv, och här är en vacker app som gör just det med ordens kraft. Utan att ens veta det, kretsar de flesta av oss ständigt på negativa och hjälpsamma tankar som påverkar vår mentala hälsa och vårt beslutsfattande. Du kan stoppa det med dagliga bekräftelser som kommer att bygga självkänsla och ge dig möjlighet att nå dina drömmar i år.

Välj bland en mängd olika dagliga avsikter och ställ in påminnelser för att se dem hela dagen. Detta hjälper dig att öka din medvetenhet om dina tankemönster, vilket gör det lättare att känna igen negativa mönster och ersätta dem med något bättre. När allt kommer omkring, som Buddha sa, "du blir vad du tror." Ändra din tro en dag i taget med denna ovärderliga gratisapp som är perfekt för nyår.

Pris : Gratis

Ladda ner

Ha ett fantastiskt år med dessa nyårs-appar!

Medan du kan börja med nya vanor när som helst, har början på ett nytt år en viss ny energi som stöder och inspirerar dig att bli bättre. Dessa nyårsupplösningsappar är praktiska följeslagare som kan göra skillnad när de används rätt.

Testa dem och dela dina erfarenheter med oss ​​i kommentarerna nedan. Vi skulle också gärna vilja veta vad vill du uppnå i år?

Här önskar du hälsa, rikedom och lycka i allt du gör.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Säkerhetsappar för iPhone och iPad
 • PDF-redigerare för iPhone och iPad
 • Bästa bärbara datorer för studenter (köpguide)
 • Ultrahuman iOS-apprecension: För en passande kropp, sinne och god sömn!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found