Blogg

Bästa iPhone 5s bältesklämma och hölsterfodral 2021

Medan Amazon listar en uppsjö av bältesklämfodral för iPhone 5s / 5, är några av dem utformade för att skydda iPhone och göra det enkelt att bära dem runt. Några av dessa bältesklämma / hölsterfodral är dubbla lager: vilket innebär att du kan skilja höljet från hölsterklämmedelen. Det gör användbarhet till en lek. Kolla in dessa högkvalitativa bältesklämma iPhone 5s fodral.

# 1. OtterBox

OtterBox är känt för att producera robusta fall. Detta bältesklämfodral från Defender-serien i OtterBox är ditt försök att skydda din iPhone 5s. Du kan enkelt komma åt din iPhone eftersom det här fallet roterar 360 grader.

OtterBox har använt polykarbonatmaterial som skyddar din iPhone från skador. Dessutom är materialet brottbeständigt så att du kan använda fodralet när som helst. När du har installerat fodralet i höljet ska du vara bekymmersfri eftersom telefonen inte tappar.

Pris: $ 24,93

Kolla in på Amazon

# 2. Yuzihan

Yuzihan har tillverkat ett bältespåsehölster som skyddar din iPhone från alla sidor och hörn. Men den här påsen är inte för din enhets säkerhet; det ger mer komfort och bekvämlighet när du reser eller kör fordon. Yuzihan har använt premiumläder för att producera detta hölster, som kan lagra din telefon även när den är täckt med smal fodral från OtterBox Commuter eller Spigen.

En av de största fördelarna med detta fall är handsfree-användning av din telefon; anslut bara din enhet med Bluetooth-hörlurar och lyssna på din konversation och musik. Detta bältesfodral är mycket uppskattat av dem som pendlar varje dag med kollektivtrafik.

Pris: $ 12,89

Kolla in på Amazon

# 3. Aduro

Detta är ett annat bältesklämma / hölsterfodral med dubbla lager för iPhone 5s. Aduro-fodralet har en unik design - något som är annorlunda och ser “snyggt” ut. Vi lär oss också att iPhone 5s kan tas bort från höljet utan att behöva ta bort det från fodralet. Det finns också en kickstand på bakstycket. Själva bältesklämman / höljet är tillverkat av ett riktigt stolt material.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

# 4. Reiko

Reikos bältesklämfodral är tillverkat av ytterskal av hög kvalitet och inre silikon. Det yttre skalet skyddar din telefon från stötar och inre silikon förhindrar repor. Det bästa med det här rymliga fodralet är att du kan förvara din iPhone med ett skyddat fodral.

Även när telefonen är i påsen kan du komma åt hörlursuttaget för att lyssna på låtar och kommunicera med dina kontakter. Formfodral passar exakt till din iPhone. Detta fodral är kompatibelt med Defender / LIFEPROOF / Mophie Juice Pack Air / Plus-fodral.

Pris: $ 6,79

Kolla in på Amazon

# 5. De-Bin

De-Bin har huggat en nisch i bältesklämfodral för iPhones. Detta horisontella telefonhölster är tillverkat av premiumläder för att ge fantastiskhet. Titta på dessa bältesöglor, som gör att du enkelt kan passera bältet. Håll enheten nära dig när du reser eller kör fordon.

Du kan skydda din telefon med OtterBox- och LifeProof-fodral när din telefon finns i denna De-Bin-påse. Slitstark bältesklämma hjälper dig att stoppa fodralet i byxan.

Pris: $ 8,99

Kolla in på Amazon

Du kanske vill kontrollera iPhone 5 bältesklämfodral.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found