Blogg

Bästa meddelandecentrets widgetar för Mac 2020

Meddelandecentrets widgetar är ett måste för människor som gillar att hålla koll på allt som betyder mycket för dem. Att dyka djupt in i de specifika apparna bara för att få den senaste informationen om en viss sak om och om igen kan vara enormt distraherande såväl som tidskrävande. Hoppa inte längre från en app till en annan! För att säkerställa att all information du behöver är bara en blick bort, har vi samlat de bästa meddelandecentrets widgets för Mac.

1. Batterimonitor

Batteriövervakaren är betrodd av miljontals Mac-användare över hela världen och är en fantastisk widget på din Mac. Som namnet antyder övervakar denna widget batteriet på din MacBook. Uppskattad av experter som "OVÄRDBAR UTILITET" och "ANMÄRKNINGSCENTRALWIDGETS", hjälper Battery Monitor dig att få åtkomst till batteriinformation från menyraden.

Dessutom visar den här widgeten laddningsprocent och tid i menyraden. Få detaljerad batteriinformation, varningar för lågt och fullt batteri och njut av snygga teman.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Saker 3

När du tänker hantera dina uppgifter med fullständig sinnesro bör du inte se längre än saker 3. Efter att ha vunnit Apple designpris 2017 och fått fyra och en halv stjärna av 271 betyg har den fått kvaliteten att leva upp till din höga efterfrågan.

Att notera ned tankar är en lek med den här appen! Du kan antingen ta hjälp av kortkommandot för att låta dig zooma igenom uppgiften eller utlösa Siri för att få ditt arbete gjort snabbt. Skapa ett projekt för vart och ett av dina mål och ta också steg för att uppnå de eftertraktade målen utan att kosta en arm och ett ben!

Pris: $ 49,99

Ladda ner

3. Monitet

Få inblick i hur ditt system gör med den här avancerade systemövervakningswidgeten. Det håller ett öga på din Macs prestanda och nätverksanvändning, vilket ger dig en praktisk bild av dessa detaljer.

Några av de saker du kan se är driftstid, processer, CPU-användning, CPU-belastningsmedelvärde, aktiva nätverk, minnesanvändning, etc. Widgeten aktiveras när du öppnar meddelandepanelen, så det drar inte alltid ström i bakgrunden.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

4. DockPhone

Med DockPhone till ditt förfogande kan du ringa telefonsamtal från din dator. Det tar full nytta av den inbyggda mikrofonen för att erbjuda kristallklart ljud. För att ringa kan du antingen skriva eller säga namnet.

Du kommer också att kunna söka i dina kontakter eller ringa alla telefonnummer direkt. Se bara till att din iPhone kör iOS 8.1 eller senare och att din Mac har OS X Yosemite eller senare installerat.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

5. PCalc

PCalc behöver ingen introduktion, eller hur? Det är den överlägset mest bedårande kalkylatorappen, inte bara för macOS utan också iOS. Jag har använt den länge och har alltid tyckt att den är ett snitt över resten.

Funktioner som RPN (riskprioritetsnummer) -läge, flervalsdisplay, intuitiva knapplayouter gör det till en favorit för forskare, ingenjörer och studenter. Det finns en omfattande uppsättning enhetskonvertering och konstanter för att låta dig gå om jobbet med den nödvändiga känslan. Med flera ångra och göra om erbjuds kommer du aldrig att oroa dig för att göra fel.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

6. Chronicle Pro-Bills & Income

Har hanteringen av räkningar varit en tråkig uppgift för dig? Tilldela detta ansvar till Chronicle att ta bort stressen från dig och också få fram oöverträffad effektivitet i pjäsen. Jag slår vad om att du aldrig kommer att glömma att betala din räkning i tid!

Med anpassade aviseringar håller appen dig uppmärksam på de kommande räkningarna. Därför missar du aldrig förfallodagen. Du kan ta reda på hur mycket du behöver spara varje månad för vissa räkningar som bilförsäkring och bilregistrering. Dessutom kommer du att kunna hålla koll på räkningarna och också betala dem med lätthet.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

7. Nedräkningswidget

Letar du efter en tidtagare för att hålla koll på dina kommande evenemang så att du kan förbereda dig perfekt? Du kan inte få en mer funktionell tidtagarapp än Countdown-widgeten.

Den visar exakt hur många dagar som har gått eller återstår för alla händelser som är uppställda för dig. Således förblir din förberedelse alltid synkroniserad med galahändelsen!

Pris: $ 0,99

Ladda ner

8. Chronicle Pro - Räkningar och inkomst

Håll koll på dina räkningar och missa aldrig en betalning med den här praktiska appen och meddelandecentrets widget. Det erbjuder en enda lösning för att ta hand om din ekonomi och hålla koll på dem. Det visar kommande räkningar i din menyrad och anmälningscenter så att du alltid har ett öga på vad som ska betalas. Vidare är den full av funktioner som gör det enkelt att sätta mål och hantera dina pengar bättre.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

9. Snabb anteckning

Swift Note är en lätt men ganska smart anteckningsapp för macOS. Appen låter dig skapa obegränsade anteckningar. Du kan också använda flera bakgrundsfärger för att anpassa dina saker.

Med widgeten kommer du direkt att kunna komma åt dina anteckningar direkt från Notification Center. Det låter dig också synkronisera hela din data till iCloud för att komma åt den från alla enheter. Dessutom stöder Swift Note tre språk som engelska, franska och ryska.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. Widgets

Här är en samling användbara widgets ihop i ett kombinerat paket. Den är utformad för att hålla dig informerad och hjälpa dig med den information du behöver.

Den innehåller en ljudspelare, miniräknare, klocka, kontakter, påminnelser, systemstatistik, text-till-tal, enhetsomvandlare, ordbok, väder och till och med ett pusselspel.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Få ut det mesta av dessa appar för att enkelt övervaka dina uppgifter, uppgifter och till och med hälsan hos din MacBooks batteri. Har du några frågor? Kasta upp det i kommentarerna.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Task Manager-appar för Mac
  • Bästa kalenderappar för Mac
  • Widgets för macOS Big Sur du borde använda
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found