Blogg

Gratis anteckningsappar för iPhone och iPad 2020

iPhone och iPad har gjort anteckningen mer flexibel och kraftfull. Även om det inte är precis så enkelt och oklart som att skriva ner saker med penna och papper, är det mycket kraftfullare. Det finns massor av anteckningsappar där ute i App Store. Faktum är att den är supermättad. Men det finns gratisappar för att ta anteckningar som är riktigt fantastiska med tydliga gränssnitt, fantastiska funktioner och ett smart sätt att fungera. Detta är en lista över sådana appar som gör anteckningar på iPhone och iPad snabbt och enkelt.

# 1. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote är en kraftfull anteckningsapp för iOS. Vad jag personligen har gillat mest i den här appen är det enkla gränssnittet. Det gör det ganska enkelt att fånga idéer, sortera anteckningar och hålla dem ordnade.

Glömmer du ofta att utföra några viktiga uppgifter? Du kan också skapa uppgifter och hålla ett öga på dem med lätthet för att aldrig släppa någonting ur din radar.

Appen synkroniserar dina anteckningar med OneDrive och SharePoint för att hålla dem säkra och också mer tillgängliga. Ännu bättre, du kan använda OneNote på flera språk inklusive engelska, arabiska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska och mer.

Ladda ner

# 2. Evernote

Evernote skiljer sig åt när det gäller funktionalitet och funktioner. Det är den perfekta appen du vill förbereda anteckningar med största lätthet och hantera dem med absolut perfektion.

Det låter dig notera i många format som text, skisser, foton, ljud, video, PDF-filer, webbklipp osv. Dessutom kan du också skapa anteckningar, agenda och förbereda din bästa presentation.

Gör att göra-listor så att du kan genomföra allt i tid. Och med de aktuella påminnelserna håller det dig uppmärksam på vad du måste göra.

Ladda ner

# 3. Anteckningsbok

"Notebook" är oerhört effektivt när det gäller att skapa anteckningar, checklistor och skisser. Du kan ordna dina anteckningar på bästa möjliga sätt och synkronisera dem över dina enheter.

Du har också möjlighet att anpassa dina anteckningar. Du kan till exempel välja ett snyggt anteckningsomslag eller skapa ett imponerande. Eftersom appen också fungerar med Siri kommer du att kunna utföra flera saker snabbare.

Dessutom kan du skrapa anteckningar och spela in ljudanteckningar direkt från din Apple Watch.

Ladda ner

# 4. Anmärkningar: Supernote Recorder

"Anteckningar" är perfekt för intervjuer, konferenser och möten tack vare förmågan att göra anteckningsförfarandet snabbt och enkelt. Du har flera färgkodade anteckningsmallar att välja mellan.

Med tillgängligheten av ämnesrelaterade anteckningsmallar kommer du att kunna göra alla typer av anteckningar. Alla dina anteckningar organiseras automatiskt och sorteras efter datum eller kategori. Dessutom kan du ställa in påminnelser på din anteckning för att inte glömma att utföra viktiga uppgifter.

Ladda ner

# 5. Björn

Efter att ha gett en lång snurrning till "Bear" vet jag hur effektiv denna anteckningsapp kan vara för dig. Appen håller allt enkelt så att du kan få ditt arbete gjort utan några komplikationer.

Dra nytta av lättanvända verktyg för att skriva med fullständig sinnesro. Det finns ett anpassat genvägsfält som gör formatering super bekvämt.

Du kan lägga till uppgifter i anteckningar för att hålla dig i takt med ditt arbetsflöde. Med många teman till förfogande kommer du att kunna anpassa dina saker på ett sätt. Dessutom erbjuder Bear flera exportalternativ inklusive TML, PDF, DOCX, MD, JPG och EPUB.

Ladda ner

# 6. Simplenote

Det enklaste av allt är att Simplenote är så enkelt som en anteckningsapp kan få utan att krypa gränsen för minimalism. Du kan märka och fästa anteckningar för enklare kategorisering / klassificering.

Gillar du att arbeta med dina vänner på ett projekt? Med Simplenote kan du samarbeta med dina vänner för att hjälpa dig att slutföra dina uppgifter perfekt.

Baserat på ditt arbetsflöde kommer du att kunna sortera dina anteckningar och hålla dem helt synkroniserade med dina behov. Dessutom är den kompatibel med många språk som japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska och mer.

Ladda ner

# 7. Utkast 5

När du är i ett möte är det en tråkig uppgift att knacka runt på iPhone-skärmen för att ta anteckningar. Utkast löser detta problem. Det öppnar tangentbordet och du kan börja skriva direkt. Du kan också be Siri att öppna utkast och börja ta anteckningar. Anteckningarna du gör i den här appen kan delas enkelt med flera delningsalternativ.

Dessutom kan du diktera dina anteckningar i utkast och konvertera den till text. Detta kommer till nytta när du måste ha många saker att notera snabbt. Slutligen finns det massor av textredigeringsalternativ att använda och få ut det mesta av din anteckningsupplevelse.

Ladda ner

# 8. Google Keep

Enkelt uttryckt, det skulle ha varit en misstag att inte inkludera Google Keep i denna eftertraktade lista över de bästa anteckningsapparna. Oavsett om det är praktiska funktioner eller förstklassig funktionalitet, kan den här appen gå tå till tå med de bästa i branschen.

Några av de mest tilltalande funktionerna som jag har hittat i “Keep” är möjligheten att omedelbart spela in ett röstmemo och få det automatiskt transkriberat. Den andra coolaste funktionen som jag gillar i den är möjligheten att prydligt organisera anteckningar med användning av olika etiketter och färger.

Ladda ner

# 9. MetaMoJi Note Lite

Oavsett om du vill notera, kommentera PDF eller spela in idéer, MetaMoJi Note är vad du ska använda för att förenkla din uppgift. Med en mängd olika pennor och papperslayouter tillgängliga kommer du att kunna skapa imponerande anteckningar.

Du kan synkronisera alla mappar eller valda mappar till MetaMoji-molnet (upp till 2 GB gratis) för att enkelt komma åt och hantera dina filer. Premiumversionen av appen innehåller viktiga funktioner som röstinspelning, handskriftsigenkänning, textkonvertering, automatisk synkronisering av dokument etc.

Ladda ner

# 10. Ökändhet

Designat med det moderna men ändå enkla gränssnittet är Notoriety en av de mycket användarvänliga anteckningsapparna. Du kan öka din produktivitet, skapa snabba anteckningar och anpassa dem efter dina behov.

Det låter dig ordna anteckningar baserat på taggar för att snabbt ta reda på dem. Det finns olika teman som passar din stil och smak. Med hjälp av den praktiska förlängningen låter appen dig också snabbt komma åt anteckningar från andra appar.

Ladda ner

Så det här är våra bästa anteckningsappar för iOS!

Ditt val?

Så använd de här toppnoteringsapparna till din fördel för att göra anteckningar, skapa checklistor eller att göra-listor på ett bekvämare och snabbare sätt. Genom köp i appen kan du låsa upp premiumfunktioner och få en bättre användarupplevelse. Jag är säker på att dessa appar kan leva upp till dina förväntningar.

Kolla också in nedanstående appuppsättningar:

  • Bästa Evernote-alternativ för iPhone och iPad
  • Bästa skrivappar för iPhone och iPad
  • Ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad

Vilken är din favoritapp för iOS och varför? Skjut din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found