Blogg

Bästa smarta plånböcker som passar din budget 2021 (Köparhandbok)

I en tekniskt avancerad värld blir en smart plånbok mer än en lyx. En tunn plånbok med ett extra skydd, stöldskydd, Bluetooth-parning kan vara; kommer det inte att vara trevligt att äga? Det gör inte bara din ficka lättare utan bidrar också till dina tillhörigheters säkerhet. Om du drömmer om ett säkert liv, här är en lista över avancerade, tekniskt kunniga och bästa smarta plånböcker tillgängliga över internet. Låt oss titta på dem.

 1. Clifton Heritage trifold
 2. Ekster
 3. NOMAD
 4. FIDELO
 5. TRAVANDO
 6. Clifton Heritage
 7. Lavemi
 8. SERMAN-MÄRKEN

1. Clifton Heritage trifold läder plånbok för män

Trifold läderplånbok för män toppar min lista av en anledning. Denna premiumplånbok för män kommer i läder av hög kvalitet som är reptålig för att göra den hållbar. Trifolds upplevelse är konstruerad för att matcha din stil och förblir trogen mot den traditionella plånbokupplevelsen samtidigt som du ger dig extra säkerhet.

Körsbäret på kakan? Plånboken levereras med ett års garanti så kom gärna i kontakt med företaget om du upplever besvär när du använder plånboken.

Varför skulle du bara det? 

 • Minimalistisk, kostnadseffektiv och kolfiberfinish.

Pris: 29,95 $

Kolla in på Amazon

2. Ekster parlamentets smala läderplånbok

En smart plånbok från Ekster som ger dig ditt kort med ett knapptryck. Plånbokens rena yta får det till ett rikligt pris, eftersom det är tillverkat med toppkornigt läder, med guldklassade LWG-certifierade protokoll och 6063 T5 aluminium anodiserad med rymgrå nyans.

Med RFID-skydd behöver du inte oroa dig för fickfickor eftersom det skyddar din enhet mot elektroniska stölder. Vad mer? Du får också en mängd olika färger att välja mellan, så du får välja den som matchar din personlighet.

Dags att minska din plånbok med extra skydd.

Varför ska du köpa den?

 • RFID-skydd, kompakt och färgalternativ.

Pris: $ 89

Kolla in på Amazon

3. NOMAD smart plånbok (Tile tracking edition)

Det här är den! Faktum är att NOMADs smarta plånbok med kakel är utformad för att vara den enda plånboken du någonsin kommer att behöva. Plånboken låter dig bära sju kort och har också två kontantfickor. Den fungerar i stealth-läge som döljer spårningsenheten Tile Slim.

Du kanske undrar om funktionerna hos Tile Slim. Det är en chipliknande struktur som använder avancerad Bluetooth- och Crowdsourcing-lokaliseringsteknik. Med sammanställningen av tekniker kan du spåra din plånbok när som helst och var som helst.

Varför ska du köpa den? 

 • Bluetooth-spårning, färgalternativ och snygg design.

Pris: 79,95 $

Köp det från NOMAD

4. FIDELO minimalistisk hybrid RFID-plånbok

Den första minimalistiska, smarta smarta plånboken på listan, FIDELO, är inte bara ögongodis. Plånboken borstas med vax för att göra den vattentät. Kompaktheten kröner lättvikten för att tillgodose en tunn finish. Det kan lagra upp till 7 släta kort och tio räkningar.

Denna dåliga pojke kommer med en smidig pop-up-funktion som förhindrar att papper fastnar. Den extra RFID-tekniken förbättrar stöldskyddet och mobbar listan över proffs. Tänk inte två gånger. Det här är rätt investering!

Varför ska du köpa den? 

 • Lätt att använda, gott om lagring och livstidsgaranti.

Pris: $ 36,90

Kolla in på Amazon

5. TRAVANDO smart plånbok (med pengarklämma)

TRAVANDO plånböcker är kända för sin hållbarhet. Austin överträffar utan tvekan varumärkets kvalitetsparametrar. En smart plånbok för framfickor, den här förhindrar utbuktning och håller din ficka anständig. RFID-betyget säkrar dina tio kort (Ja; tio!), Kontanter och räkningar säkert. Plånboken har också ett dedikerat ID-kort / körkortplats.

En elegant finish är pengarklippet som används över det och logotypplaceringen. Kolla in färgalternativen. De ger dig svårt att välja en.

Varför ska du köpa den?

 • Kolfiberläder, färgalternativ, budgetvänlig

Pris: 29,95 $

Kolla in på Amazon

6. Clifton Heritage minimalistisk plånbok (Unisex)

Clifton Heritage, ett varumärke som designar smarta plånböcker för kvinnor och män. Jag var okej med att använda smarta plånböcker för män först, men sedan hittade jag den här skönheten. Produkten är ett perfekt exempel på kreativitet, uppfinningsrikedom och kundglädje.

Plånboken levereras i 100% äkta läder och är helt sydd för ökad styrka och hållbarhet. Dessa plånböcker finns i tre varianter: för män, kvinnor och den med en metallklämma. De erbjuder många färgvarianter under damkollektionen och framstår som vinnare för kategorin smarta plånböcker för kvinnor.

Varför ska du köpa den? 

 • Produktdiversitet, äkta läder och RFID-blockering

Pris: $ 8,99

Kolla in på Amazon

7. Lavemi-dragkedja för kvinnor runt plånboken

Ett annat underbarn i kvinnans smarta plånbok, Lavemis fall, har ansett lagring som ett primärt problem. Plånböckerna kommer upp som dragkedjor, vilket ger mer utrymme. En attraktiv design som passar ditt utseende, dessa spädbarn är perfekta tillbehör att bära för en avslappnad trädgårdspromenad, dejtnatt eller passar i dina lyftsäckar.

RFID-skyddet ökar också din privata informationssäkerhet, vilket ger dem ett högre hack under denna kategori. Den levereras också med en avtagbar rem för att göra den problemfri att bära. Det här är en utmärkt gåva till alla kvinnor där ute (det fungerar till och med på första dejten!)

Varför ska du köpa den? 

 • Säker, glamorös och rymlig.

Pris: $ 26,99

Kolla in på Amazon

8. SERMAN-MÄRKEN smart läderplånbok

Det sista på listan är ett mästerverk från SERMAN BRANDS. Plånboken ger dig en traditionell bifold upplevelse så att du inte blir nostalgisk. De kan rymma upp till 6-8 kort, och RFID-tekniken skyddar också din information.

Det handgjorda läderflin bygger ett elegant tilltal, och med åtta designerfärger att välja mellan får det ett konstverk. SERMAN VARUMÄRKEN säkerställer en rätt kvalitetsprodukt och en hög levnadsstandard.

Varför ska du köpa den?

 • Mångfald, säkerhet och läderfinish.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

Vilken smart plånbok får dina pengar? 

Jag äger Clifton Heritage's Minimalist Smart Wallet och planerar att köpa NOMAD Slim Wallet som en present till mina vänner. De brukar ibland sakna viktig information, och jag vill att de ska äga en plånbok som kan spåras och är stöldskydd.

Vilka av dessa smarta plånböcker fick din uppmärksamhet? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

Läs mer: 

 • Bästa plånboksfodral för iPhone 12 Pro Max
 • Smarta trådlösa kameror för säkerhet utomhus
 • Bästa smarta pluggar för utomhusbruk
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found