Blogg

Bästa iPhone X vattentäta fodral från 2020

Med IP67-klassning tål iPhone X bara nedsänkning i vatten i upp till 1 m (3,3 fot) under endast 30 minuter. Det betyder att du måste ge smarttelefonen mer skydd för att säkerställa att den förblir säker under din roliga vattensport. Om du är någon som älskar att ta ett bad i pool, bryta sig loss på stranden och även som att fånga alla dessa fantastiska simning skott, bör du inte gå miste om dessa bästa iPhone X vattentät fall .

 • Livsäker
 • OUNNE
 • Vapesoon
 • OTBBA
 • ORDTBY
 • Temdan
 • Eonfine
 • Oterkin
 • Mangix
 • Fansteck

# 1. Livsäker

Om det bästa är vad du är ute efter, se inte längre än Lifeproof FRĒ SERIES. Väskan ser ganska kompakt ut med den formanpassade designen och Apple-logotyputskärningen på baksidan.

IP68: s vattenmotståndsklassning hjälper den att överleva nedsänkning upp till 2 m djup i en timme. Förutom att det erbjuder tillförlitligt skydd mot vatten, tål det också fall från 6,6 '/ 2 m. Så, så länge locket finns på smarttelefonen, bör du inte oroa dig för stötar.

Det inbyggda repskyddet ger bättre klarhet och känns också väldigt smidigt vid beröring. När det gäller färger finns Lifeproof FRĒ SERIES-omslag i sex attraktiva varianter.

USP: Ganska kompakt design

Kolla in på Amazon

# 2. OUNNE

Vad som har krävt min uppmärksamhet i OUNNE vattentätt fodral är möjligheten att skydda din smartphone upp till 10 meter djupt i vatten under en timme. Om ärendet kan leva upp till den höga fordran, kommer det att vara en av de bästa i branschen.

Skalet lovar också att erbjuda 360-graders försvar till iPhone X. Med det certifierade militärskyddet kan den robusta utsidan överleva chocken.

Tack vare TPU-materialet har locket ett gummerat grepp, vilket gör det bekvämare att hålla. Dessutom ger det inbyggda skärmskyddet bättre visning och skyddar även pekskärmen.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

# 3. Vapesoon

Det är den smala designen som har gjort att jag vill ha Vapesoon. Flaunting en tydlig rygg och stöttålig ram, locket har en imponerande profil.

Blandningen av hållbar dator och mjuk TPU gör den tillräckligt stark för att absorbera stötar. Med skärmskyddet mot repor har skyddet extra skydd mot repor. Du kan bekvämt styra de lyhörda knapparna och även ladda din enhet genom fodralet. Dessutom finns Vapesoon i tre färger som svart, svart / klar och grå / vit.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

# 4. OTBBA

Fånga videor och bilder upp till 10 meter under vattnet i nästan en timme med detta fodral på din iPhone X. Det är IP68-certifierat och gör jobbet som det står. När det gäller skydd har fodralet överskridit Military Standard 810G-516 och skyddat din iPhone mot fallet från 6,6 fot. Det håller också damm och smuts borta.

Fodralets design ger dig tillgång till alla portar och funktioner på iPhone, och den stöder också trådlös laddning. Slutligen finns det två färgvarianter tillgängliga.

USP: Överstiger militärstandard 810G-516

Kolla in på Amazon

# 5. ORDTBY

Fyra av fem stjärnor från över 200 kundrecensioner gör ORDTBY till en ganska bra insats. Väskan lovar att leverera ett skydd runt smarttelefonen. Spotting en tydlig rygg och en robust ram, det kan också motverka stötar med lätthet.

Skärmskyddet ser till att OLED-skärmen har maximalt skydd mot repor. På grund av den höga tydligheten och smidigheten gör det att du kan använda din smartphone bekvämare. Stödet för Qi-standarden för trådlös laddning gör ORDTBY till ett komplett vattentätt fodral.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 6. Temdan

Temdan är en av de mest beundransvärda tillverkarna av vattentäta fodral. Därför förväntar jag mig att erbjudandet för iPhone X ska vara ett förstklassigt alternativ.

När vi talar om designen ser det här vattentäta skyddet mycket tåligt ut med den robusta ramen. Den klara baksidan säkerställer att iPhone X kan fortsätta att göra sin närvaro känd i stil.

Skärmskyddet fungerar effektivt för att bekämpa repor och också förbättra tittarupplevelsen. Och knapparna ger taktil feedback, vilket gör det lättare att trycka. Dessutom stöder Temdan-fodralet även trådlös laddning.

USP: Stöder trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 7. Eonfine

Eonfine har en extremt robust profil och är vad du vill välja för att skydda din enhet under alla faror. Dubbla lager av konstruktion släpper aldrig din iPhone X ner när det verkligen betyder mest.

De gummerade sidorna ger bättre håll så att smarttelefonen ligger kvar i dina händer bekvämt. Med den vanliga vattentätheten kan den hålla din enhet skyddad upp till 2 meter djupt i vatten i en timme. Skärmskyddet ger hög klarhet och svarar perfekt på din beröring. Bortsett från det har du problemfri tillgång till alla enhetens funktioner tack vare de exakta utskärningarna.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

# 8. Oterkin

Detta fodral håller din telefon helt omgiven av ett mjukt silikonskal med exakta utskärningar och en konvex skyddsring ordnad runt kameran. Den har dubbla lager och erbjuder IP68 vattentätning som är perfekt för aktiviteter som simning, dykning etc.

Vidare blockerar det vattentäta fodralets klara och platta baksida inte den trådlösa laddningssignalen, så det är bekvämt att använda när som helst. Det flexibla, slagtåliga TPU-materialet skyddar också mot fall och fall, så det är en perfekt följeslagare på alla slags äventyr.

USP: Kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 9. Mangix

Mangix har alla funktioner för att vara en värdig utmanare efter eget val. Det är nedsänkbart upp till 10 meter vatten i två timmar. Det är tillräckligt bra för att du ska kunna utforska alla rörelser och sätt under simning.

En annan kvalitet som gör det här vattentäta fodralet så användbart är den slagtåliga kroppen som kan sprida stötar upp till 6,6 fot höga. Det håller pekskärmen skyddad med anti-rep-skärmskyddet. Mjuka knappar ger skarp feedback, vilket gör det lättare att styra enheten.

USP: Robust uppbyggd

Kolla in på Amazon

# 10. Fansteck

Fallet från Fansteck är också IP68-certifierat som de flesta fall på listan. Den här har klarat nästan 1000 test under vattnet upp till 6,6 fot utan läckage. Detta test är försäkran om att du kan klicka på bilder och ta videor under vattnet utan stress. Det högkvalitativa materialet skyddar din iPhone X från damm, smuts, repor och normala fall.

Inbyggt skärmskydd hindrar inte beröringskänsligheten. Du kan också komma åt alla portar och funktioner på iPhone när fodralet är på. Slutligen stöder fallet också trådlös laddning.

USP: klarade 1000 test under vattnet

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Förutsatt att du gillade att ta en titt på dessa finaste vattentäta fodral. Förresten, vilken har imponerat på dig? Låt oss veta namnet i kommentarerna nedan.

Saknas något av dina favoritfall i den här listan? Låt oss också veta det. Var säker, vi kommer att fortsätta uppdatera det när fler ärenden anländer.

Utforska mer:

 • Bästa iPhone X Slim-fodral
 • iPhone X Ringhållare Fodral
 • Bästa iPhone X Clear-fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found