Blogg

Bästa iPhone 7 träfodral 2021

Med det anmärkningsvärda mönstret, handgjorda ytan, den smala designen, har träväskor kommit långt. De är inte längre skrymmande eller ser udda ut. Överlägsen konstruktion utrustad med formanpassningsfaktor ger ett långvarigt intryck. Jag vet att du är ute efter den verkliga skönheten och jag har redan sammanställt en omfattande lista över bästa iPhone 7 Plus träfodral. Och nu är det dags att göra en märkbar samling av de bästa iPhone 7-fodralet. Vackert snidade för att se sofistikerade ut, dessa träfodral är värda en chans på din smartphone. Låt oss utforska!

1. iProductsUS

Om du beundrar den konstnärliga designen kan iProductsUS vara ett utmärkt alternativ för dig. Den är gjord av naturligt trä och har vackert snidade mönster.

Väskan har en mjuk TPU-interiör som gör att den absorberar stötar. Med den inbäddade metallplattan fungerar den också med magnetiska bilfästen.

De exakta utskärningarna ger problemfri åtkomst till blixtporten, kameran och högtalarna. Dessutom finns iProductsUS i mer än 30 färgvarianter.

USP: Inbäddad metallplatta

Kolla in på Amazon

2. Lyxig fickbok från Pad & Quill

Letar du efter ett lyxigt träöverdrag? Om ja, bör du inte se bortom Luxury Pocket Book.

Detta fodral är tillverkat av björkträ i trä och amerikansk läder med fullkorn. På grund av den starka vaggan kan den bekämpa chocken och erbjuda det nödvändiga försvaret till din iPhone mot droppar.

De inre kortplatserna är tillräckligt bra för att lagra upp till 5-7 kort och även lite kontanter. Det betyder att du inte längre behöver bära en traditionell plånbok.

Dessutom gör den ålderslösa patina- och UV-beständighetskvaliteten Luxury Pocket Book till en vintergrön kostym för iPhone.

USP: Tillverkad av baltiskt björkträ och läder

Kolla in på Pad & Quill

3. Woodline från Pad & Quill

Till skillnad från Luxury Pocket Book har Woodline en enkel och kompakt design. Det knäpps runt din smartphone obefläckat.

FSC-certifierad lövträkonstruktion tål även otäcka stötar. Aramid-polymerkärnan ger strukturen ytterligare för att säkerställa att din smartphone har fullständigt skydd.

Det polerade designytan kan motstå repor. Med precisionsskärningarna ger locket dig bekväm tillgång till alla portar och kamera.

USP: FSC-certifierat lövträ

Kolla in på Pad & Quill

4. YFWOOD

YFWOOD träväska sport kompakt design. Tillverkad av naturligt trä, den har exceptionellt robust och slitstark. Eftersom den är väldigt tunn, slår den sig bra in med smarttelefonen.

Den släta ytan erbjuder precis den komfort du vill ha med den bekvämt i dina händer. Exakta utskärningar ger obehindrad åtkomst till alla portar och knappar på din enhet. Utöver allt har du tretton varianter att välja mellan.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

5. VolksRose

VolksRose träfodral för iPhone 7 har en fascinerande handgjord design. Skalet är skapat med miljövänligt trä och är mycket hållbart.

Den solida konstruktionen klarar stötar och repor. Den vackra ytstrukturen ger bättre grepp vilket gör det lättare att hålla smarttelefonen i händerna. Dessutom finns den i fem olika färger med livfulla mönster.

USP: Hållbar struktur

Kolla in på Amazon

6. Nyvishet

Letar du efter ett klassiskt träfodral? Sportigt äkta träskikt över mjukt TPU-gummi, NeWisdom-träväska har en naturlig känsla. Det snäpper runt iPhone smidigt och ger också halkskydd.

Den kompakta designen, liksom de exakta utskärningarna, förbättrar dess profil. Med den smala strukturen gör det en snygg matchning med smarttelefonen. Bortsett från den smala designen kan NeWisdom-fodralet också erbjuda nödvändigt skydd mot droppar och repor.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

7. iATO

Vad som gör iATO till ett bra alternativ är designen med låg profil. Den är snyggt designad och har ett smalt utseende. Med den stötsäkra stötfångaren tål detta träväska stötar.

Den släta utsidan erbjuder ett halkfritt grepp. Den avfasade kanten säkerställer att skärmen inte glider när iPhone placeras med framsidan nedåt. Dessutom finns iATO i flera färgvarianter.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

8. JuBeCo

JuBeCo har tillverkat detta fodral av bambu, vilket säkerställer bättre kvalitet och styrka. Bågkantsdesignen ger detta fodral ett överlägset estetiskt inslag. Dessutom är det extremt enkelt att installera och ta bort fodralet. JuBeCo har bibehållit tunn design med mjukt TPU-material; handpolerat trä ger dig en fin handkänsla.

En av de uppenbara funktionerna i detta fall är naturligt rosenträ. Detta ger din telefon 360-graders skydd och 1,0 mm upphöjd kant skyddar telefonens pekskärm från repor.

USP: Naturligt massivt trä

Kolla in på Amazon

9. TENDLIN

TENDLIN har tillverkat ett flexibelt fodral i ett stycke för din iPhone. Detta fodral är en kombination av träfanér och mjukt TPU-gummi; naturligt träkorn skyddar din telefon mot stötar. TPU-gummit passar tätt på din iPhone och det ger inte bulk till enheten.

Ett bra grepp är viktigt för att hålla iPhone i dina händer. För denna kvalitet har TENDLIN använt TPU-gummi, vilket också säkerställer lyhörda knappar. Väskan är också lätt att installera och ta bort utan att skada eller repa telefonens kropp.

USP: Slim silikon hybridväska

Kolla in på Amazon

10. ÅTERVINNING

Recover presenterar ett ultratunnt och mjukt fodral för din iPhone. Dess silikonstötfångare skyddar din iPhone från fall, stötar och repor. Varje fodral har enastående lövträd inlagda i en hållbar silikonstötfångare. Med sin sofistikerade minimalism pryder detta fall låg profil.

Snap-fit-konstruktion gör detta fodral till det tunnaste träfodralet på marknaden. Upplev snabb och enkel åtkomst till alla knappar, högtalare och portar utan att ta bort det här fodralet.

USP: Snap-fit ​​konstruktion

Kolla in på Amazon

11. OTOOLWORLD

Bland de många kreativa och konstiga designen som presenteras av OTOOLWORLD påminner den här dig om retroåldern när bandkassetter spelades på inspelare. Ta en titt på baksidan av detta fodral, som är tillverkat av mjukt TPU och trä. När din iPhone placeras var som helst ser den ut som en ljudkassett.

Eftersom fodralet är tillverkat av äkta trä är det lite tungt; du kanske inte släpper telefonen lätt i fickan. OTOOLWORLD har klippt ut detta fodral exakt så att du snabbt kan komma åt alla knappar och portar på din iPhone.

USP: Kreativ design

Kolla in på Amazon

12. Szwisechip

Det som lockar mig mest i Szwisechip-träväska är det fascinerande mönstret. USA: s flaggdesign ser tilltalande ut.

Det ultratunna utseendet förstärker sin profil. Exakta utskärningar gör att detta träfodral passar perfekt på din iPhone. Den riktiga bambustrukturen stärker dess livslängd och till och med låter den skydda enheten från mindre droppar.

USP: Verklig naturlig bambu

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Dessa träfodral erbjuder bedårande naturlig känsla för din iPhone. Med den vackra handgjorda designen har de kvaliteten för att vara en värdig kostym för din enhet.

Vilket träfodral väljer din iPhone? Om det saknas något träfodral i listan, låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du skulle vilja titta snabbt på

  • Bästa iPhone 7 kickstand fodral
  • iPhone 7 foliofodral för iPhone
  • Bästa iPhone 7 bältesklämfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found