Blogg

Bästa iPhone- och iPad-strategispel 2021

När det gäller spel på iPhone föredrar vi strategi framför allt annat. Det finns viss charm med strategispel som tanklösa virtuella blodsutgjutelser och fladdrande fåglar inte har, oavsett hur beroendeframkallande de kan bli. Och främst baserat på konceptet är det här de bästa strategispelen för iPhone och iPad som jag älskade att spela. Vad jag tycker om med dessa strategispel är att de håller ditt intresse vid liv och erbjuder många bisarra utmaningar. När du väl har börjat spela behöver du inte lämna det plötsligt. Läs vidare för att hitta mer om dem!

1. PUBG MOBIL

"PUBG MOBILE" sitter högst upp som ett strategispel för iOS. Efter att ha gett det här spelet ett långt skott vet jag hur beroendeframkallande det här spelet är.

För mig är det bästa med det här spelet den intensiva gameplayen där 100 spelare måste kämpa hårt för att vara den sista. Dessutom måste de ta bort vapen, fordon och andra viktiga förnödenheter.

Den fantastiska HD-kartan i kombination med de uppslukande 3D-ljudeffekterna kompletterar helt och hållet med stridskungligheten. Använd bästa möjliga den dödliga arsenalen av skjutvapen, närstridsvapen och kastar för att förstöra dina rivaler.

Dra nytta av bilar, lastbilar, motorcyklar och båtar för att spåra dina motståndare och skjuta dem alla. Och åh, bygg också det mest dominerande laget för att jaga dina rivaler i ett paket.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Clash Royale

"Clash Royale" är vad du behöver för att njuta av episka strider. Konstruera det robusta stridsdäcket och decimera sedan fiendens kung och prinsessa och släng dem ut ur tornet.

Bjud in din vän till en privat duell eller visa din fantastiska stridsförmåga i 2v2-striden. Förstör varje utmaning som kommer din väg i flera arenor för att nå toppen av stegen.

Missa aldrig de dagliga och veckovisa uppdragen för att få stora belöningar. Dessutom kan du bygga en enorm klan för att dela kort och alla underbara minnen.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Clash of Clans

"Clash of Clans" är ett av de mest spännande strategispelen jag någonsin har provat på iOS-enheter. Detta spel handlar om att bygga en underbar by, höja en klan och sedan komma in i det episka klankriget.

Konstruera en bra strategi som kan hjälpa dig att ta emot dina fiender och besegra deras plan. Använd kanoner, bomber, fällor, murbruk och väggar effektivt för att förstöra byn till dina rivaler. Försvåra varje utmaning som den mäktiga Goblin King ställer och hitta ett sätt att decimera honom.

Dessutom deltar du i några speciella evenemang för att visa din karismatiska mod och vinna många belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Växter vs Zombies 2

Plants vs. Zombies är ett legendariskt spel, inget annat än bisarrt, där du måste skydda din bakgård från zombies. Zombierna blir smartare och utmanar din reaktionshastighet och strategi. Växtmat kan samlas in för att ladda alla växter när saker blir särskilt håriga.

Plants vs. Zombies 2 är ett roligt, färgstarkt paket som erbjuder fantastisk spel!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Forge of Empires

"Forge of Empires" är fantastiskt när det gäller att ge dig allt det roliga och utmaningar att njuta av spelet oändligt. Du måste bygga ditt magnifika imperium och resa genom tiderna.

Möt alla hinder modigt och bygg din ideala stad för att utvecklas från stenåldern till inte bara modern tid utan även bortom. För att säkerställa att ditt skapande ser ut, måste du utveckla ny teknik och upptäcka nya varor. Ta reda på nya territorier och fånga andra provinser samt deras belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Dawn of Titans

"Dawn of Titans" erbjuder en spännande spelupplevelse. Du måste kämpa mot de mäktiga Titans och tusentals andra krigare. Det bästa sättet att vinna striden är att på ett smart sätt växa din armé och stärka dess styrka.

Fånga så mycket fiendeland som möjligt. Förena med dina vänner för att strategisera och hitta rätt sätt att vinna massor av territorier. Den fantastiska grafiken i kombination med den fantastiska 3D-världen, detta spel är utformat för att ge dig mycket roligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Stick War: Legacy

"Stick War: Legacy" är ett utmanande strategispel. Du måste kontrollera din armé i formationer eller spela varje enhet enligt din spelplan. Få ut det mesta av din fullständiga kontroll över varje stickman och ge din armé möjlighet att vinna striden och krossa fienderna.

Bygg enheter och mitt guld för att stärka din dominans. Master svärd, bågskytte, spjut, magiker. Se till att förstöra fiendens staty och fånga alla territorier.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Zombie-anarki

Redo att kämpa mot absolut förstörelse? Med "Zombie Anarchy" måste du slåss ut en apokalyptisk värld full av dödliga möten. Det enda sättet du kan vinna den omöjliga kampen är att samla alla överlevande och ladda upp dem alla för att möta de farliga angriparna.

Försvara lägret genom att använda resurserna på bästa möjliga sätt. Besegra fiendens spelare genom att använda smarta strategier och förödande vapen. Ditt yttersta mål är att skapa det största lägret och bli en legend.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Samurai Wars

“Samurai Wars” är ett fantastiskt krigsspel för upp till fyra spelare. Den realistiska stridsimuleringen av ett stort antal soldater gör detta spel väldigt spännande.

Den ligger i Sengoku jidai-perioden i medeltida Japan och består av massor av vändningar för att hålla dig uppslukad under hela spelet. Du måste vara en ikonisk ledare och befalla dina trupper på slagfältet. Använd den taktiska färdigheten för att slå din fiende och bevisa din överhöghet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Maskar3

Klass (beröringsvänligt) turbaserat strategiskt skjutspel där spelare bygger upp ett team av ryggradslösa ryggradslösa djur beväpnade till tänderna för att spränga sina motståndare till smedja. Installera osannolika maskiner för att ständigt utvecklas i spelet! Animationerna är värda tummen upp, och det här är ett spel du garanterat kommer att njuta av oavsett ålder! Löjlig krigföring som bäst!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

11. Djävulens advokat

Detta strategiska lagsspel kretsar kring en snuskig advokat som heter Max McMann som utvecklar sin karisma och justerar logiken för att demontera rättegångar mot skumma karaktärer för att tjäna vinster och lägga upp sin lägenhet. Med solid spelmekanik har detta spel en färgstark, tecknad stil och bra röstverkande. Med all sin strategi och allt finns det också några roliga dialoger.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

12. Galaxy At War

Om du letar efter ett fantastiskt strategispel som kan testa din intelligens oerhört, måste "Galaxy At War" vara en högsta insats. Du måste kämpa för galaxen, kämpa för universum och viktigast av allt; Led ditt paket till segern.

Det finns ett antal extremt kraftfulla fiender som kan förstöra din armé om du inte lägger ditt bästa fram. Upptäck och kolonisera nya växter, bygg militärbaser, injicera det välbehövliga förtroendet för din kraft för att leverera 100%. Detta sci-fi-strategispel är väldigt beroendeframkallande och erbjuder en stor chans att slåss mot andra spelare från hela världen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, kompis!

Poängen

Strategispel är utmärkta eftersom de tvingar dig att tänka annorlunda och lägga din bästa fot för att vinna striden. Vad jag tycker om dem är att du har många hinder att övervinna. Fienderna är så mäktiga att du måste vara på ditt bästa för att dominera dem.

Är det något av dina bästa strategispel som saknas i listan? Låt oss veta det i kommentarerna.

När vi pratar om spel, skulle jag vilja rekommendera dig att kolla in några lika intressanta spellistor som bästa virtuella husdjursspel, bästa rymdskjutspel, bästa Pokemon Go-alternativ, bästa Super Mario Run-alternativ, bästa racingspel för iPhone och iPad .

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found