Blogg

Bästa trådlösa hörlurar för iPhone X, 8/8 Plus år 2021

Musik är själsfrände för de flesta hjärtan! Därför verkar de flesta av oss aldrig få nog av det. Oavsett om vi jobbar, vilar eller njuter av en fest på kvällen med våra vänner, vi älskar att vara omgiven av musik. Men utan enastående ljudkvalitet är musik lika värdelös som en blomma utan doft. Utforska det här uppskattade sortimentet av de bästa trådlösa hörlurarna för iPhone X, 8/8 Plus för att välja en skicklig följeslagare för din musiktid!

 1. COWIN
 2. FKANT
 3. SENSO
 4. iJoy Matte
 5. TaoTronics
 6. Phaiser BHS-730
 7. Hussar Magicbuds
 8. Edelin
 9. DOSS
 10. MPOW

1. COWIN

COWIN erbjuder aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar med bekväma öronplattor över örat. Varumärket har använt professionell aktiv brusreduceringsteknik, som drastiskt minskar externt buller. Hörlurarna är din perfekta rese- och arbetspartner.

Den avancerade tekniken kan också lugna flygplansstuga, stadstrafik eller ditt livliga kontor. När du bär hörlurarna över öronen kan du fokusera på ditt arbete och njuta av din musik, filmer och videor.

USP: 30-timmars speltid

Kolla in på Amazon

2. FKANT

FKANT ger dig infällbara öronsnäckor som kan spela musik i 16 långa timmar. Dessa svettisolerade hörlurar är designade för sport och avbryter ljudet effektivt. Designen med nackeband ger dig full rörelsefrihet när du inte använder öronsnäckorna.

Oavsett om du är på kontoret eller jagar ditt nya äventyr kan du ta det här Bluetooth-hopfällbara headsetet. Lägg den antingen i fickan eller i en ryggsäck och utmana gränserna. Den inbyggda HD-mikrofonen har avancerad brusreducerande teknik för att blockera störande bakgrundsljud. Skäm bort dig med kristallklart ljud och naturligt ljud.

USP: Auto infällbara öronsnäckor

Kolla in på Amazon

3. SENSO

Ordet som verkligen definierar SENSO är ”sensationellt”. Bluetooth-hörlurarna stoltserar med en trendig design och har ganska mjuka örontips. De flexibla öronkrokarna med gel flex silikonöronsnäckor ger dig maximal komfort samtidigt som du håller hörlurarna perfekt på plats. Därför håller du fokus på ditt träningspass och njuter av musik i sin fullvärdiga form.

Förmågan att leverera fantastisk ljudkvalitet med djup bas och kristallklar diskant gör hörlurarna direkt på pengarna. Lägg till det upp till 8 timmars solid körtid så har du en stor tillgång för din roliga musiktid.

IPX7 vattentät betyg och överlägsen bullerdämpningsteknik förbättrar dess rykte ytterligare som en av de mest anmärkningsvärda Bluetooth-hörlurarna för iPhone. Fyra stjärnor av mer än 26,6 000 kundbetyg speglar bara dess högsta kvalitet.

USP: IPX7 vattentät betyg

Kolla in på Amazon

4. iJoy Matte

iJoy Matte utmärker sig i att erbjuda spännande ljud. Hörlurarna har den vikbara designen som gör att du kan bära den bekvämt. Stark uppbyggnad säkerställer att den lätt tål slitage.

Kontroller med fem knappar gör det mycket lättare att hantera din musik eller ditt samtal. Öronkopparna passar sömlöst runt öronen; hålla bakgrundsbruset i schack. Med högkvalitativ mikrofon ombord får du tydligt ljud. Dessutom har du 13 färgalternativ att välja mellan.

USP: Avancerad brusreducerande teknik

Kolla in på Amazon

5. TaoTronics

TaoTronics hörlurar har trendig design och är lätt att svettas. HD-ljudet med den starka basen gör att dina favoritspår kan väva magi i sin fullvärdiga form.

Med brusreducerande teknik håller hörlurarna distraktion i avstånd. Mikrofonen är utmärkt för handsfree-samtal. De åtta timmars speltid gör den idealisk för en lång biltur. Ännu bättre tar det bara ett par timmar att bli fulladdad.

USP: Imponerande ergonomisk design

Kolla in på Amazon

6. Phaiser BHS-730

Phaiser BHS-730 är den perfekta blandningen av stil och komfort. Utrustad med överlägsna 8 mm högtalare, ger hörlurarna en oöverträffad livstid till din musik. Minneskumspetsarna minskar inte bara bakgrundsljud utan ger också önskad komfort.

Med den magnetiska designen kan du bekvämt förvara öronsnäckorna genom att bära dem runt halsen. Den högkvalitativa mikrofonen förbättrar din handsfree-samtalsupplevelse med skarpt ljud. Med utökade kontroller kan du ta full kontroll över musiken. Dessutom har du fem färgalternativ att välja mellan.

USP: 8 mm högtalare

Kolla in på Amazon

7. Hussar Magicbuds

Hussars Magicbuds ser riktigt trendiga ut med den avundsvärda in-ear-designen. De extremt mjuka öronsnäckorna med silikongel passar i öronen och förblir stabila, vilket gör att du kan luta dig full under träningen.

På grund av främst den avancerade APTX-tekniken erbjuder hörlurarna magnifik ljudkvalitet. CVC 6.0 brusreducerande teknik säkerställer att du har en oavbruten samtalsupplevelse.

En annan anmärkningsvärd kvalitet hos dessa hörlurar är 9 timmars lång speltid. Dessutom har du två färgalternativ att välja mellan: röd / svart och svart / grå.

USP: Mjuk silikongelyta

Kolla in på Amazon

8. Edelin

Edelin-hörlurar är välsignade med fantastiskt ljud för att ge din musik en riktig spänning. Ljudisolerande teknik förhindrar att buller tar bort glädjen från din musiktid. In-ear-design hjälper hörlurarna att stanna stadigt på sin plats.

Vattentät IPX7-klassificering gör hörlurarna mer kapabla. Du kan ansluta dem med två enheter samtidigt för att lyssna på några av dina fantastiska låtar med din vän. Det kraftfulla batteriet kan erbjuda upp till 8 timmars speltid vilket är tillräckligt för att släcka din dragkraft.

USP: Kristallklart ljud

Kolla in på Amazon

9. DOSS

Det som har fått mig att vilja DOSS är den ergonomiska designen. Det justerbara huvudet och vadderade öronkuddar gör att du känner dig bekväm när du bär den.

Eftersom hörlurarna är lätta känner du inte tryck när du använder den.

Prata om ljud, det är ganska anständigt. Utrustad med aptX-teknik har de trådlösa hörlurarna kvaliteten för att krydda din musiktid.

Det brusreducerande systemet håller bort omgivande ljud för att ge tydligt ljud. Dessutom levererar DOSS konsekvent upp till 20 timmars batteritid.

USP: Apt-X Hi-Fi-ljud

Kolla in på Amazon

10. MPOW

Mpow är en av de ledande tillverkarna av Bluetooth-enheter. Denna trådlösa hörlurar för iPhone har IPX7 vattentäta standarder för att skydda dina Bluetooth-hörlurar under alla förhållanden. Koppla ihop detta Bluetooth-headset snabbt med din iPhone och njut av brusreducerande mikrofon med rikare bas och Hi-Fi-stereo.

Kraftfullt batteri utökar din glädje att lyssna på musik och titta på filmer / videor; du kan spela ditt favoritinnehåll för ljud / video i 7-9 timmar. När hörlurarna lossas kan du ladda den på bara 1,5 timmar.

USP: IPX7 vattentäta standarder

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Så det här är mina bästa Bluetooth-hörlurar för de nya iPhonesna! Jag hoppas att du har gillat dem. Vilken har du valt för din enhet? Se till att meddela oss namnet i kommentarerna nedan.

Missa inte dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus trådlösa laddare
 • iPhone X Fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • Bästa AirPods Max-alternativ för mindre
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found