Blogg

Bästa Apple Watch 42mm skärmskydd 2021

Den lilla pekskärmen på din Apple Watch behöver lika mycket vård som den extremt stora skärmen på din 5,5-tums iPhone. Så, om du inte vill ta chansen och vill hålla bort brutala repor, ta en titt på den här premiumkollektionen av de bästa Apple Watch 42mm skärmskyddet. Dra full nytta av HD-klarheten för att öka din tittarupplevelse. Låt varje beröring känna önskad jämnhet. Dessutom kommer dina ögon inte att tänka på grund av UV-ljus när dessa toppskärmsskydd för Apple Watch är installerade!

Obs! Alla nedanstående skärmskydd är för Apple Watch 42mm.

1. IQ-sköld

IQ Shield LiQuidSkin skyddar din Apple Watch-skärm från kant till kant. Med HD-skärpan förbättrar skärmskyddet tittarupplevelsen enormt. Eftersom det är helt bubbelfritt har du inga problem med att installera det på din smartwatch.

Skärmskyddet är tillräckligt starkt för att avvärja repor. Att vara mycket känslig för beröring, det identifierar varje tryck. Skärmen är tillverkad av kvalitetsmaterial och håller länge.

USP: Edge-to-edge-skydd

Kolla in på Amazon

2. Skinomi® TechSkin [6-pack]

Skinomi TechSkin erbjuder helskärmstäckning på din klockskärm. Beredd med den avancerade laserskärningstekniken sätter skärmskyddet sig perfekt på skärmen. Tack vare den termoplastiska uretanen av militär kvalitet kan den skydda pekskärmen mot repor och absorbera stötar.

Skärmskyddet är tillverkat för att motstå UV-ljus, vilket hjälper det att behålla klarheten länge. Det finns ingen bubbla när du installerar det här skärmskyddet. Eftersom det håller fingeravtryck, olja och damm borta kommer du att tycka att det är mycket lyhört för beröring.

USP: Motståndskraftig mot UV-ljus

Kolla in på Amazon

3. ILLUMI AquaShield

För att skydda pekskärmen på din klocka är ILLUMI AquaShield ett av de bättre alternativen. Skärmskyddet ger kant-till-kant-försvar på skärmen.

Den militära filmen är UV-beständig och blir inte gul. Således kan den behålla hög klarhet länge. Det silikonhäftande lagret håller bubblor borta så att du kan installera skärmskyddet utan problem. Dessutom kommer AquaShield i så många som sex-paket som drivs av livstidsgarantin.

USP: Silikonlimskikt

Kolla in på Amazon

4. LK

LK har presenterat ett högkvalitativt skärmskydd för Apple Watch. Det är helt bubbelfritt så att du enkelt kan installera skärmskyddet.

Den flytande huden är ganska slät vid beröring. Och med 99% HD-klarhet ger skärmskyddet förbättrad tittarupplevelse. Det är inte allt, LK erbjuder detta skärmskydd i sexpack.

USP: Smidig och lyhörd

Kolla in på Amazon

5. JETech skärmskydd i härdat glas

Om du letar efter ett skärmskydd som kan ge oöverträffat skydd till din smartwatchs pekskärm, bör du inte förbise JETech. Skapat med det finaste härdat glaset, det är extremt slitstarkt. Med 9H hårdhet kan du helt lita på att detta skärmskydd ska motstå stötar.

När det gäller att tillhandahålla hög transparens är det precis där uppe med det bästa i branschen. Med den höga responsen säkerställer du att du kan använda din smartwatch smidigt. Ännu bättre, detta skärmskydd i härdat glas finns i dubbla förpackningar.

USP: Mycket lyhörd

Kolla in på Amazon

6. SUPERSHIELDZ

Supershieldz har packat i både överlägsen kvalitet och förmågan att skydda din smartwatch-skärm från skrapning. Skuren ur den finaste japanska PET-filmen, den är ganska slät. Det är exakt klippt för att passa perfekt på pekskärmen på din klocka.

Skärmskyddet kan ta bort bländning och fingeravtryck. Med tillstånd av bubbelfria lim gör det installationen ganska enkel. Den finns i sexpack. Dessutom har du livstidsgaranti.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

7. MP-MALL

Det unika med det här skärmskyddet är att du kan ta bort det, tvätta det och applicera det igen på din Apple Watch. Det kommer att fungera som en charm som flaggar som ett helt nytt skydd. Första installationen kan lämna några bubblor eller regnbågseffekt, men det försvinner när det torkats.

På grund av den exakta laserskärningen passar skärmskyddet perfekt på skärmen och erbjuder full täckning. En annan kvalitet som gör det till ett bra alternativ är HD-klarheten som förbättrar din upplevelse. Dessutom tillhandahåller MP-MALL detta skärmskydd i sex-paket.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

8. LUPAPA

Detta skärmskydd från “LUPAPA” är en av de finaste på marknaden. Skärmskyddet passar perfekt på pekskärmen och ger ett helskärmsförsvar. Och med 9H-hårdheten att starta har den förmågan att motverka till och med fula repor.

Med den släta och lyhörda ytan kompletterar den med Force Touch-tekniken. Tack vare anti-fingeravtryck och fläckar tappar den inte sin tydlighet och känslighet länge.

USP: Passar perfekt

Kolla in på Amazon

9. ArmorSuit

Höjdpunkten i ArmorSuit MilitaryShield är skydd av militär kvalitet. Detta skärmskydd är speciellt utformat för att hålla pekskärmen på din smartwatch helt säker. Dessutom utmärker det sig att leverera högupplöst klarhet.

Skärmskyddet är idealiskt monterat på skärmen; täcker alla kanter. Det tillåter inte fingeravtryck eller smuts att förstöra användarupplevelsen. Dessutom garanterar livstidsersättningsgarantin att du alltid är på den vinnande sidan av strömmen om den inte lever upp till faktureringen!

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

10. RinoGear

Detta är ännu ett skärmskydd som erbjuder en militärskärm till pekskärmen på din Apple Watch. Vad som står bra är det högkvalitativa termoplastiska uretanmaterialet. Oavsett om det är repor, fläckar eller fula fingeravtryck, har detta skärmskydd styrkan att hålla dem borta.

Eftersom den är UV-beständig ger den också säkerheten för dina ögon och förhindrar ansträngning. Därför kommer du att njuta av att använda din smartwatch i timmar utan problem. Den mjuka ytan känner varje beröring så snabbt som du vill. Ännu viktigare är att det här solida skärmskyddet finns i sexpack.

USP: Bubble-free

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Ditt favoritskärmskydd?

Av alla dessa toppskärmsskydd för Apple Watch 42mm, vilken har blivit din favorit? Jag antar att det är den som ger överlägsen skydd från grunden. Eller är det den som är otroligt mjuk och transparent? Det skulle vara riktigt trevligt att veta namnet i kommentaren nedan.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa Apple Watch-band
  • Bästa Apple Watch magnetiska laddare

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found