Blogg

Bästa iPhone Health Apps 2021

Hälsa är rikedom, och idag har vi fler alternativ än någonsin att hålla oss i kropp och själ. Det finns många utmärkta appar som kan hjälpa dig att hålla koll på din hälsa och förbättra den. Det finns något som passar alla behov och livsstilar, från viktlös och mental hälsa till speciella träningsprogram för kvinnor. Men med så mycket variation tillgänglig kan det vara utmanande att välja rätt, så vi har försökt hjälpa dig. Investera i dig själv och håll dig i form med dessa bästa iPhone-hälsoappar.

 1. MyFitnessPal
 2. Headspace
 3. Förlora det!
 4. Omedelbar hjärtfrekvens
 5. Pacer
 6. WebMD
 7. Cardiio
 8. Vattendränkt
 9. Blodtryck Companion
 10. Hälso tips

1. MyFitnessPal

Tack vare de enorma 5 000 000 livsmedel kommer den här appen med den största matdatabasen. Med MyFitnessPal kan du enkelt hålla koll på din kost och bli bättre genom att gå ner i vikt. Du kommer att spåra alla näringsämnen som fett, protein, kolhydrater, socker, fibrer, kolesterol etc.

Appen kommer ihåg dina favoriträtter och låter dig lägga till flera livsmedel samtidigt. Det finns en inbyggd stegspårare som enkelt kan spåra dina steg. Ännu viktigare är att du kan ansluta till mer än 50 enheter och appar inklusive Fitbit, Apple Health, Garmin, Jawbone Up.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

2. Headspace

”Headspace” ger guidade meditationer som är till stor hjälp för att minska stress och förbättra fokus. Appen kan öka din självmedvetenhet och ge dig en större känsla av perspektiv. Du kommer att njuta av din mat, sömn och träning. Med önskad sinnesfrid blir du mer självsäker och bättre lyssnare.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

3. Förlora det!

Förlora det! Levereras med ett lysande viktminskningsprogram. Du kan ställa in din dagliga budget och målen för näringsämnen som kolhydrater, protein, fiber, fett, socker etc.

Baserat på ditt mål skapar det ett anpassat viktminskningsprogram som hjälper dig att uppnå din önskade siffra. Det låter dig hålla koll på maten du äter och den träning du gör. Du kan också lära dig om de livsmedel som hjälper eller blir en vägspärr för att gå ner i vikt. Anslut den till olika hälso- och fitnessapparater, trackers och appar för bättre resultat.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

4. Omedelbar hjärtfrekvens

"Instant Heart Rate" klassas som nummerapp i flera länder inklusive USA, Storbritannien, Japan. Appen ger korrekt pulsmätning.

Det visar också pulsvågsdiagram och fotoplethysmogram (PPG) -diagram så att du enkelt kan analysera viktiga data. Det finns ett StandUp-test som möjliggör utmattning och konditionstest. Det fungerar också med Apple Health-appen. Du kan uppgradera till premiumversionen för att få tillgång till mer kraftfulla funktioner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Pacer

Försöker du desperat gå ner i vikt men har inte lyckats med det? Pacer är vad du helt kan lita på för att du ska kunna uppnå din önskvärda figur.

Den här appen spårar inte bara ditt fitnessregime exakt utan visar också exakt vad du behöver göra för att uppnå ditt mål. Det låter dig spela in steg, avstånd, kalorier och aktiv tid. Med GPS kan du hålla koll på dina utomhusaktiviteter som att gå, springa och cykla på en karta.

Pris: Gratis (Premiumprenumeration - $ 3,99)

Ladda ner

6. WebMD

WebMD-hälso-appen har grundats för att vara mycket användarvänlig när det gäller att ge dig rätt information för att hålla dig bäst av din hälsa. Med läkargranskat hälsoinnehåll tillsammans med interaktiva verktyg gör det att du får perfekt inblick i var din kondition står.

Den har mycket praktisk symptomkontroll så att du kan hitta den exakta orsaken till eventuella problem. Med läkemedelspåminnelsen kan du se det dagliga läkemedelsschemat och instruktionerna. Letar du efter en bättre guide? Välj den här för att ha rätt kontroll över din hälsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Cardiio

Cardiio arbetar smart för att låta dig övervaka din hjärtfrekvens och kunna spåra framstegen på bästa sätt. Med den här appen får du reda på hur du kommer i form; tack vare effektiva träningspass och de välbehövliga instruktionerna.

Det ganska lättanvända gränssnittet i kombination med kvaliteten för att vara ett praktiskt verktyg som hjälper dig att ha rätt kunskap om din fysik gör denna hälsoapp till ett av sina egna slag.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Vattendränkt

Vill du öka ditt vattenintag och letar efter några sätt att hjälpa dig göra det? Då är Waterlogged ett bra alternativ för dig.

Du kan enkelt spåra och förbättra ditt dagliga vattenintag genom flera diagram och påminnelser. Om du ofta glömmer att följa vad du bestämt, kommer den här appen aldrig att låta dig missa ditt mål.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Blodtryck Companion

"Blodtryckskompanjon" är mycket effektivt blodtrycks-, vikt- och hjärtfrekvensspårare. Det låter dig övervaka ditt blodtryck med diagram, histogram och ord.

Du kan enkelt lägga till och redigera hjärtfrekvens, blodtryck, vikt och testdatum. Du kommer att analysera tider såväl som procentandelen av varje blodtrycksområde. Den visar mätstatistik efter dag, vecka, månad eller år. Du kan skapa en påminnelse för att mäta BP, besökande läkare. Det låter dig exportera läsningen i PDF-, HTML- och CSV-format.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Hälsotips

Letar du efter experttips för att antingen få bättre form eller ha en stark hälsa? ”Health Tips” har utvecklats klokt för att vara en enda lösning för dig med över 500 tips samt råd.

Tipsmeddelandet varje dag och natt berikar din kunskap om hälsa och kondition och hur du ska hålla dig borta från att bli offer för sjukdom.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

Sammanfatta

Så fortsätt och ta kontroll över din hälsa med dessa appar.

Dessutom kan du också kolla in:

 • Bästa sömnbrytande appar för iPhone och iPad
 • Bästa Yoga-appar för iPhone och iPad
 • HealthChampion: Symptom Tracker App
 • Hur man använder Health App på iPhone

Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken app du gillar mest.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found