Blogg

Bästa iPhone 6s Plus cykelfästen 2020

När jag kör cykel, föredrar jag att använda en cykelfäste för att hålla iPhone säkert för bättre betraktningsvinkel (Naturligtvis kommer ett bilfäste i spel när jag är i bilen.) Efter att ha tittat på flera alternativ, jag har listat ut de bästa iPhone 6s Plus cykelfästena som du tycker är väldigt märkbara.

# 1. Morpheus Labs

Flexibilitet är nyckeln i Morpheus Labs cykelfäste gjord för iPhone 6s. Du kan placera din iPhone både vertikalt och horisontellt. Detta förbättrar din upplevelse av att använda video-, GPS-, musik-, samtal-, kamera- och Bluetooth-funktioner.

Med den säkra låsmekanismen håller fästet din smartphone intakt. Tack vare de sex konstruktionsskikten som stärks av stål, TPU och PC erbjuder den den skydd som behövs för din enhet från stötar och skrapor. Dessutom har du flera färger att välja mellan: svart, grå, orange, etc.

USP: MIL-STD-810G

Kompatibilitet: iPhone 6 / 6s

Köp det från Amazon

# 2. Koomus

Enstegsinstallation är den bästa funktionen hos Koomus cykelfäste för iPhone 6s och iPhone 6s Plus. Du kan också gå till en manuell installation eftersom det är ganska enkelt. Skyddsplatta, storlekjusteringsgummi och säkerhetsnål säkerställer att din iPhone sitter ordentligt fast på cykelstyret. Med det här fästet kan du också fixa din iPhone med eller utan ett skyddande fodral. Njut av 360-graders rotation; som att titta på en video, lyssna på låtar och samtal med din familj medan du rider.

USP: Justerbart monteringssystem

Kompatibilitet: iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Köp det från Amazon

# 3. Vibrelli

Vibrelli har en mycket funktionell design som gör att den kan installeras och tas bort utan problem. Cykelfästet passar alla smarttelefoner upp till 3,7 tum breda. Du kan använda den med cykel- och motorcykelstyr med en diameter på 0,9 till 1,3 tum.

Den har en stark justerbar klämma med silikonbandet som greppar enheterna ordentligt. Dessutom kan du bekvämt justera din smartphone för att få en bättre betraktningsvinkel.

USP: Stark justerbar klämma

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6, 6 Plus

Köp det från Amazon

# 4. Spigen

Spigen-produkter behöver inte riktigt marknadsföras, eftersom företaget har bevisat sitt kvalitetsriktmärke om och om igen. Detta cykelfäste har en robust magnetstation som håller fast din iPhone, oavsett hinder i resan. Du kan också rotera fästet 360 grader för att passa din synvinkel.

Stånggreppet är justerbart med en skruv och det passar nästan alla cyklar där ute på marknaden. Förutom magneten finns det också en robust gummibas som håller din iPhone säkert. Cykelfästet är verkligen värt vartenda öre.

USP: Starkt magnetfäste tillsammans med gummibas

Kompatibilitet: iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Köp det från Amazon

# 5. Ströva omkring

När det gäller cykelfäste är säkerhet högsta prioritet för oss alla. Roam använder silikonnät som håller din iPhone stadigt. Silikon kan sträcka sig upp till fem gånger sin ursprungliga storlek och därmed göra den fast nog för att hålla din iPhone så säkert som möjligt. Den hårda plasten är stark och hållbar och går inte sönder.

Klämman som griper om cykelstången är stor och säker för att passa nästan alla cyklar som finns på marknaden. Om prisfaktorn är vad du letar efter, kommer detta cykelfäste att göra dig nöjd med den ekonomiska prislappen.

USP: Plånboksvänligt pris

Kompatibilitet: iPhone 8, 8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5s, 5

Köp det från Amazon

# 6. IPOW

IPOW är redo att vara ett enormt kompetent cykelfäste. Den har en avancerad låsmekanism och kommer också med två silikonband för att förhindra att iPhone faller. Klämdesign med tre sektioner ger mer stabilitet.

Du kommer inte ha något besvär när du installerar och tar bort enheten. Du kan placera din smartphone i valfri vinkel för optimal synvinkel. Slutligen finns IPOW i två färger: svart / metall och svart.

USP: Klämdesign i tre delar

Kompatibilitet: iPhone 8/8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5s och 5

Köp det från Amazon

# 7. MaxMiles

MaxMiles har en robust design och möjliggör 360-graders rotation. Du kan installera den på de flesta cyklar med styrdiametern från 18 mm till 30 mm. Den är kompatibel med smartphones med en bredd på upp till 3,5 tum.

Med tillstånd av det förbättrade greppet låter det inte fallet. Den solida konstruktionen gör det enkelt utan stötar. Utöver skydd finns MaxMiles i fyra attraktiva färger: svart, rosa, rött och gult.

USP: Förbättrat grepp

Kompatibilitet: iPhone 7, 6s, 6 och 5s

Köp det från Amazon

# 8. iKross

iKross är gjord för att leverera tunga uppgifter för att säkerställa att din cykling har en smidig seglingsupplevelse. På grund av vridkulhuvudförbandet med 360 graders rotation låter det dig placera din iPhone i alla vinklar. Du kan finjustera vinkeln med bara en hand.

Det passar styr med 42 mm eller 1,65 tum maximal diameter. Gummiklämfästet med dynor och mjukt silikon betyder inte att iPhone faller. Dessutom håller det också repor i schack.

USP: hållare för gummihållare

Kompatibilitet: iPhone 8, X, 7 Plus, 7 6s, 6, 5 och iPhone SE

Köp det från Amazon

# 9. TeamObsidian

Det är den stötdämpande designen som gör TeamObsidian till en idealisk tillgång för cyklister. Flexibla silikonband ger ytterligare skydd. Som ett resultat faller din enhet inte ens på en extremt ojämn väg.

Cykelfästet kan vridas bekvämt för att möta ditt behov av visning. Med den solida konstruktionen har den tillräckligt med styrka för att inte bara skydda enheten från otäcka stötar utan också vara en långsiktig tillgång för den.

USP: Stötdämpande design

Kompatibilitet: För skärmstorlekar mellan 4 och 5,2 tum

Köp det från Amazon

# 10. ILM

ILM cykelfäste ser mer ut som ett bilfäste så länge som designen berörs. Styret kan snabbt anpassas till olika cykelstorlekar, och du behöver inte oroa dig för kompatibilitet. Tillverkad av aluminium, den är lätt och tillräckligt robust.

När det gäller att montera iPhone håller den fast utan att orsaka repor. Utöver det kan du också rotera din iPhone i vilken riktning du vill. Sammantaget är det en hållbar produkt för långvarig användning.

USP: 360-graders rotationsfunktion

Kompatibilitet: iPhone 5 / 5s / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Köp det från Amazon

Det är ganska mycket det!

Vad är din favorit?

Vilken av dessa iPhone 6s Plus cykelfästen har fångat din uppmärksamhet? Låt oss veta något om ditt val och de egenskaper du har gillat i det.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6 / 6s cykelfästen
  • iPhone 6s och iPhone 6s Plus öronsnäckor
  • Bästa kraftbanker för iPhone 6s / 6s Plus
  • Bästa iPhone 6 / 6s armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found