Blogg

Bästa bärbara väggladdare för iPhone 2021

Det finns inget bättre än en praktisk reseladdare som låter dig hålla din iPhone laddad hela tiden. Apple-laddaren som följer med din iPhone är tillräckligt cool (och liten) men den har sina egna begränsningar. Du kan bara ladda en enhet med det. En bärbar väggladdare för iPhone som har två eller flera USB-portar med rätt betyg kan hjälpa dig att ladda flera enheter samtidigt.

# 1. Xcentz

Xcentz har gjort en universell nätadapter i ordets riktiga mening. Du hittar knappast en väggladdare som kan fungera i mer än 150 länder i världen. Xcentz universella nätadapter kan användas i USA, Storbritannien, Europeiska unionen, Australien och andra länder.

Du kan snabbt ladda fyra enheter samtidigt med dess fyra portar 4.8A USB-utgång. Den smarta xPower-tekniken skyddar din enhet från överström, överbelastning, kortslutning och hög temperatur. Oavsett var du befinner dig på denna jord kan du använda den här bärbara väggladdaren för att driva flera enheter som telefoner, surfplattor, kameror, datorer och mer. Här är den fördjupade granskningen.

USP: Snabb laddning

Kolla in på Amazon

LÄS OCH: Bästa universella reseadaptrar 2020

# 2. EZOPower

EZOPower är redo att vara ett långvarigt laddningstillbehör för din enhet. Med tre nätuttag och tre USB-portar kan laddaren tanka upp till sex enheter åt gången.

Portarna har X3 MOV-chip och brandsäker keramisk kapsling för överspänningsskydd. Det avvärjer också andra faror som överhettning för att hålla din enhet skyddad medan den laddas. Och med den bärbara designen kan du enkelt bära den även i en liten ficka.

USP: Brandsäker keramisk kapsling

Kolla in på Amazon

# 3. POWRUI

POWRUI har en unik idé i denna produkt, som också fungerar som en väggladdare och en kraftbank. Det är en utmärkt prestation för POWRUI att tillverka denna två-i-ett-produkt i en så kompakt storlek. Denna väggladdare är exceptionellt bekväm att bära.

Ficklampan är en anmärkningsvärd egenskap hos denna bärbara väggladdare. När du behöver lite starkt ljus kan du använda dess ficklampa i mörkret. Särskild försiktighet iakttas för att skapa en utmärkt design med en gummerad beläggning som ger dig en bekväm känsla.

USP: Funktion med ficklampa

Kolla in på Amazon

# 4. RAVPower

Det enda ordet som bäst beskriver RAVPower väggladdare är "Robust". Den har fyra USB-portar så att du kan använda flera enheter samtidigt. iSmart 2.0-teknik hjälper det att snabbt upptäcka de anslutna enheterna och justera utdata perfekt. Därför laddas din enhet med högsta hastighet.

De inbyggda skyddsåtgärderna tillåter inte överhettning, överladdning och kortslutning att skada din smartphone. Den lätta designen gör den till en idealisk reskamrat. Dessutom finns RAVPower endast i två färger: svart och vitt.

USP: iSmart 2.0-teknik

Kolla in på Amazon

# 5. X-EDITION

Här är ännu en pintstor väggladdare som har en solid stans när det gäller att leva upp till märket. X-EDITION har dubbla portar, och var och en av dem har 2.1A-utgång. Tillverkad av kvalitets brandsäkert material, ger väggladdaren fullständigt skydd mot kortslutning.

Det fungerar inte bara med iPhone och iPad utan också med många andra enheter som e-bokläsare, Bluetooth-högtalare, MP3-spelare och mer. Det finns också fyra snygga färger att välja mellan. Dessutom finns X-EDITION i fyra förpackningar.

USP: Ganska snygg design

Kolla in på Amazon

# 6. Anker Elite

Att stänga Anker Elite från listan skulle vara orättvist. De viktigaste höjdpunkterna är PowerIQ och VoltageBoost-teknologierna, som arbetar tillsammans för att ge blixtsnabb laddning. Och med ett avancerat skyddssystem har din enhet det nödvändiga försvaret för att motverka utmaningarna med överström.

Med tillstånd av den lilla storleken och den hopfällbara kontakten är väggladdaren ultraportabel. Därför kommer du att kunna bära den bekvämt var du vill.

USP: Förskyddssystem

Kolla in på Amazon

# 7. iClever BoostCube

En väggladdare så kompetent som iClever BoostCube förtjänar att tas med i denna topplista. Den har alla funktioner du kanske vill ha från en idealisk laddare.

Dess dubbla portar ger 24 W / 4,8 A total uteffekt, vilket räcker för att turboladda din enhet. Den universella väggladdaren erbjuder också fullständig skydd mot vanliga misstänkta som överspänning. Du kan välja BoostCube i två färger: svart och vitt. Det är inte allt, det stöds av en solid 18-månaders garanti

USP: 24W / 4.8A total effekt

Kolla in på Amazon

# 8. JAHMAI

Enkelhet i design reglerar alltid! Oavsett om du köper ett skyddande fodral av en väggladdare till din iPhone, kommer du alltid att lockas till enkel design och kraftfull prestanda. JAHMAI har skapat den här väggladdaren för användare som föredrar innehåll framför stil.

Den dubbla USB-portutgången gör att du kan ladda två enheter samtidigt och sparar din värdefulla tid. JAHMAI har testat den här produkten flera gånger för att skydda dina enheter. Använd snabbladdarporten, som ger upp till 10,5 W ström. Njut av snabbare laddning än andra liknande väggladdare.

USP: Enkel design

Kolla in på Amazon

# 9. Anker

Anker är ett av de mest betrodda varumärkena och dess produkter har alltid varit i toppklass. Väggladdaren utmärker sig i att ge en mer pålitlig laddningslösning till din enhet.

Fyra USB-portar gör det mycket bekvämt att låta dig driva flera enheter. Tack vare den avancerade PowerIQ- och VoltageBoost-tekniken ger den upp till 8 ampere eller 2,4 ampere per portutgång som laddar dina enheter med snabb hastighet.

MultiProtect säkerhetssystem erbjuder önskat skydd mot överladdning, överspänning och andra hot. Lätt profil, hopfällbar kontakt och 100-240 volt ingång gör det till ett utmärkt val för din resa. Anker väggladdare finns i två färger: svart och vitt med 18 månaders garanti.

USP: PowerIQ och VoltageBoost-teknik

Kolla in på Amazon

# 10. KerrKim

KerrKims bärbara väggladdare har den inbyggda tekniken med två portar för att ladda din iPhone med snabbast möjliga hastighet. Laddaren är perfekt för din iPhone och iPad eftersom den ger dig 100% kompatibilitet. Använd din iPhone-blixtkabel och du kan ladda enheten hemma eller var som helst i världen.

Väggladdaren är kompakt, lätt, bärbar och lätt att lagra. Du kan enkelt hålla den i din resväska och gå mil.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Jag hoppas att din jakt på en bra laddare har nått ett lyckligt slut. Som alltid skulle jag gärna vilja veta din feedback om ditt val och de kvaliteter som du gillade i det.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa kraftbanker för iPhone
  • Billaddare för iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus
  • Bästa dockningsstationer för iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus
  • Bästa trådlösa laddare för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus