Blogg

iPhone 8 och iPhone 8 Plus-funktioner

IPhone 8 och iPhone 8 Plus har äntligen kommit! Med den nya designen ser de nya iPhonerna riktigt imponerande ut. Dessutom har de packat in med mer kraftfulla inre. Ta en djup titt på funktionerna på iPhone 8 och 8 Plus för att ta reda på, vad de mer har, de har att erbjuda!

Utan något tvivel, iPhon

ex-funktioner har stulit alla åskorna vid medieevenemanget. Men det betyder inte att de andra två syskonen saknar klockor och visselpipor.

iPhone 8 och iPhone 8 Plus-funktioner

iPhone 8/8 Plus Design

iPhone 8 och 8 Plus är täckta med glas på fram- och baksidan. Det finns inte mycket att imponera på färgfronten. Paren finns i silver, rymdgrå och guld

Några andra funktioner i designen inkluderar anpassad aluminiumlegering, glas har en sju-lagers färgprocess, internt stål och kopparstruktur. Glaset är det mest hållbara någonsin i en smartphone.

Glasöverdraget kan skrämma många användare om dess hållbarhet och även över att skydda det. Till din förvåning är 8 och 8 Plus förseglade för vatten- och dammbeständighet.

iPhone 8/8 Plus-skärm

Som alltid har Apple banat väg för att leverera skärmar i världsklass. De nya skärmarna är med True Tone som anpassar färg och temperatur till omgivande ljus.

Ljud

Nya stereohögtalare är 25 procent högre än iPhone 7 och ger också djupare bas.

Processor

Apple verkar äntligen gå med i powerchip-ligan genom att släppa ett nytt kraftfullt chip, A11 Bionic. Kraftfullaste chip någonsin i en smartphone. Den har sex kärnor med 64 bitar, två högpresterande kärnor och fyra högeffektiva kärnor. Dessutom har den andra generationens prestanda-kontroller, vilket gör allt snabbare.

iPhone 8 och 8 Plus drivs med A11 som har en ny bildprocessor, med snabbare autofokus i svagt ljus och ny maskinvarubrusreducering.

De kommer också att drivas av en ny Apple-designad GPU, 30 procent snabbare än A10.

iPhone 8/8 Plus-kamera

Kameran är inte längre en extra funktion för någon telefon och speciellt för iPhone. Det finns en speciell uppsättning användare som köper en telefon bara för den fantastiska kameran. Hittills har Apple aldrig besvikit så länge som kameran berörs. De nya iPhonesna är berikade med den helt nya 12mp-sensorn som ger 83 procent mer ljus, mer energieffektiv.

Den vanliga iPhone 8 kommer att ha OIS, medan 8 Plus har dubbla 12mp-sensorer, f1.8 och f2.8 på telefoto.

För människor som inte kommer in i ogräs från processorer och GPU: er och CoreML kommer den här kameran att vara saken.

De nya dubbla kamerafunktionerna som kallas "Portrait Lighting": de dubbla kamerorna känner djup och bearbetar belysningen medan du komponerar bilden.

Det finns också en ny meny för att välja den ljuseffekt du vill använda. "Det här är inte" filter, det här är realtidsanalys av ljuset på ditt motiv. "

För att förklara det på ett enklare sätt kan iPhone 8-serien sägas vara den första iPhone som verkligen skapats för förstärkt verklighet. Även CPU, GPU och bildsensorn i A11 Bionic är alla inställda på AR.

Anslutning

Framtiden är trådlös. iPhone 8 har LTE Advanced, BT 5.0 och ett glas bak för trådlös laddning!

iPhone 8 och iPhone 8 Plus Pris och släppdatum

  • Apple iPhone 8 64 GB kostar 699 USD, medan det också finns en 256 GB-version men priset är ännu inte tillgängligt
  • IPhone 8 Plus kostar $ 799 för 64 GB, och priset är inte tillgängligt för nu för 256 GB-versionen

Förbeställningar börjar den 15 september och leverans börjar från 22 september. Bara för att ge er lite fler nyheter kommer iOS 11 den 19 september.

Din ta?

Även om iPhone 8 och 8 Plus kanske inte har några iögonfallande funktioner, är de definitivt mer kraftfulla och eleganta än sina föregångare. Vad tycker du om dem? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Läs också:

  • Apple Watch Series 3-funktioner
  • Apple TV 4K-funktioner
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found