Blogg

Bästa utskriftsappar för iPhone och iPad 2021

Du vet aldrig när du kan behöva skriva ut från din iPhone och iPad för att få en papperskopia av något, oavsett om det är ett foto, dokument, e-post etc. Tack och lov är det super enkelt med moderniserade skrivare som inte behöver kablar eller en dator att jobba. Du kan bara ta en kompatibel app, välja vad du behöver skriva ut, anpassa dina inställningar och få dina papperskopior inom några minuter. Det är praktiskt för både personligt och professionellt bruk. Så utnyttja den här tekniken med de bästa utskriftsapparna för iPhone och iPad.

 1. HP Smart
 2. Canon PRINT bläckstråle / SELPHY
 3. Epson iPrint
 4. Printer Pro av Readdle
 5. PrinterShare
 6. Skriv ut n Dela
 7. PrintCentral Pro
 8. PrintDirect för iPhone
 9. Skriv ut till ALLA skrivare
 10. Prime Print
 11. Skrivare På

1. HP Smart

HP-skrivare är bland de mest populära över hela världen, och den här appen är ett utmärkt sätt att få ut det mesta av dem. Du kan ställa in och hantera din skrivare direkt från appen och skriva ut från din iPhone eller iPad när du är på språng.

Du kan också kopiera, skanna och dela filer från din mobila enhet till molnet eller människorna omkring dig. Ta saker ett steg längre genom att redigera och förbättra objekt innan du skriver ut. Du kan justera mättnad, kontrast och ljusstyrka på dokument och filter och text till foton.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Canon PRINT Inkjet / SELPHY

Detta är go-to-appen för dem som äger Canon-skrivare. Det är särskilt bra att skriva ut fotografier och konstverk. Att installera det är en lek och det ansluts till din skrivare snabbt och säkert.

Det erbjuder fototrimning och du kan skriva ut upp till 20 olika bilder åt gången. Dessutom fungerar den också som en skannerapp för att fånga och spara dina dokument och foton i PDF- eller JPEG-format.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Epson iPrint

Om du har en Epson-skrivare är den här appen ett måste för att enkelt skicka jobb från din iPhone, oavsett var du är. Den har också en fjärrutskriftsfunktion som låter dig skriva ut var som helst i världen med e-post.

Du kan till och med skriva ut direkt från molntjänster som Box, Dropbox, Google Drive och Microsoft OneDrive. Det finns massor av avancerade funktioner för att justera kvaliteten och utseendet på dina utskrifter. Dessutom gör appen det enkelt att känna till skrivarens bläcknivåer och status.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Printer Pro av Readdle

Readdle är känt för att skapa topp-produktivitetsappar, och denna utskriftslösning är anmärkningsvärd. Det fungerar med alla wifi- eller USB-skrivare. Efter installationen kan du välja den från alternativet "Öppna i ..." på din enhet. Så du kan få papperskopior av dokument, e-postbilagor från Mail etc.

Dessutom, med bara några få kranar, kan du ladda ner och skriva ut filer från molnlagring som Google Drive eller Dropbox. Och i Safari ändrar du "http" till "phttp" i adressfältet och trycker på Gå. Detta öppnar webbsidan i Printer Pro-appen, varifrån du kan skicka den till din skrivare.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

5. PrinterShare

Den här appen stöder ett brett utbud av skrivare och låter dig få papperskopior av foton, kontakter och webbsidor. Du kan även kopiera innehåll från appar som Mail, Safari och Notes och klistra in i PrinterShare för utskrift.

Den stöder AirPrint, wifi-utskrift och Google Cloud Printing. För att låsa upp hela funktionen måste du uppgradera till Premium-versionen genom ett köp i appen. Du kan skriva ut var som helst i världen med internet och den kompatibla konsolprogramvaran som är installerad på datorn i mottagningsänden.

Pris:  Gratis (PrinterShare Mobile Premium Key - 4,99 USD)

Ladda ner

6. Skriv ut n Dela

Här är en annan app för att njuta av exceptionellt bekväm utskrift för företag eller personligt bruk. Det är super enkelt att välja de filer du vill skriva ut, oavsett om det är foton eller dokument. Du kan till och med dra och släppa filer från andra appar och webbadresser från Safari för visning och utskrift på iPad.

Du kan också skriva ut via din dator till valfri USB- eller Bluetooth-skrivare. Dessutom fungerar det också med AirPrint-skrivare. Den är helt integrerad med Evernote för mer bekvämlighet och låter dig komma åt många molntjänster, inklusive Google Drive, iCloud och Dropbox.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

7. PrintCentral Pro

Här är en ultimat lösning för alla dina filhantering, dokumentöverföring och utskriftsbehov. Du kan skriva ut till vilken wifi-skrivare som helst och enkelt justera faktorer som duplex, gråskala, sidintervall, bildstorlek, pappersstorlek etc.

Det är en etablerad app som har fått mycket uppskattning. Till exempel presenterades det i Apples "What's Hot" i App Store. En av de anmärkningsvärda funktionerna är möjligheten att slå samman olika molnlagringsrutor för att överföra filer mellan dem och andra enheter.

Pris:  $ 5,99

Ladda ner

8. PrintDirect för iPhone

Att skriva ut från din iPhone är en lek med den här praktiska appen som kan fungera med de flesta wifi-skrivare. Från e-post och bilagor till kontakter, kalendrar, webbsidor, dokument, foton och molnserverfiler kan den hantera allt du kastar åt det.

Dessutom, om du stöter på några problem finns det ett utmärkt supportteam som hjälper dig. Appen är mångsidig och användbar för en rad andra funktioner som att zippa och packa upp filer, hantera e-post etc.

Pris:  Gratis (appuppgradering för hela dokumentet och utskrift - 4,99 USD)

Ladda ner

9. Skriv ut till ALLA skrivare

Den här appen är en absolut nödvändighet om du någonsin behöver skriva ut saker från din iPhone. Det är effektivt, har verkliga användningsalternativ och låter dig maximera din tid och ditt arbetsflöde. Den fungerar med det bredaste utbudet av nätverks- eller wifi-skrivare och låter dig skriva ut via din dator till USB- eller Bluetooth-skrivare.

Skriv enkelt ut dokument, webbsidor, foton, kontakter, e-post, telefonnummer etc. och konvertera till PDF-filer med en knapptryckning. Dessutom är det ett utmärkt val för småföretag, eftersom du kan skriva ut frakt eller andra etiketter med Dymo 400 & 450 LabelWriters.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. Prime Print

Om du är frustrerad över skrivartillverkarnas första part-app, här är ett genomförbart alternativ. Det gör det enkelt att skriva ut en mängd olika dokument direkt från din iPhone eller iPad.

Samtidigt ger det dig mycket kontroll över utskriftsformat och layout. Det är enkelt att förstå och bekvämt att använda på ett ögonblick. Den är kompatibel med många wifi-aktiverade bläckstråleskrivare, sidor och multifunktionsskrivare.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

11. Skrivare På

Denna iOS-utskriftsapp möjliggör utskrift från din iPhone eller iPad-enhet till valfri kompatibel skrivare, oavsett om du är hemma, på jobbet eller på en offentlig utskriftsanläggning. Det handlar om att använda platstjänster på din enhet för att hitta och ansluta till närliggande skrivare.

Vidare kan appen automatiskt känna igen tillgängliga PrinterOn Enterprise-skrivare och andra tjänster. Du kan komma åt över 10000 offentliga tryckplatser över hela världen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering 

Vilka av dessa utskriftsappar har du på din iPhone och iPad? Låt oss veta dina preferenser i kommentarerna nedan. Missa inte andra fantastiska affärsappar som kan hjälpa dig.

Du kanske också vill läsa

 • Bästa faxappar för iPhone och iPad
 • Appar för skapande av dokument för iOS
 • Bästa fakturaappar för iPhone och iPad
 • Presentationsappar för iPad och iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found