Blogg

Bästa HTML Editor-appar för iPhone och iPad 2020

Med introduktionen av nya iPad Pro har Apple ytterligare förstärkt profilen på den surfplatta som redan härskar. Den senaste iOS-versionen har ett antal oerhört användarvänliga funktioner som Dra och släpp som gör iPad till en kapabel bärbar dator. Om du är en proutvecklare eller nybörjare som är villig att utforma toppklassiga webbplatser hittar du den här framstående listan över de bästa HTML-redigeringsapparna för iPhone och iPad.

# 1. Coda

Om du är ute efter en enormt intuitiv HTML-redaktör kan Coda vara värt att prova. Det är en utmärkt textredigerare som är utrustad för att göra din uppgift att redigera, webbdesign eller kodning extremt bekväm.

Med filhanteraren kan du ta fullständig kontroll över dina filer även på enheten. Kontextknapparna spelar en viktig roll för att påskynda din programmering.

Hitta / byt ut verktyget gör att du kan ersätta eller ordna om text utan problem. Dessutom stöder Coda flera språk som Apache, C, CSS, Diff, Go, Haml, HTML och mer för syntaxmarkering. Så du får mer frihet att utföra dina uppgifter.

Pris: $ 24,99

Ladda ner

# 2. Textastic Code Editor 7

Textastic är en av de mest funktionsrika och funktionella HTML-redigerarna för iOS. Vad som skiljer det från många av sina motsvarigheter är stödet för syntaxmarkering i mer än 80 programmerings- och markeringsspråk.

Med hjälp av den inbyggda WebDAV-servern kan du enkelt överföra filer från din Mac eller Windows-dator. I symbollistan kan du snabbt navigera till en fil.

Fullt externt tangentbordsstöd gör att du kan utföra din uppgift snabbt. Framför allt stöder Split View och Slide Over-funktioner din multitasking-förmåga.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 3. GoCoEdit

Den här kommer med en mängd fördelar för att vara din livskraftiga HTML-redigerare. Funktioner som syntaxmarkering för flera kodningsspråk och anpassade teman gör det till ett super praktiskt verktyg.

Med GoCoEdit kan du redigera dina filer direkt på din server utan att behöva ladda ner dem. Dessutom kan du använda de korta fragmenten av text upprepade gånger för att påskynda ditt arbete.

En annan mycket märkbar funktion i denna HTML-redigerare är effektiv filhantering. Baserat på vad som fungerar bäst för ditt arbetsflöde kan du sortera dina filer och hålla dem ordnade.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

# 4. HTML & HTML 5 Editor

Den här är en mycket effektiv HTML-källkodsredigerare; laddad med flera avancerade verktyg. Funktioner som kodfärgning, automatisk komplettering och förhandsgranskning av filer ökar din produktivitet.

Eftersom den stöder göra om och funktionalitet kan du redigera webbsidor med frihet som behövs. Du kan sortera filer efter filnamn, skapa tid och filtyp. Ännu bättre, det låter dig säkerhetskopiera textfiler för att säkerställa att de förblir säkra.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Kodmästare

Om din jakt efter att hitta en lysande programmeringssvit som kan redigera universell källkod är ofullständig måste du ge Code Master ett seriöst utseende. Eftersom den stöder över 170 språk kommer du aldrig att ta slut på alternativ.

Med mer än 70 syntaxfärgade teman kommer du att kunna förbättra dina webbsidor. Den har en hel del fördefinierade HTML5-mallar. Således behöver du inte spendera mycket tid för att ge din kreativitet ett bättre utseende.

Det är inte allt; webbplatsmallbyggaren gör att du kan designa din webb mycket smidigare.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. JavaScript var som helst JSAnywhere

För att enkelt skriva JavaScript, HTML och CSS källkod har den här länge varit ett pålitligt alternativ. Baserat på ditt mål kan du finjustera redigeringsformaten så att de passar ditt arbetsflöde.

Du kommer att använda detta super praktiska redigeringsverktyg för att importera dina projekt och ladda ner önskade bilder på webben. Dra fördel av flera projektmallar för att utforma webben och förhandsgranska den i den interna webbläsaren. För att förenkla din uppgift visar den konsolloggar och fel.

Dessutom låter du dig exportera dina filer till Dropbox för ytterligare säkerhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Enkel kod

Visar sig det vara en komplicerad uppgift att skriva kod? "Enkel kod" kan hjälpa dig att bli kär i att skriva kod tack vare det intuitiva användargränssnittet och redigeringsverktygen som är lätta att behärska.

Du kan använda den för att visa HTML med lokala CSS- och JavaScript-filer. Det finns också ett alternativ att förhandsgranska koden och dela dina projekt med vänner.

Gilla samarbete? Om ja, med den här appen kan du arbeta tillsammans på ett projekt med skoj. Eftersom det automatiskt säkerhetskopierar dina data till molnet förblir dina filer säkra och tillgängliga på alla enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Buffertredigerare

"Buffer Editor" är en ganska bra kod- och textredigerare. Oavsett om du vill utveckla programvara, ta anteckningar eller visa koder, så kan du utföra dina uppgifter effektivt.

Den har en inbyggd terminal aka SSH-klient och stöder syntaxmarkering för massor av språk som HTML (4 & 5), INI, Java, Javascript och mer. Du kan förhandsgranska flera filformat som PDF, bilder, dokument och filmer. Dessutom låter du dig ansluta till kända plattformar som BitBucket, Github, GitLab, Custom Git.

Om du har den senaste iPad kan du utnyttja funktionerna Split View och Slide Over på bästa sätt för att öka din produktivitet. Koder du på natten? Använd mörkt läge för att njuta av kodning på natten utan att skada dina ögon.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

# 9. HTML Designer

Det finns många sätt som denna app kan förbättra din HTML-redigeringsupplevelse på din iPad. Den enda unika funktionen i denna app är "Speech Recognition" -tekniken som låter dig lägga till taggar snabbare.

Tack vare den automatiska HTML-taggeneratorn kan du göra ditt arbete smidigt. För att ytterligare förenkla din uppgift, ger appen en hel del super praktiska mallar.

Du kan använda de anpassade temafärgerna för att lägga till en unik anpassning. Och med offline-stödet säkerställer HTML Designer att ditt arbete inte stoppas när det inte finns någon internetanslutning.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

# 10. html + css + js

Att lära sig programmeringsspråk som HTML, CSS och JavaScript; den här appen är värt att överväga. Med hjälp av den här appen kodar du imponerande mallar. Det erbjuder också möjlighet att justera kodfärg och teckenstorlek.

Den har en inbyggd webbläsare för att utforska webben och hitta användbart material. Eftersom den stöder många filformat inklusive txt, pdf, chm, mp3, m4v, zip, gif, png, kommer du att kunna experimentera fritt.

Du kan ta kontroll över bakgrundsanimering och anpassa textfärg för att ge ditt projekt den perfekta formen. Dessutom kommer du också att dela din unika kod med dina vänner och nära och kära.

Pris: Gratis

Ladda ner

Din favorit?

Så vilken av dessa HTML-redigerare kommer att installeras på din iPad? Är det den som är laddad med förstklassiga funktioner eller den som är ganska enkel att använda? Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

Om du är en nybörjare som vill ha grepp om webbdesign, skulle jag rekommendera dig att börja med en lättanvänd redaktör. Bara om du är proffs och villig att utföra ditt redigeringsarbete på den fantastiska iPad Pro, skulle jag föreslå att du väljer det funktionsrika alternativet.

Du skulle också vilja komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa CRM-appar för iPhone och iPad
  • Projektledare för iPad
  • Bästa PDF Editor-appar för iPhone och iPad