Blogg

Bästa trummappar för iPhone och iPad 2021

iPhone och iPads har öppnat horisonter för professionella musikspelare eller musikentusiaster i allmänhet. Tack och lov har det blivit väldigt enkelt att driva och lära sig musikinstrument, särskilt trummor. För att lära dig trummor tidigare behövde du en enorm trumset och mycket utrymme i ditt hem, men nu finns det ett antal trummappar tillgängliga i App Store. Därför har vi samlat några av de bästa trummapparna för iPhone och iPad.

1. Vi trummar

Spelar ensam eller vill Jam med dina vänner eller vill gå freestyle, välj och njut av att spela stimulerande trummor. Du behöver inga tidigare trumlektioner, den här gratis trummappen passar alla slags trumfärdighetsnivåer, så om du är en nybörjare, en mellanliggande eller en pro-level-spelare kommer denna iOS-app att vara en rolig app för dig.

Du kan spela med dina favoritlåtar med lämpliga tips och tips, och ju bättre du kan spela, desto mer skulle du göra. Appen har också en mycket realistisk publikjubel som kommer att öka ditt självförtroende.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Trummor

Bli en professionell trumspelare på nolltid med denna gratis iOS Drum-app. Det har ett mycket enkelt och minimalistiskt gränssnitt för din lätthet. Med olika musikgenrer som rock, jazz, pop, metal, djembe, rockhard etc.

Har du redan utmärkt alla trumlektioner? Börja jamma med dina vänner och skapa mördare. Du kan spara dessa låtar och dela den med dina vänner. Du kan också växla mellan olika typer av trummor, med några super HD-ljud och mycket realistisk känsla av att spela trummor.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. DrumKnee 3D-trummor

DrumKnee 3D Drums är en av de mest realistiska trumset-appen som finns i App Store. För att ge dig den verkliga trumspelupplevelsen kan du spela sparktrumman med foten. Yup, du läste det rätt Jag skojar inte, justera din iPad eller iPhone på knäet och gör sparkrörelsen. Det fungerar, men du kan alltid spela det med bara fingrarna också.

Du kan också ansluta externa pedaler via Bluetooth för att få den riktiga trumsetkänslan. Appen har en fantastisk ljudkvalitet och är den bästa appen för att öva trummor för trummisar på språng.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Songsterr flikar och ackord

Den här appen är utan tvekan en app för alla blivande musiker och trummisar. Även om det inte enbart är tillägnad trummisar, men det är också en av de bästa iOS-apparna att lära sig spela trummor.

Songsterr kommer med en massiv katalog med över 500k Drum Tabs och bästa transkriptionskvalitet (bara en versionflik per låt). Den har ett solo-läge och ett multi-instrument-läge för att spela ensam eller sylt med dina vänner. Lär dig de coolaste knepen med den här appen och stolta över den.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Trumplatta

Om du redan är en trummis och vill producera eller skapa din musik är Drum Pad Machine ett perfekt val. Den här appen är speciellt gjord för människor som vill skapa sina unika beats och låtar.

Använd trummor, pianon och andra instrument för att skapa ljudeffekter i ditt spår. Oroa dig inte om du inte vet hur du skapar spår eller beats eftersom appen också har en detaljerad rundtur och handledning om hur du använder den optimalt. Och om du fastnar medan du slår, så inspireras av ljudprover som skapats av andra professionella spelare och musiker.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Trummor med beats

Förvandla ditt rum till en rockkonsert med denna gratis trummapp på iPhone. Om du någonsin har velat spela i ett rockband är det här din chans att göra det, installera den här appen och bli en rockstjärna. Eller om du redan är en så borsta trumman.

Tryck hårdare på trummorna för högre slag och lätt för mjuka slag. Du kan också växla fram och tillbaka mellan traditionell virveltrumma eller sidekick-teknik för en jazzy effekt. Den levereras också med ett fullt trumset, inklusive trummor, cymbaler och cowbell.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Fantastisk Slow Downer

Så om du är musiker och du vill lära dig låtar och tekniker för nya låtar genom att lyssna på dem om och om igen, så är det här den perfekta appen för dig. Denna trummapp låter dig sakta ner en melodi så att du kan lära dig teknikerna som används i en viss låt.

Den här appen är inte bara avsedd för trummisar eller musiker, men den är också en perfekt app för dansare och transkriberare. Appen stöder streaminguppspelning från Spotify och Apple; Du kan också skapa loopar genom att knacka på "Set" -knapparna medan musiken spelas.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

8. Rhythm Sight Reading Trainer

Är du dålig vid synläsning medan du spelar trummor och vill förbättra den? Lär dig snabbt och förbättra dina synläsfärdigheter med denna gratis trumläringsapp. Med många avancerade funktioner kan du öva och skärpa dina färdigheter när som helst och var som helst.

Appen har mer än 200 fasta övningar för att hjälpa dig att bli ett proffs med övningar som vilor, slipsar, synkopationer, dubbletter, tripletter, fyrdubblar etc. Utöver det finns det tusentals andra slumpmässiga övningar också, så ja det här är en måste-ha-app för alla som vill lära sig att spela trummor.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. REAL DRUM: Elektronisk trumset

Förvandla din iPhone / iPad-skärm till en realistisk simulering av ett trumset. Använd fingertopparna som trumpinnar och slå upp en racket med den här appen. Du kan anpassa appens kuddar helt och hållet med dina egna bilder och ljud.

Dessutom släpps nya anpassade kit varje vecka. Det är perfekt för att öva utan att ta upp för mycket utrymme eller störa andra med för mycket buller. Det finns tretton trumkuddar, ett brett utbud av toms och virveltrådar och många fler funktioner.

Pris: Gratis (2,99 $ för premium)

Ladda ner

10. Lär dig hur man spelar trummor

Om du är någon som ser fram emot att lära dig grundläggande trumkoncept, bör den här appen vara ditt val. Lär dig spela Blues, Jazz, Rock, Funk, Latin Music, Fusion på bara ett par lektioner och bli pro trummis.

Denna fantastiska app för att lära dig att spela trummor visar dig en animering som hjälper dig hur exakt du ska spela just den delen av dina trummor. Det har också animationer för att lära dig hur du läser musik medan du spelar. Appen har också ett nyligen tillagda avsnitt 'Drum Set Notes' som visar hur du skriver anteckningar på ett notblad.

Pris: Gratis

Ladda ner

Över till dig

Nåväl, vi har nått änden till slutet av det här inlägget, men jag släpper inte dig ännu, jag vill veta vilken av dessa som skulle vara din go-to-app om du är en trummis eller om du strävar efter att vara en. Låt mig veta i kommentarerna nedan och vinn en chans att få ett rop från oss på våra sociala mediehandtag.

Du kanske också vill läsa:

  • EZTrigger iPhone-musikapp för trummisar som ger liveuppträdande
  • Bästa appar för streaming av musik för iPhone och iPad 2020
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found