Blogg

Bästa tangentbordsprogram för iPhone och iPad 2021

Standard-iOS-tangentbordet är ganska imponerande, med användbara funktioner som stöd för flera språk och Memoji. Men du kan dramatiskt öka antalet tillgängliga alternativ när du byter tangentbord till tredjepartsalternativ. Dessa kan sträcka sig från appar som låter dig skriva snabbare till specialiserade för GIF, emojis, teckensnitt och anpassade teman. Kolla in allt som är möjligt med dessa bästa tangentbordsprogram för iPhone och iPad.

 1. GIF tangentbord
 2. Microsoft SwiftKey-tangentbord
 3. Bättre font-s coola tangentbord-s
 4. FancyKey
 5. Gboard
 6. Grammatiskt tangentbord
 7. Nya Emoji & typsnitt - RainbowKey
 8. Avatar Keyboard-Teman, Emojis
 9. GO Keyboard-Emojis och coola teman
 10. Färgtangentbord: Teman & Skins
 11. Font App - Coola typsnittstangentbord
 12. WordBoard - fras tangentbord
 13. FlickType-tangentbord
 14. ReBoard-tangentbord
 15. Lufttangentbord

1. GIF-tangentbord

Lägg till en ny dimension i dina texter med detta otroliga GIF-tangentbord för iPhone, iPad och iMessage. Vi lever i en alltmer audiovisuell värld och GIF är ett underhållande sätt att förmedla exakt vad du vill säga.

Den här appen fungerar som en GIF-tillverkare och låter dig skapa perfekta videoklipp direkt från tangentbordet. Du kan anpassa dem med handskrivna anteckningar, klotter eller text. Vidare kan du också förvandla GIF till klistermärken och göra delbara förpackningar av dina favoritklistermärken och GIF.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Microsoft SwiftKey-tangentbord

Med artificiell intelligens lär tangentbordet automatiskt din skrivstil, de emojis du gillar att använda mycket och de ord du föredrar. Därför ger appen lämpligare ord och emojis medan du skriver. Svep för att skriva gest gör det otroligt enkelt att skriva!

Stödet för tvåspråkiga autokorrigeringar på mer än 90 språk förbättrar ytterligare SwiftKeys rykte som en mycket användarvänlig tangentbordsapp. Du kan också anpassa den med dussintals teman att välja mellan. Naturligtvis stöder det också emojis och GIF.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Bättre teckensnitt Coola tangentbord

Den här appen har en samling på mer än 119 fantastiska teckensnitt så att du kan ge ditt skrivande ett unikt utseende direkt från tangentbordet. Det fungerar bra för texter, e-postmeddelanden och till och med inlägg på sociala medier på Instagram, Facebook, etc.

Det är ett måste för kreativa själar som vill uttrycka sig bättre. Tänk på att den fria versionen av denna tangentbordsapp har begränsningar. Och du måste gå till köp i appen för att låsa upp funktioner som Cup Cakes, Emoticons, Cute Words och mer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. FancyKey

För dem som letar efter fullständig personalisering verkar FancyKey vara en toppsatsning. Den erbjuder över 50 vackert designade teman och en mängd teckensnitt för att göra din upplevelse mer tilltalande.

Samtidigt är det mycket funktionellt, med användbara förutsägelser och autokorrigeringar för att påskynda skrivningen. Det finns också ett helt integrerat emoji-tangentbord för att hålla meddelanden roliga. Den stöder alla typer av applikationer och till och med enhandsläge på din iPhone.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Gboard

För ett rent och mycket funktionellt användargränssnitt är Googles tangentbord eller Gboard ett måste. Den har en uppsjö av imponerande funktioner som glidning, klistermärken, roliga emojis, GIF och mer.

Vidare stöder den flera språk som engelska, arabiska, katalanska, kinesiska (Hong Kong), kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska och grekiska. Den mest anmärkningsvärda funktionen är Googles sökintegration som låter dig snabbt hitta nyheter, sportresultat, artiklar etc. för att dela med andra i en handomgång.

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. Grammatiskt tangentbord

Bli av med alla grundläggande grammatiska fel och skriv meddelanden korrekt med Grammarly Keyboard. Med den smarta grammatikkontrollen kan du snabbt ta reda på misstagen och ta bort dem. Den avancerade skiljeteckenskorrigeringen och förbättringar av ordförråd hjälper dig att skriva med mer självförtroende.

De exakta och tydliga förklaringarna gör att du lätt kan förstå korrigeringen. Tangentbordsappen låter dig veta när den korrigeras automatiskt så att du lär dig av misstagen och inte upprepar dem.

Pris:  Gratis (månadsplan - 20,99 USD)

Ladda ner

7. Nya Emoji & Typsnitt - RainbowKey

Den här bästa iPhone- och iPad-tangentbordsappen som låter dig uttrycka en mängd känslor med över 5000 emojis och klistermärken. Det finns också tangentbordsteman, GIF och teckensnitt för att ytterligare anpassa din upplevelse.

Dessutom kan du till och med skapa ditt eget tangentbord med dina favoritbilder. Använd svepningsgester och enhandsskrivning för ökad bekvämlighet. Det stöder också flera språk, inklusive engelska, franska, tyska, italienska, arabiska, portugisiska, etc.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Avatar-tangentbordsteman, Emojis

Ibland är ord inte bara tillräckligt! Så här är ett tangentbord som låter dig förmedla dina känslor med roliga Avatar-emojis. Det liknar Memoji, men det finns några ytterligare fördelar som ett bredare utbud av ansiktsuttryck.

Du kan välja antingen ett tecknat utseende eller en mer realistisk skissdesign. Du kan också skapa anpassade tangentbord med en bakgrund, nyckelformer, teckensnitt, färger, ljud och 3D-effekter efter eget val. Ge fri kreativitet åt din kreativitet!

Pris: Gratis (AVATAR VIP - 7,99 USD)

Ladda ner

9. GO Keyboard-Emojis & Cool Teman 

Det här är ett tangentbordsprogram som innehåller allt från klistermärken och emojis till anpassade tangentbord och teman som tar din typupplevelse till nästa nivå. Den stöder svepning, automatisk korrigering och förutsägbar text.

Dessutom finns det också en Aging Shutter som använder ansiktsanalys för att se vad du vill ha när du är äldre. Skapa emoji-avatarer som ser ut precis som du och har kul på sociala medieappar. Finns på över 40 språk.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

10. Färgtangentbord: Teman och skinn

Som namnet antyder, ger den här appen ett färgstarkt tangentbord. Välj mellan levande teman och bakgrunder, knappfärger, teckensnitt och mer. Du kan skriva in över 40 språk och använda en rad emojis.

Dessutom har den intuitivt snabbare och noggrannare skrivning för enkel användning. Det fungerar i alla appar och premiumanvändare får konsekvent innehållsuppdateringar för att hålla sakerna fräscha och funktionella.

Pris:  Gratis (varje vecka - 4,99 USD)

Ladda ner

11. Font App - Coola typsnittstangentbord

Stå ut på sociala medier och på andra håll med de coolaste teckensnitten som speglar alla dina humör. Samtidigt har den här teckensnittsappen också ett brett utbud av tangentbordsteman för en personlig skrivupplevelse.

Dessutom kan du också välja och dela GIF direkt från ditt tangentbord. Det behöver inte sägas att emoji finns också. Vad som gör att detta tangentbord sticker ut är det rena men ändå eleganta användargränssnittet som är lätt att använda.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

12. WordBoard - fras-tangentbord

Här är ett unikt iOS-tangentbord som gör det lättare att skriva. Du kan anpassa och programmera den för att styra tangenternas inmatning och spara tid att skriva. Spara utdrag, mallar, ofta använda fraser och mer.

Dessutom kan du organisera genvägar och snabba svar i lättillgängliga mappar. Så oavsett om du pratar med en kund eller en vän, har du dina förinställda mallar och fraser redo till hands.

Pris: Gratis (Pro - 19,99 USD)

Ladda ner

13. FlickType-tangentbord

Den här är inte bara ett tangentbord för iPhone och iPad utan också för Apple Watch. Det kan hjälpa dig att skriva upp till tre gånger snabbare än vanligt. Djup anpassning, emoji och textgenvägar skapar en rolig och flytande typupplevelse, även på klockans lilla skärm.

Denna app sticker särskilt ut för sina tillgänglighetsfunktioner som hjälper synskadade individer. Det finns alternativ för stora tangenter, färger med hög kontrast, framträdande grafik och till och med VoiceOver-feedback. Imponerande verkligen!

Pris: $ 1,99

Ladda ner

14. ReBoard-tangentbord

Njut av förbättrad multitasking med samlingen av 27 mini-appar som medföljer detta tangentbord. Du kan till exempel använda Urklipps mini-app för att spara kopierad text eller söka efter och skicka bilder från webben när du chattar.

Några av de andra mini-apparna inkluderar Calculator, Calendar, Todoist, Dropbox, Reminders, Wikipedia, Slack, OneDrive, Dictionary lookup, lokal musiksökning, rolig emoji-sökning och ännu mer!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

15. Lufttangentbord

Den här skiljer sig från resten. Det är ett tangentbord som förvandlar ditt iPhone-tangentbord till ett trådlöst fjärr-tangentbord och pekplatta för din dator. Det betyder att du kan använda din telefon för att styra din stationära / bärbara dator på samma WiFi-nätverk.

Det finns många fördelar och användningsområden för detta. Under en presentation kan du till exempel enkelt växla mellan bilder. Eller när du spelar kan du sitta bekvämt och spela från din telefon. Du måste installera ett program på din dator från webbplatsen.

Pris:  Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99) - Ladda ner på iPhone

Pris: $ 2,99 - Ladda ner på iPad

Summering

Så, har du provat någon av dessa iPhone- och iPad-tangentbordsprogram än? Vi vill gärna veta om din upplevelse i kommentarerna nedan. Du kan också kolla in några fantastiska iMessage-appar för att särskilt förbättra din text- och chattupplevelse.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Typewise Custom Keyboard iOS App Review
 • Typewise Keyboard PRO-app för iPhone
 • Hur man använder Memoji på iPhone och iPad Pro
 • Så här fixar du iPhone-tangentbordet
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found