Blogg

Bästa appar för logotypdesign för iPhone och iPad 2021

Är du en kreativ professionell eller entreprenör? En logotyp är den mest grundläggande aspekten av din varumärkesidentitet, så det är integrerat att skapa en högkvalitativ. Lyckligtvis finns det många gratisappar som kan hjälpa dig. Dessutom fördubblas de som utmärkta verktyg för att skapa sociala medieinlägg, affischer och annat tryckt material. Om det låter spännande, här är de bästa apparna för logotypdesign för iPhone och iPad.

 1. Canva
 2. Logo Maker
 3. Logo Maker Shop
 4. Adobe Photoshop Sketch
 5. LogoScopic Studio
 6. Akvarellogo Maker
 7. Hatchful - Logo Maker
 8. Logo Maker: Watermark Designer
 9. SKAPA: Grafisk design + teckensnitt
 10. Logo Creator: Label maker

1. Canva

Canva är den ultimata kostnadsfria lösningen om du letar efter en allt-i-ett-app för grafisk design för att skapa högkvalitativa logotyper, affischer, sociala medier, broschyrer och mycket mer. Det bästa är att det är enkelt att använda men ändå ger professionella resultat.

Oavsett dina designkrav finns det massor av mallar att välja mellan som är helt anpassningsbara. Du kan få tillgång till en mängd upphovsrättsfria bilder och illustrationer som kommer att förbättra utseendet på dina skapelser.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Logo Maker

Även om du inte har någon designupplevelse på din sida hjälper Logo Maker dig att visualisera och kommunicera ditt varumärkes värde med fantastiska anpassade logotyper och ikoner. Den erbjuder över hundra helt redigerbara och anpassningsbara logotypmallar och teckensnitt.

Du kan experimentera med olika typer av typografiska konstverk, affischer och kort. Det finns massor av mallar att välja mellan, så du tappar aldrig idéer. Du kan till och med lägga till överlägg och filter, vilket gör detta till en av de bästa apparna för iOS-logotypdesign.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

3. Logo Maker Shop

Logo Maker Shop innehåller alla typer av logotypdesigner, från enkla till detaljerade. Den har olika kategorier, som rund, vintage, klotter, djur, abstrakt, färgglad, handskrift etc.

Dessutom är varje aspekt av designen justerbar enligt dina egna behov. Det finns över 5000 resurser för teckensnitt, symboler och bakgrundsdesign för att redigera din logotyp och få den att se professionell och unik ut.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. Adobe Photoshop Sketch

Den här är så mycket mer än bara en logo maker-app för iPhone och iPad. Den erbjuder kraften i Photoshop så att du kan kanalisera din kreativitet med de 24 inbyggda borstarna med justerbar storlek, färg, opacitet och blandningsinställningar.

Dessutom kan du ladda om, byta namn på, omvandla och slå samman lager för att skapa sofistikerade konstverk. En skiss är ett utmärkt alternativ om du vill skapa något från grunden. Den är optimerad för att arbeta med Apple Pencil, vilket gör den till en utmärkt iPad-ritapp.

Pris : Gratis (CC-lagring (20 GB) - $ 1,99)

Ladda ner

5. LogoScopic Studio

LogoScopic är bland de bästa apparna för logotypdesign och är som en personlig designstudio. Det hjälper dig att visualisera ditt varumärke och skapa en unik logotyp som kommunicerar dess värden. Det finns åtta olika logokategorier och tusentals mallar som du enkelt kan anpassa.

Du kan dra nytta av avancerade redigeringsverktyg och ett sömlöst arbetsflöde för att designa allt från minimala logotyper till signatur- och akvarellogotyper, samt anpassade inlägg på sociala medier. Det rena användargränssnittet gör det till ett nöje att använda.

Pris : Gratis (logoskopisk studio varje år - 39,99 USD)

Ladda ner

6. Akvarellogomakare

Om du äger ett kreativt företag är det här en av de bästa apparna för logotillverkare som du bör kolla in. Det låter dig skapa vackra akvarelldesigner som sticker ut från mängden och kan anpassas efter dina behov.

Appen gör det enkelt och snabbt att skapa din logotyp genom att tillhandahålla kategorier. När du väl har valt en kategori sveper du igenom tills du hittar en logotypstil som tilltalar dig. Sedan kan du redigera den med olika texturer, teckensnitt och illustrationer.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

7. Hatchful - Logo Maker

Shopify har specialdesignat den här logotypdesignappen för företagare på språng! Det hjälper dig att bygga din varumärkesidentitet på några sekunder tack vare kraftfulla redigeringsverktyg som är en bris att använda.

Stå ut både online och offline med olika inlägg på sociala medier, flygblad, webbinnehåll och mer. Det finns massor av mallar som du kan anpassa efter din estetik med olika professionella element.

Pris : Gratis (Premium-logotypmallar - 7,99 USD)

Ladda ner

8. Logo Maker: Watermark Designer

Denna logotillverkare fungerar också som en app för att lägga till en vattenstämpel till dina foton, skärmdumpar eller andra offentligt delade bilder. Det finns 2000+ logomönster för större personalisering och unika teckensnitt för fantastisk typografi.

Dessutom är gränssnittet enkelt att använda och erbjuder obegränsade kombinationer så att du kan skapa matchande mönster på ett intelligent sätt. Detta gör det enkelt att skapa attraktiva, märkesvaror för olika sociala medier, och det är därför det är en av de bästa apparna för logotillverkare.

Pris : Gratis (Logo Maker Pro - 5,99 USD)

Ladda ner

9. SKAPA: Grafisk design + teckensnitt

Här är en omfattande app för nya digitala artister som vill skapa och dela sofistikerade design- och ritprojekt. Det låter dig leka med en skattkista av foton, former, filter och teckensnitt.

Du kan använda professionella tekniker som att ordna flera fotolager, lägga till transparenta bakgrunder, exportera vektorer etc. Designa med precision och slå samman din kreativitet med produktivitet i denna topplogotypdesignapp för iOS.

Pris : Gratis (CREATE PRO varje månad - $ 3,99)

Ladda ner

10. Logo Creator: Etiketttillverkare

Om du säljer produkter eller gillar att hålla saker organiserade genom märkning måste du kolla in denna iPhone- och iPad-app med logotyp. Den har 100+ anpassningsbara mallar som är otroligt praktiska att arbeta med.

Med olika designmaterial som teckensnitt, ikoner och färger gör professionella material din logotyp mer unik och utsökt. Det finns också standardfärgpaletter som gör att din design ser professionellt ut.

Pris : Gratis (månadspremie - 9,99 USD)

Ladda ner

Summering 

Vilka av dessa appar för logotillverkare tycker du är bäst för att skapa ditt märkesinnehåll? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du vill också läsa dessa inlägg:

 • Bästa iPhone-appar att teckna dig själv
 • Bästa appar för fotoredigering för iPad
 • Fotofilter och Effektappar för iPhone
 • Bästa iPhone Photo Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found