Blogg

Bästa iPhone-hörlurar för iPhone 4, 4S, 5 & 5s

För ljudfiler gör en bra hörlur och en bra hörlur hela skillnaden i musikupplevelsen. Medan iPhone (och de flesta iDevices) levereras med en utmärkt uppsättning högtalare och hörlurstillbehör (Apple hörlurar), ger många andra hörlurar en bättre ljudutgång och därmed en mer utmärkt musikupplevelse. Vad vi har försökt att göra är att välja de bästa och även de som inte är vansinnigt dyra. En avancerad Bose-hörlurar är bra, men inte allas handväska passar det. Här är de bästa iPhone-hörlurarna för en högkvalitativ musikupplevelse för både ljudfiler och resten av oss:

1. NuForce NE-600 M / X

Det finns en massa NuForce NE-hörlurar där ute och N-600M och 600X är två av dessa. Hörlurarna är från nedre delen av spektrumet angående kostnad jämfört med kvalitet, men deras ljudisolering är utmärkt. Deras baskvalitet är ganska bra. För en valfri hörlur är NuForce NE 600M eller 600X en ganska bra affär.

Kompatibilitet: iPhone 4, 4S, 5 , 5s

Pris: $ 24,95 ($ 14,95 på Amazon)

Köp det från optoma.com eller Amazon.com

2. RHA - MA350

RHA - MA350 är en hörlurar på grundnivå från den populära tillverkaren av ljudtillbehör RHA. Med guldpläterad Y-kabel, aluminium i flygplan och en 130,5 dynamisk drivrutin för en rik, isolerad ljudutgång är RHA-MA350 precis den typ av hörlurar du vill ha när du letar efter långvarig och högkvalitativ iPhone hörlurar.

Kompatibilitet: iPhone 4, 4S, 5 , 5s

Pris: 39,95 $

Du kan hämta från Rha-audio.com eller från Amazon.com

3. Plantronics BackBeat Go

Om något har godkännandet från PC Mag, pratar vi uppenbarligen om kvalitet. Plantronics BackBeat Go är en speciell hörlurar byggd för alla dessa körningar och maraton. Men det fungerar också som en av de finaste hörlurarna du kan få. Nämnde jag att det är en trådlös öronpropp? Det finns inbyggda kontroller tillsammans med några intressanta funktioner som gör hörlurarna svettbeständiga. Jag spiller inte kaffe över min hörlurar, men dessa människor har gjort Plantronics BackBeat Go kraftfull nog för att klara ett kaffeutsläpp också.

Kompatibilitet: iPhone 4, 4S, 5 , 5s

Pris: $ 79,99 ($ ​​59,95 på Amazon)

Köp Plantronics BackBeat Go från Plantronics.com eller Amazon.com

4. Sennheiser MM 70

Den här behöver ingen introduktion. En av de finaste av partiet, Sennheiser MM70 är $ 100 hörlurar som företaget säljer specifikt under kategorin iPhone hörlurar. 3,5 mm-uttaget passar alla telefoner (Android, Windows, BlackBerry och iOS) och det ger en av de bästa ljudisoleringarna i stan. Det är en av de vanligaste hörlurarna bland ljudfiler.

Allt sagt, den har 3,5 / 5-betyg med diskant som hörlurens högsta punkt.

Kompatibilitet: iPhone 4, 4S, 5 , 5s

Pris: $ 99,95 ($ 74,96 på Amazon)

Köp det från Sennheiser.com eller Amazon.com

5. Apple Earpods

I slutändan, om du letar efter något som är pålitligt, värdefullt och helt enkelt bra, är Apples Earpods alltid tillgängliga. De nydesignade öronsnäckorna marknadsfördes av Apple har en ledande design i branschen, men de är bara bra att gå.

Kompatibilitet: iPhone 4, 4S, 5, 5s

Pris: $ 29,00

Kolla in Apple Earpods här

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found