Blogg

Bästa cricketspel för iPhone och iPad 2021

Fondly känd som gentleman's game, cricket har sitt ursprung i 1500-talet och fortsätter att fånga hjärtan över hela världen. Om du är lika överbryggad som jag, måste du prova några av de bästa cricket-spelen för iPhone och iPad som simulerar den verkliga upplevelsen. Från att bygga dina färdigheter till att hjälpa ditt lag att avancera och vinna troféer, du kan njuta av det hela virtuellt! Det är den perfekta lösningen när du inte själv kan vara ute på fältet. Så värm upp dina händer och gör dig redo att snurra bollen och slå några gränser i dessa bästa cricket-spel för iOS.

 1. Sachin Saga Cricket Champions
 2. World Cricket Championship 2
 3. Stick Cricket Super League
 4. New Star Cricket
 5. Cricket Megastar
 6. Smashing Cricket
 7. Slaget vid Chepauk 2
 8. Real Cricket 20

1. Sachin Saga Cricket Champions

Detta topp iOS-cricketspel låter dig spela i realtid med 14 miljoner spelare över hela världen! Du får ta på dig den berömda Sachin Tendulkar-rollen för att samla på dem och krossa några gränser. Dessutom får du spela hans ikoniska matcher i samma inställningar och stadioner som han gjorde.

Jag njöt av berättelseformatet i spelet där du börjar som en ung 16-årig Sachin och sedan går igenom hans härliga cricketing-resa. Den avancerade grafiken och de realistiska animationerna gjorde detta spel otroligt beroendeframkallande för mig. Den stöder alla spelformat, från test- och endagscricket till T20, den indiska Premier League och världscupen. Du kan bygga ditt drömlag och också samla spelarkort.

Pris : Gratis ($ 4,99 för prenumerationspaket)

Ladda ner

2. Cricket-världsmästerskap 2

Här är ett 3D-cricket-spel som låter dig slå alla berömda skott som är unika för dina favoritspelare. Du kan anpassa spelare och njuta av spännande animationer på riktiga cricketplatser. Ha kul att spela olika spelformat med 18 internationella lag på 42 olika arenor.

Vidare förbättrar filmkameror och dynamisk belysning spelets visuella tilltalande, vilket gör det mer lockande att spela. Du kan uppleva över 40+ kameravinklar i spelet i kombination med professionella engelska och hindi-kommentarer, inklusive markljud. Dessutom kan du dela och spara spelhöjdpunkter som genereras i slutet av matchen. Det blir inte mer verkligt än så här!

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Stick Cricket Super League

Jag älskar det här cricket-spelet för det stora utbudet av anpassningar det erbjuder, från att få dina spelare att se exakt ut hur du vill ha dem till att bygga ditt lag med stjärnor från 70 världsstäder. Du kan till och med uppleva spelets affärssida genom att förhandla säsongsavtal med världens bästa spelare.

Kontrollera karriär- och säsongsstatistiken för att spåra dina framsteg. Längs vägen vinner du troféer och utmärkelser för att bli den bästa av de bästa. Och när saker och ting blir repetitiva och du blir trött på att titta på, kan du snabbt spåra spelet till slutet av inningsen. Ganska bekvämt! Det är lätt att plocka upp men fortsätter att utmana dina färdigheter vilket gör det beroendeframkallande och roligt!

Pris : Gratis (köp i app för att köpa spelare)

Ladda ner

4. Ny Star Cricket

Det är dags att starta din virtuella cricketkarriär som en lovande ung akademispelare. Bygg dina färdigheter och ta dig till toppen av spelet genom att använda din fladdermus vid tävlingar över hela världen. Detta spel är en uppfriskande ny satsning från tillverkarna av hit New Star Soccer.

Jag älskar hur detta spel gör att du kan uppleva livet som professionell cricketer. När din karriär fortskrider måste du inte bara hantera ditt spel utan dina relationer med andra, hålla lagkamrater, tränare och sponsorer glada. Det finns riktiga dilemman att möta och spännande vändningar i berättelsen som gör detta till mer än bara ett cricketspel och en rolig rollspelssaga.

Pris : Gratis

Ladda ner

5. Cricket Megastar

Trampa upp och gör ditt bästa för att slå det stort som pro cricketspelare. Detta är inte ditt senaste cricket-spel och berättar istället om din unika personliga resa mot internationell stjärnstatus.

Välj din spelare, spela din bästa cricket och bli uppmärksam på de största lagen i World Cricket. Med enkla svepkontroller för att plocka upp och spela, historieledda nivåer och tillgängligt spel, är det en app som passar spelare på alla nivåer.

Pris : Gratis (köp i appen för boosts)

Ladda ner

6. Smashing Cricket

Detta cricket-spel för iPhone och iPad har en egen algoritm för kollisionsdetektering av slagboll och realistiskt svar. Du kan till och med se dina bilder i fascinerande super slow motion. Det får dig att känna att du är en del av en verklig fysisk match!

Dessutom kan du välja mellan många kameravinklar och se närbilder av bollen som slår bat med superlåga uppspelningshastigheter. De intuitiva kontrollerna gör det enkelt att spela, även med bara en hand. Du kan slå bollen med millisekundens noggrannhet och testa din öga-hand-koordination. Dessutom möjliggör matrisnätkontrollen att du snabbt kan slå bollen var du vill.

Pris : Gratis

Ladda ner

7. Slaget vid Chepauk 2

Om du älskar den indiska Premier League, här är din chans att äga Chennai Super Kings-laget. Välj din spelande 11 och bli redo att erövra Chepauk, lagets hemmastadion som har sett så många historiska vinster!

Det finns flera spännande spellägen att prova, nämligen Super Over, Super Matches, Super Multiplayer, Super Chase, Super Slog och Super Card Clashers. Du kan spela med slumpmässiga spelare online eller skapa ett privat rum med dina vänner. Du kan också se din väns toppresultat och utmana dem att slå din. Denna flexibilitet gör det till ett måste för alla cricketfans.

Pris : Gratis

Ladda ner

8. Real Cricket 20

Den helt nya pro-kameran i detta cricket-spel låter dig spela från slagmannens synvinkel och uppleva spänningen i bollen som slingrar mot dig i 90 miles per timme! Vidare får du njuta av äkta arenor som ger dig den realistiska spelupplevelsen.

En av de mest unika och anmärkningsvärda aspekterna av denna app är att den erbjuder kvinnlig kommentar, vilket är en första för sportspel enligt min erfarenhet! Fullständiga poäng för inkludering. Samtidigt är det tillräckligt utmanande för pro-spelare och erbjuder förstklassig simulering som håller dig hakad.

Pris : Gratis

Ladda ner

Bästa iPhone och iPad cricket spel du borde spela!

Har du provat något av dessa iOS-cricketspel än? Dela dina favoriter med mig i kommentarerna nedan! Du kanske också vill prova andra sportspel på din iPhone och iPad.

Du vill också läsa dessa inlägg:

 • Interaktiva berättelsesspel för iPhone och iPad
 • Två spelarspel för iPhone och iPad
 • AR-pusselspel för iPhone
 • Strategibaserade spel för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found