Blogg

Bästa livssimuleringsspel för iPhone och iPad 2021

Livet är fullt av osäkerheter, och det är nästan omöjligt att kontrollera det som önskat. Det är dock inte fallet i det virtuella livet där du kan vara den kung du väljer. Dröm om att ha perfekt kommando över allt som påverkar din värld? Dyk in i världen av de bästa livssimuleringsspel för iPhone och iPad för att ställa in allt i önskad takt!

1. SimCity

Bygg en egen stad och bli borgmästare. SimCity låter dig designa och skapa en vacker storstad. Din förmåga att ta smarta beslut spelar en central roll här medan du expanderar området i din stad.

Du måste tävla med andra borgmästare, eftersom andra också kommer att bygga skyskrapor, parker, landmärken, fabriker och mer. Du kan också släppa loss din kreativitet och skapa spektakulära monument och infrastruktur på olika platser.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. The Sims ™ FreePlay

Med The Sims ”kan du vackert designa ditt liv och leva det till fullo. För att komma igång, gå till "Sims Town" för att göra din dröm till verklighet. Ge din sim en bra karriär och gör den till en idealisk person för andra.

Du kan bygga en stor herrgård med alla moderna bekvämligheter. Det låter dig också växa en trevlig trädgård och ha söta husdjur.

Dessutom har appen stöd för flera språk inklusive engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska. Därför kan du välja att spela spelet på ditt favoritspråk.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Virtuella familjer 2 Dream House

Jag har alltid haft kul att spela "Virtual Families 2". Vad som gör det här spelet så coolt är möjligheten att låta dig uppleva olika stadier i livet.

För att starta din familj, adoptera en bebis och hjälp den att bli en framgångsrik person. Du kan utbilda familjemedlemmarna så att de kan bli prisvärda.

Dina små människor kommer att skicka söta meddelanden till dig och tacka dig för att ge all kärleken. En anmärkningsvärd egenskap i detta spel är att det låter dig leva en lite varierad livsstil så att du kan uppleva alla vändningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. The Castaway

Vad sägs om att utforska en avlägsen ö? Om du har hjärtat att titta närmare på nya saker, kommer du att tycka att det här spelet är märkbart.

Du har mer än 1000 utmanande uppdrag att slutföra. Med 40 typer av resurser att förbereda kommer ditt experiment med nya saker att vara full av glädje och nyfikenhet.

Som att äta god mat? Du kan välja att smaka så många som 28 läckra inhemska rätter. Det är inte allt, du får också ett alternativ att bygga olika gårdar som en fiskodling och krabbodling.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Township

Skulle det inte vara bra om du kunde bygga en underbar stadsdel där allt görs enligt din önskan? Med det här spelet kan du uppfylla denna önskan - åtminstone i det virtuella livet.

Använd ett antal olika byggnader och iögonfallande föremål för att pryda din stad. Du kan odla en mängd olika grödor och bearbeta dem på dina fabriker.

Vad sägs om avelsdjur? Du kan skapa en enorm zoo och föda upp dina favoritdjur där.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Fallout Shelter

I verkliga livet är det nästan omöjligt att skapa ett perfekt valv för att hålla alla faror i schack och leva ett helt säkert liv. Men med "Fallout Shelter" till ditt förfogande kommer du att kunna skapa ett otroligt valv för att skydda liv.

Du får möjlighet att välja mellan ett antal moderna rum för att skapa en säker plats. Ge människor högklassiga jobb och hjälp dem att lyckas i livet.

Du kan utbilda människor till att vara mer skickliga och kompetenta. Dessutom låter det dig också spela en viktig roll i matchmakare!

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Superstar Life

Redo att leva en populär superstjärns liv? Denna app ger dig fullständig frihet att anpassa din avatar och vinna miljontals människors hjärta. Du kan välja mellan olika smink, frisyrer och garderober för att se bländande ut.

Besök populära butiker för att prova glamorösa kläder och dyra tillbehör. För att se till att du alltid ser fantastisk ut, gå till gymmet för att hålla dig i form. Ännu bättre, du kan välja en trevlig person som din framtida livspartner och gå på ett minnesvärt datum.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Happy Street

Om Happy Street har skapat en otrolig by, prova Happy Street. Det är riktigt kul att spela.

Appen låter dig bygga en fantastisk by och utforska flera saker som skog, fisk, gård och skörd. Du kommer att ha en fascinerande tid när du bygger en tågstation, ett fascinerande museum, Eiffeltornet och till och med Frihetsgudinnan!

Du kan handla värdefulla saker med dina vänner på Game Center och Facebook. Vill du sticka ut från resten? Ge din karaktär fin anpassning så att den kan se elegant ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Avakin Life

Lusten att bli en modeikon? "Avakin Life" måste vara ditt första val för att låta dig förverkliga den önskan.

Appen har ett stort bibliotek med en mängd olika dukar. Du kan bläddra igenom hela samlingen för att ge en fantastisk look till din avatar.

Tycker du att shoppa? Det låter dig handla ett antal hetaste saker som skor, väskor, smycken, kjolar och mer. Du kan också träffa nya människor och vara vänner med dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. School Girls Simulator

Återupplev de oförglömliga minnena från ditt skolliv! Med den här appen kommer du njuta av att leva ditt skolliv till fullo.

Du kan delta i lektionen, få vänner och ha kul med dem. Spelet ger dig också en chans att skydda dina vänner från zombies.

Tänk på att om du blir biten blir du en zombie. Så var noga med att skydda dig själv medan du försvarar dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Förutsatt att du redan är i spelläge, eller hur? Innan du går helt vilse i spelet, berätta om ditt val nedan i kommentarerna.

Missa inte:

  • Bästa simuleringsspel för iPhone och iPad
  • Bästa RPG-spel för iPhone och iPad
  • FPS-spel för iPhone och iPad
  • Bästa Endless Running Games för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found