Blogg

Bästa iPhone Xs Bumper-fodral 2021

Jag har en enorm smak för stötfångarhöljen av en stor anledning. De låter mig flagga min iPhone utan att kompromissa mycket med skyddet. När jag vill att smarttelefonen ska vinna uppmärksamhet med liten ansträngning blir de alternativet go-to. Tillhör du samma tankeskola som jag? Om ja, hittar du de här mest känsliga bumperfodralet för iPhone Xs!

1. SUPCASE Unicorn Beetle Clear Bumper Case

Om du bestämmer dig för att ge lite extra kudde till din iPhone Xs kan SUPCASE Unicorn Beetle vara ett utmärkt val. Detta stötfångarhölje har ett mycket tåligt hölje som gör det möjligt att överleva fall utan ansträngning. Den robusta ramen förstärker dess konstruktion ytterligare.

Kolla in den tydliga baksidan som gör att iPhone enkelt kan fånga uppmärksamheten. Med den upphöjda läppen har den dubbla kameran och skärmen skyddet för att hålla skrapor borta.

Utöver skydd finns Unicorn Beetle i flera färger: klar / vit, svart och mer.

USP: Exceptionellt robust profil

Kolla in i-Blason

2. ESR

ESR har en ganska solid design och passar sömlöst runt dina iPhone Xs. Den är gjord av aluminiumlegering och har TPU-interiör. Medan den robusta utsidan hjälper stötfångaren att motstå stötar, håller den mjuka inredningen repor.

Den har framläppen som ger en extra skydd för pekskärmen mot repor. Och ja, ESR finns också i tre snygga färger som guld, silver och rymdgrå.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

3. RhinoShield CrashGuard

När det gäller att ge det kompromisslösa skyddet ligger RhinoShield CrashGuard högst upp med det bästa. Det som gör det så hållbart är det högkvalitativa polymermaterialet. Tack vare bikakedesignen klarar den mer slag.

Den avfasade kanten fungerar perfekt för att erbjuda en extra skydd mot repor. När det gäller utskärningar verkar de vara ganska på plats. Och knapparna ger bättre feedback för att du ska kunna använda din enhet. Dessutom finns CrashGuard i flera färgalternativ som svart, mörkblå och mer.

USP: Honeycomb-design

Kolla in på Amazon

4. Humixx

Med en formanpassad design sveper Humixx perfekt runt iPhone Xs. När det gäller skydd kan du helt lita på detta stötfångarhölje för att enkelt avvärja påverkan av oavsiktliga droppar.

Integrationen av aluminiumlegering och silikon har förstärkt dess struktur. Med den mjuka interiören kan den erbjuda den vård som behövs för smarttelefonen.

Den upphöjda läppen ger extra skydd för kamera och pekskärm. Dessutom är utskärningarna tillräckligt exakta så att du kan använda din enhet utan problem.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

5. Mkeke

Mkeke har designat ett enkelt men ändå vackert bumperfodral till din iPhone. Det eleganta fodralet är tunt och tillverkat av mjuk och flexibel TPU. Detta material garanterar extra skydd och motstånd från repor. Den stötsäkra luftkudden skyddar din telefon från oavsiktliga droppar.

Du kan snabbt komma åt alla viktiga portar, kontroller och knappar på din iPhone eftersom fodralet är exakt klippt ut. Väskan är inte kompatibel med trådlös laddning, därför måste du ta bort den innan du lägger din iPhone på en trådlös laddningsmatta.

USP: Stötsäker luftkudde

Kolla in på Amazon

6. Herr Lei

Funktionen som har uppmanat min uppmärksamhet i ”Mr. Lei ”är den robusta designen. Den är huggen ur japansk TPE och hård PC. Huvudsakligen på grund av konstruktionen med dubbla lager kan den uthärda stötar med fulländad lätthet.

Det finns också ett extra försvar för både OLED-skärmen och dubbla kameran. Förutom skyddet erbjuder det också ett förbättrat grepp. Som ett resultat glider din smartphone inte ur dina händer.

USP: Robust design

Kolla in på Amazon

7. RANVOO

Kvaliteten som har fått mig att vilja RANVOO är den glödande designen. Den är tillverkad av rymdkvalitativ aluminiumlegering och TPU. Medan metallen gör det möjligt att absorbera stötar, stöter den mjuka TPU stötfångaren för att förhindra att repor skadar smartphonens elegans.

En annan anmärkningsvärd sak med RANVOO är att den snäpper smidigt runt enheten. Utskärningarna för blixtporten och högtalarna är på plats, medan de uttalade knapparna känns väldigt lyhörda för pressen. Dessutom kommer den robusta stötfångaren i två färger svart och silver.

USP: Aluminiumlegering i rymdkvalitet

Kolla in på Amazon

8. MoKo

Det enda ordet som helst kan beskriva "MoKo" -stötfångaren är "snygg". Det är ganska lätt och elastiskt. Som ett resultat kommer du att kunna installera ramen utan krångel.

Knapparna är väldigt smidiga och ger taktil feedback. Dessutom garanterar de släta hörnen att du känner dig bekväm när du håller den nya iPhone. Även om det inte är robust, kan det motverka utmaningarna med droppar och repor. Dessutom kan du välja MoKo i flera färgvarianter.

USP: Attraktiv design

Kolla in på Amazon

9. JETech

JETech är ett känt namn i världen av iPhone-tillbehör. Detta stötfångarhölje är tillverkat av PC och TPU, vilket inte bara håller fodralet smalt utan också absorberar stötar. Det extremt transparenta fodralet kan motstå repor.

Designers och ingenjörer på JETech har skapat detta fodral med perfekta utskärningar så att du kan använda din iPhone utan krångel. Använd alla portar, knappar och kontroller med precision.

USP: Imponerande hybriddesign

Kolla in på Amazon

10. SALAWAT

Ett enkelt stötfångarfall kan se så skraj ut. SALAWAT lägger till färger i ett transparent fodral för att göra ditt liv mer livfullt och färgstarkt. Detta stötfångarhölje har förstärkta hörn för att skydda din premiumtelefon mot stötar. Du kan använda din enhet utan att behöva oroa dig för telefonens skador.

Fallet bleknar inte och deformeras inte; du kan använda den länge. Den hårda datorn och mjuka TPU förhindrar repor från att skada din premiumtelefon. Njut av ett bättre grepp medan du går genom trånga stadsgator.

USP: Förstärkta hörn

Kolla in på Amazon

11.  Yesgo

Yesgo är ännu ett stötfångarfodral med en tydlig rygg. Den främsta anledningen till att jag har valt det här fallet är att det ser trendigt ut.

Integrationen av PC- och TPU-material har gjort det möjligt för dess konstruktion att försvara iPhone mot oavsiktliga droppar. Alla fyra hörn har en kudde för att sprida slag.

Den matta ytan pryder inte bara sin design utan gör den också anti-fingeravtryck. Ännu bättre, Yesgo finns i flera färger så att du kan välja en cool match för smarttelefonen.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt mest eleganta stötfångaröverdrag?

Innan du trycker på "köp" -knappen, låt oss veta om det fall som kommer att paras ihop med din phablet. Berätta dessutom om de kvaliteter som gör att omslaget sticker ut. Och om du inte hittar några av dina favoriter i ovanstående sammanfattning, glöm inte att berätta om dem också.

Du kanske också vill utforska nedanstående uppställningar:

  • Bästa iPhone Xs batterifodral
  • Plånboksfodral för iPhone Xs
  • Bästa iPhone Xs Clear Case
  • iPhone 12 Mini Bumper Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found