Blogg

Bästa dockningsstationer för iPhone 8 Plus och X 2021

Många av oss älskar att lyssna på musik och verkar aldrig få nog av det. Även när min enhet är strömförsörjad vill jag fortsätta min interaktion med den eller komma ikapp med mina favoritspår utan hinder. Därför tyckte jag att det skulle vara kul att göra en lista över de bästa dockningsstationerna för iPhone X, iPhone 8/8 Plus med högtalare så att du fortsätter att njuta av musik i fullfjädrad form även när din enhet är ansvarig.

Jag har redan sammanställt en lång lista över de bästa dockningsstationerna för iPhone X, 8 och 8 Plus. Så kolla in den här samlingen om du vill starta flera enheter samtidigt. När vi pratar om dessa laddningsstativ är de mycket effektiva och levererar högkvalitativt ljud. Dessutom kommer de flesta med dubbla larm. Vill du ta en titt på dem? Låt oss hoppa över!

1. iHome iPLWBT5B

iPLWBT5B är den mest effektiva dockningsstationen med högtalaren från iHome. Laddningsstationen driver både din Apple Watch och iPhone med anständig hastighet och nödvändig säkerhet.

Utrustad med Reson8-högtalarkammare erbjuder högtalaren uppslukande ljud. Den inbyggda mikrofonen gör den mycket användbar för handsfree-samtal. Den levereras också med sex förinställda FM-stationer. Dockan har dubbla larm för olika vakningstider. Utöver funktionerna finns iHome iPLWBT5B i två varianter. Medan modellen i full storlek kostar $ 129,95, kostar den mini-stora modellen $ 95,95.

USP: Reson8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

2. Azpen DockAll D100

Jag betygsätter Azpen DockAll D100 mycket högt både som en trådlös laddare och högtalare. För det första har dockan tre inbyggda spolar. Som ett resultat kan du starta din iPhone både vertikalt och horisontellt. Perfekt för människor som vill ha en mer flexibel handsfree-upplevelse.

DockAll har två extra USB-portar så att du kan ladda två andra enheter. Ännu bättre, dockan har också en inbyggd mikrofon som ger kristallklart ljud.

USP: Ladda iPhone trådlöst både vertikalt och horisontellt

Kolla in på Amazon

3. iHome iPL24

Välj iHome iPL24 för att förbättra din musikupplevelse. Utrustad med Reson8-teknik, levererar den förstklassig ljudkvalitet. Den levereras också med USB-portar (1A) så att du kan ladda dina fitnessspårare och andra enheter.

Den har sex förinställda minnesinställningar och möjliggör även internationell radiofrekvensjustering. Det finns dubbla väckarklockor för separata vakningstider. I viloläge kan du enkelt sätta den i återställning. Den levereras med livstidsgaranti och finns i två färger: grå och rosaguld.

USP: Reson8-teknik

Kolla in på Amazon

4. InstaBox W33

InstaBox W33 är en kompetent trådlös laddare som också fungerar som högtalare. Så du kan använda den här dockningen för att inte bara hålla din smartphone igång utan också låta din musiktid gå ur spår. Dockan har en USB-port på baksidan för att ladda andra enheter.

De dubbla högtalarna ger bra ljud med förbättrad bas. Du kan justera LCD-skärmens ljusstyrka enligt din atmosfär. Du kan till exempel hålla ljusstyrkan på den höga nivån under dagen och sätta den på en låg nivå på natten.

Gillar du att ställa in dina favoritradioprogram? Tja, InstaBox W33 låter dig lagra upp till 20 stationer.

USP: Lagra upp till 20 radiostationer

Kolla in på Amazon

5. Homtime (trådlös laddning)

Redo att anta trådlös laddningsteknik? Homtime presenterar dig en mycket effektiv och säker trådlös laddare certifierad av FCC, CE och ROHS.

Eftersom Homtime är kompatibelt med fodral behöver du inte ta av skalet från din iPhone X innan du laddar det. Den stora skärmen har fyra nivåer för ljusstyrka.

Med den inbyggda mikrofonen till ditt förfogande kommer du att njuta av ditt handsfree-samtal. Och precis som de flesta av sina motsvarigheter kommer denna dockningsstation också med en användbar väckarklocka.

USP: Säker trådlös laddning

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Vad är din favorit?

Av alla dessa finaste dockningsstationer, vilken har du valt för att smaka på din enhet och njuta av musik? Det skulle vara trevligt att veta ditt val. Låt oss dessutom veta vilka kvaliteter du vill se i ett laddningsställ av hög kvalitet för iOS-enheten.

Du kanske också vill utforska dessa listor:

  • Bästa dockningsstationer för iPhone X, 8 och 8 Plus
  • Bästa iPhone X, iPhone 8, 8 Plus Billaddare
  • iPhone X, iPhone 8, 8 Plus Power Banks

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found