Blogg

Viktiga iPhone 6 Plus-tillbehör 2021

Apple tog ett stort steg framåt genom att lansera iPhone 6 Plus eftersom den tidigare versionen, iPhone 5s, redan är en avancerad smartphone. Bortsett från dessa förbättringar har iPhone 6 Plus massor av andra fördelaktiga funktioner. Komplettera de multifunktionella aspekterna av telefonen. Det finns en ständigt växande lista över tillbehör för iPhone 6 Plus på marknaden. Det finns tillbehör som specifikt hjälper till att skydda enheten mot risker på grund av damm, repor och droppar, och det finns de tillbehör som förbättrar dess funktioner - Som ett resultat väljer du de väsentliga tillbehören för iPhone 6 Plus.

1. Skärmskydd

Det är inte underhållande när du märker till och med en liten repa på telefonens skärm. Speciellt när du har betalat en orimlig kostnad för din telefon är det säkert att hålla den skyddad. Du kan hålla skärmen på iPhone 6 Plus ren genom att installera skärmskydd.

Dessa skydd finns i olika typer. De erbjuder den nödvändiga avskärmningen till din iPhones känsliga skärm. Se till att köpa ett skärmskydd som är tåligt och erbjuder bästa möjliga skydd. Sluta inte köpa lakan som är gjorda av betydande material. Att ha ett skärmskydd hjälper inte bara till att skydda din telefons skärm utan bibehåller dess värde samtidigt som den återförsäljs.

Ta en titt på:

  • Bästa skärmskydd för iPhone 6 / 6s Plus
  • Bästa skärmskydd i härdat glas för iPhone 6 Plus.

# 2. Skyddsfodral för iPhone

Det finns olika typer av skyddsfodral för iPhone 6 Plus, och det är svårt att påpeka den bästa typen bland partiet. Det finns tillräckligt med val som passar dina stilar och preferenser.

Vissa kanske gillar ett robust och robust fodral, medan andra kanske föredrar ett minimalistiskt fall. Men du måste veta att varje typ har sina fördelar och nackdelar. De robusta fodralet kan hålla din telefon säker även på ett slagfält men är skrymmande. Medan de minimalistiska fodralet huvudsakligen är utformade för att ge lite grepp på telefonen kan det falla på grund av en hal design. Några av dessa fodral kommer med ett bältehölster och en kickstand.

Det finns också några avancerade fall som kan vara mångsidiga. Alla dessa fodral ger stil, skydd och värdetillskott till iPhone 6 Plus.

# 3. Stötfångarfodral

Att vara en snygg och dyr produkt kanske du vill prata med din iPhone 6 Plus. Men med tanke på dess stora skärm är det desto mer sårbart för ett fall, särskilt när du håller det i en enda hand utan ett fodral.

Skärmskyddet kan bara förhindra att din telefon får repor, men inte från stötar eller droppar. Så i sådana situationer är stötfångarfodral ett bra alternativ. Dessa fodral skyddar din telefon effektivt på kanterna och är inte skrymmande också. De passar din telefon perfekt och är tillräckligt smala för att enkelt glida i fickorna.

# 4. Hörlurar / hörlurar för iPhone

Oavsett om du pendlar, njuter av ditt träningspass, kopplar av hemma, lyssnar på musik eller lyssnar på podcasts, är ett bra par hörlurar eller hörlurar alltid värdefullt.

Apples lagerhörlurar som levereras med iPhone 6 Plus är utmärkta, men de är inte i nivå med kategorins bästa tredjepartsmärken. Håll därför standard Apples hörlurar som säkerhetskopia och välj avancerade trådbundna hörlurar eller Bluetooth-hörlurar, till exempel Bose. De är dyra, men för seriösa musikälskare och människor som vill att deras ljud ska vara felfritt är dessa avancerade hörlurar värda vartenda öre.

Dessa hörlurar levererar fantastiskt ljud och passar bekvämt. Det finns specialdesignade hörlurar för löpare och idrottare som ger bra funktionalitet.

# 5. Billaddare

IPhone 6 Plus erbjuder en ganska bra batteritid. Men om du ska använda den oavbrutet kommer batteriet naturligtvis att rinna ut. Huvudsakligen, om du reser ofta, kan en billaddare hålla din iPhone 6 Plus beredd vart du än går.

Under körning behöver du främst din telefon för att kontrollera vägbeskrivningen. Under den tiden är telefonens signal med låg batterinivå minst önskvärd. Billaddarna för iPhone 6 / 6s och iPad som består av blixtkabeln är kompatibla med 6 Plus.

# 6. Trådlösa headset för iPhone

Med tanke på den enorma iPhone 6 Plus-storleken skulle du tycka att det är lite lätt att svara på samtal med hörlurar. Hörlurarnas största nackdelen är dock ledningen, som kan vara påträngande och till och med irriterande när den blir knuten.

Trådlösa hörlurar eller Bluetooth-headset erbjuder en perfekt lösning på detta. De är inte bara en praktisk lösning utan de ligger väl inom budgeten. De är mycket användbara när du kör, eftersom du säkert kan gå handsfree och svara på samtal. Det finns många hörlurar för sportpersoner som har Bluetooth-kompatibilitet tillsammans med andra användbara alternativ.

# 7. Dockningsstationer

Dockar är lätt ett av de mest använda tillbehören till iPhone 6 Plus, eftersom du måste ladda telefonen minst en gång om dagen. Det finns många typer av tredjepartsdockor med fantastiska mönster för den senaste iPhone-enheten.

Dockningsstationer är ett effektivt sätt att hålla ditt arbetsutrymme snyggt. Dessutom erbjuder många dockningsstationer ljudutgång. Du kan ansluta din stereo till den och spela direkt från din iPhone. Det finns många tekniskt avancerade dockningsstationer för iPhone 6 plus. Därför måste du vara medveten om alla specifikationer när du väljer den.

# 8. Vattentäta fodral för iPhone

Till skillnad från konkurrerande telefoner som Sony Xperia Z3 och Samsung Galaxy S5 är iPhone 6 Plus inte vattentät. Följaktligen är fall som har extra vattentätt motstånd perfekt för iPhone 6 Plus. Medan några av de kända varumärkena i iPhone-fodralindustrin ännu inte har släppt vattentäta fodral har många mindre märken lanserat vattentäta fodral.

Dessa fall är ett utmärkt alternativ för att skydda din investering. Till skillnad från de typiska iPhone-fodralen erbjuder vattentäta fodral ett skydd mot din iPhone, vilket gör den vattentät, stötsäker, dammtät och reptålig.

Titta på tillhörande tillbehör:

  • Bästa iPhone 6s Plus tangentbordsfodral
  • iPhone 6/6 Plus Bluetooth-tangentbord
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found