Blogg

Bästa iPhone 7 Plus läderfodral 2020

Äkta iPhone 7 Plus läderfodral har den avgörande kvaliteten som ger en bestående upplevelse. Den förbättrade designen tillsammans med oöverträffad komfort är deras framkant som de är allmänt kända för. Och det stämmer verkligen! Om du har en förkärlek för den puristiska profilen kan läderfodral vara ett passande val för din jakt. Oavsett om det behövs skydd, extremt bekvämt eller sofistikerat, kan de vara ett komplett paket för din helt nya iPhone 7 Plus. Så varför vänta? Låt oss välja den som förtjänar din uppmärksamhet!

 • Kulor
 • ZOVER
 • Pierre Cardin
 • Lyxbok från Pad & Quill
 • SHIELDON
 • FYY-fall
 • Bella Fino från Pad & Quill
 • Sena Heritage Walletbook
 • iPulse Full Grain Leather
 • Benuo Vintage Series
 • DavisCase
 • Dockem

# 1. Kulor

Trött på att titta på enkla och vanliga läderfodral för din iPhone 7 Plus? Ta en titt på Kulors samling läderfodral. Det erbjuder läder i toppkorn med två olika färger på baksidan. De kontrasterande färgerna är unikt attraktiva utan att göra det skraj. Förutom det erbjuder företaget också ett alternativ att trycka ditt namn eller din logotyp på baksidan av fodralet.

Om du planerar att ge detta till någon speciell kan du välja lasergraverat meddelande inuti fodralet. När det gäller färgval har företaget en uppsjö av färgalternativ. Detta är överlägset ett av de bästa läderfodralna för iPhone 7 Plus.

USP: Flera färgalternativ

Kolla in på KulorCases

# 2. ZOVER

ZOVERs skönhet ligger i sin raffinerade och suave design. Högkvalitativt kornläder känns ganska bekvämt vid beröring, samtidigt som det erbjuder förbättrat grepp. Därför kommer din handflata att hålla väskan bekvämt.

Stark ram ger den styrkan som behövs för att överleva stötar, medan tre kortplatser samt en kontantficka gör att du kan lämna din handväska hemma. Med magnetstängning ombord är alla dina grejer perfekt inuti. Utöver allt har du sju livfulla färgalternativ som svart, brun, mörkbrun att välja mellan.

USP: Raffinerad och suave design

Kolla in på Amazon

# 3. Pierre Cardin

Vad som charmar mig mest med Pierre Cardin plånboksfodral är den utmärkta handgjorda designen. Den högkvalitativa kohudkonstruktionen som elegant kompletteras med vackra sömmar gör detta fodral till en riktig affär. Sammetets innerfoder hjälper till att skydda din iPhone från grunden.

Eftersom den är extremt smal passar den perfekt till din iPhone. Upphöjt läpparbete som en väsentlig skydd för skärmen. Fem färgvarianter som svart, röd, brun, grå, kaffebrun ger dig fler alternativ för att välja det lämpligaste valet för din iPhone.

Dessutom erbjuder fyra färgvarianter som svart, brun, grå, kaffebrun fler alternativ för att välja det lämpligaste valet för din iPhone.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

# 4. Lyxbok från Pad & Quill

Om premiumkvaliteten är högst upp på din efterfrågan kan du inte gå fel med Luxury Book. Den unika kombinationen av fullkornigt amerikansk läder och äkta baltisk lövträ gör att den sticker ut. Det yttre skalet i äkta läder har märkbart utförande, medan trävaggan ökar höljet för att överleva stötar.

När locket börjar åldras hjälper den nådiga patina att behålla sin klass. Därför kommer du att vilja använda locket länge.

Plånboksfodralet har flera inre kortplatser för lagring av upp till 6-8 kort. Kolla in den stora fickan som säkert kan hålla dina dollarsedlar. Med de fem färgkombinationerna som erbjuds väljer du en perfekt lyxbok för din iPhone 7 Plus.

USP: Äkta läder och baltiskt lövträ av björk

Kolla in på Pad & Quill

# 5. SHIELDON

Läderfodralet "SHIELDON" har tillverkats av äkta kohudläder. Den har en professionell profil som ser bra ut på din smartphone.

Detta omslag har tre kortplatser och en innerficka så att du kan behålla lite pengar. De exakta utskärningarna ger problemfri tillgång till alla funktioner. Den upphöjda kanten skyddar kameran från repor.

Du kan välja detta vintage läderfodral i tre snygga färger: svart, brun och röd. Dessutom kommer SHIELDON med livstidsgaranti.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 6. FYY-fall

Med ett iögonfallande utseende har läderfodralet “FYY” önskad kvalitet för att vara en hållbar partner för din iPhone. Den har RFID-avskärmningsteknik som är utrustad för att skydda informationen på dina kort.

Skuren med äkta läder, det ger din enhet det väsentliga skyddet mot stötar eller repor. Det handgjorda fodralet har kickstand-funktion så att du kan njuta av att titta på dina favoritfilmer. Med FYY-omslag kan du hålla ett par kort och lite kontanter i fickan. Ännu bättre, den kommer i så många som åtta livfulla färger som vinrött, svart, brunt och mer.

Ännu bättre, FYY plånboksfodral kommer i så många som fem livfulla färger som marinblå, svart, lila, roséguld och vinrött.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

# 7. Bella Fino från Pad & Quill

När det gäller att tillverka ett av de mest beundransvärda läderfodral är Pad & Quill ett välkänt namn. Och dess "Bella Fino" har alla ingredienser som ett läderöverdrag av hög kvalitet.

Fullkorns amerikansk läderkonstruktion har raffinerat hantverk. Huvudsakligen på grund av UV-motståndet samt tidlös patina är plånboksfodralet en bedårande kostym för iPhone länge.

Interiörplatserna kan säkert bära upp till 6-8 kort. Med den stora kontantfickan till förfogande kommer du också att ha lite kontanter. Dessutom finns det några eleganta färgalternativ som galloper svart, whisky och mer.

USP: Fullkornigt amerikansk läder

Kolla in på Pad & Quill

# 8. Sena Heritage Walletbook

Om pengar inte är en begränsning för dig kan Sena Heritage Walletbook vara värt att titta på. Det finaste läder och mjuka fiskbensfoder gör detta plånboksfodral till ett bra val för affärsmän eller proffs.

Walletbook levereras med tre kortplatser och en pengarmuff. Den upphöjda ramen håller pekskärmen skyddad. Plånboken kan också fördubblas för en cool landskapsvisning. Walletbook finns i tre färger, nämligen denim, svart och cognac.

Det är inte allt; du kan välja Walletbook i tre färger: svart, cognac och praline.

USP: Mjukt sillbenfoder

Kolla in på Amazon

# 9. iPulse Full Grain Leather

IPlse är en proffsig plånboksfodral som du gärna vill ha under din resa. Italienskt fullnarvskinn förstärker inte bara sin profil utan gör det också tillräckligt starkt för att ge ett komplett skydd för din enhet.

Detta folio-fodral har tre kortplatser och har magnetisk förslutning för att hålla alla dina värdesaker säkert inne. Stativfunktionen är utmärkt för att titta på din favoritvideo. Slutligen kommer iPulse i fem färger som cognac, klassisk brun, solbränd, vintage svart och vinröd.

USP: Italiensk fullnarvskinn

Kolla in på Amazon

# 10. Benuo Vintage Series

Gillar du inte ett traditionellt plånboksfodral? Vintage Series har både den raffinerade designen och den behagliga kvaliteten för att vara ett ultramodernt val.

Denna plånbok är huggen i äkta läder och mikrofiber och har ett minimalistiskt utseende. Den har tre kortplatser på baksidan. Den passar snyggt och erbjuder sinnesfrid att bära din iPhone. Vintage Series plånboksfodral finns i sex färgvarianter.

Vintage Series plånboksfodral finns i två färgvarianter som svart och brunt.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

# 11. DavisCase

Denna plånbok visar den sanna klassen i ett användbart plånboksfodral. Konstruerad med äkta vintage läder, är det tillräckligt robust för att överleva slitage; ger allt nödvändigt skydd till din enhet från stötar eller repor.

Den retro-utseende plånbokboken har kortplatser för ID och kreditkort. Pengar ärmen kan låta dig stash lite pengar inuti. Handgjord design berikar dess utseende. Handremmen gör det enkelt att bära telefonen. Kickstand-funktionen är perfekt för din videotid.

Dessutom kan du ställa upp din smartphone för att lysa upp videotiden.

USP: Imponerande retro design

Kolla in på Amazon

# 12. Dockem

Dockem är ett modernt utseende plånboksfodral som inte tillför någon bulk till din smartphone, samtidigt som du beundransvärt tar hand om dina grundläggande behov. Ganska mjukt syntetiskt läder ger ett sofistikerat utseende, och snap-on-designen hjälper den att passa snyggt på iPhone.

Ett par fack på baksidan gör att du enkelt kan bära dina kort. När det gäller skyddet kan du lita på det här minimalistiska plånboksfodralet för att motstå skrapning tack vare den smidiga interiören. Dessutom har de uttalade knapparna en krispig känsla och utskärningarna är så exakta som du vill.

USP: Minimalistisk vintage syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Loggar ut

Äkta läderfodral kan vara lite dyra, men de har kvaliteten att bli en professionell kostym för din iPhone. Oavsett om det är hållbarhet, skydd eller bekvämlighet, får läderfodral ganska bra betyg på alla aspekter, eller hur? Ingår ditt favoritläderfodral i den här listan? Låt oss veta namnet.

Du vill inte missa: bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral, bästa iPhone 7 Plus smala fodral och bästa iPhone 7 Plus foliofodral.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found