Blogg

Importera foton från digitalkamera till iPhone och iPad [How-to]

Det är förvånande hur enkelt det är att överföra / importera foton från din digitalkamera till din iPhone / iPad. Det är absolut inga tekniska saker inblandade förutom naturligtvis en liten gadget som gör allt möjligt: ​​blixt till USB-kameraadapter.

När du väl har anslutit både kameran och iPhone / iPad via adaptern blir din iDevice smart nog att läsa kameran, bilderna i den och låta dig importera dem direkt. Här är en detaljerad beskrivning av vad du behöver göra för att importera foton från din digitalkamera till din iDevice:

Så här importerar du foton från digitalkamera till iPhone och iPad

Steg 1. Anslut kamerans kontakt till blixt-till-USB-adapterkabeln.

Steg 2. Anslut kameran till kontakten. Anslut sedan blixtänden till din iPhone.

Steg 3. Slå på kameran . Om din iPhone är avstängd eller låst, slå på / låsa upp den.

Steg 4. Öppna appen Foton på din iPhone eller iPad .

Steg 5. I menyn ser du ett nytt alternativ som heter Importera . Tryck på den. Du kommer att se alla dina digitalkamerabilder där.

Steg 6. Tryck på de foton du vill välja för att importera. Om du vill välja alla trycker du på Importera alla . (avmarkera alla bilder för att se knappen Importera alla).

Steg 7. Efter överföringsprocessen kommer du att bli ombedd att antingen "Radera" eller "Behåll" bilderna i kameran. Välj den som passar dig.

Steg 8. Alla importerade foton kommer att gå in i ett nytt album som heter Importerade foton och videor .

Det handlar om det. Som du kan se är det relativt enkelt att importera foton från din kamera till iPhone / iPad.

Du kan också importera foton från ett SD-kort. Du behöver denna blixt till SD-kort kameraläsare adapter.

Stegen är nästan desamma som ovan. Istället för att fästa kameran ska du bara sätta in SD-kortet i läsaren och ansluta blixtänden till din iPhone / iPad. Följ sedan steg 4-8. Du kan importera foton såväl som videor. Om du inte ser ett visst foto eller en video på iPhone (dock på kameran) kan det betyda att formatet inte stöds eller att filen på kameran var skadad.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found