Blogg

Bästa iPhone X trådlösa laddare 2021

Den förlängda trådlösa laddningen har äntligen anlänt till iPhone X, 8 Plus och 8. Eftersom Apples nya smartphones stöder Qi-standarden för trådlös laddning måste du hitta en effektivare laddningsplatta för att starta din enhet snabbt och bekvämt. För att göra din uppgift att hitta rätt alternativ lite enklare har vi samlat de bästa trådlösa laddarna för iPhone 8/8 Plus och iPhone X.

 1. CHOETECH iPhone X trådlös laddare
 2. LETSCOM iPhone X trådlös laddare
 3. Spigen iPhone X trådlös laddare
 4. Anker iPhone X trådlös laddare
 5. ELLESYE trådlös laddare för iPhone X
 6. Anker trådlös laddare
 7. mophie Charge Force
 8. Belkin trådlös laddare
 9. NANAMI trådlös laddare för iPhone X
 10. JETech iPhone X trådlös laddare
 11. Anker trådlös laddare

1. CHOETECH

CHOETECH är mycket effektiv och förstärker din iPhone med önskad säkerhet. Den står upprätt och erbjuder ett brett laddningsområde, så att du bekvämt kan placera telefonen i liggande eller stående medan du laddar den.

Den har ett snabbt laddningsläge, som låter dig ladda din enhet snabbt. Med den solida uppbyggnaden klarar den fullt ut slag. Eftersom den är lätt och kompakt kan du bekvämt bära den var som helst. Denna trådlösa laddare levereras med mikro-USB-kabel.

USP: Lätt vikt och kompakt design

Kolla in på Amazon

2. LETSCOM trådlös laddare för iPhone X.

Ladda telefonen snabbt och säkert med den här trådlösa laddaren som är konstruerad för att ladda fyra gånger snabbare än konventionella laddare. Du kommer att älska den snabba laddningsupplevelsen som ger ditt liv bekvämlighet. Fyra silikonplattor på undersidan av den trådlösa laddaren håller den på plats och förhindrar att den glider.

Dessutom levereras den med en 18W nätadapter och fungerar med ett brett utbud av enheter. Laddplattan är snygg och bara 0,3 tum tjock, och du kan ladda din telefon även med ett fodral upp till 6 mm i tjocklek.

USP: tunn och lätt

Kolla in på Amazon

3. Spigen Essential F300W

Det första du kommer att märka i Spigen Essential F300W är den imponerande stativdesignen som gör att du bekvämt kan interagera med din smartphone när den laddas. Denna trådlösa laddare är helt kompatibel för att fungera med Qi-aktiverade enheter. Den levereras med 3 spolar som erbjuder ett stort laddningsområde; vilket gör det bekvämare att placera din enhet för en smidig laddning.

Minimalt fotavtryck stöds av solid konstruktion som tål fall. Den medföljande LED-indikatorn visar laddningsstatus. Svarta greppkuddar säkerställer att den trådlösa laddaren förblir stadig.

USP: Fast basgrepp

Kolla in på Amazon

4. Anker

Anker är utformad för att erbjuda enastående laddningslösning. Med förstklassig design och hållbar konstruktion har den ett imponerande utseende. Den halkfria dynan ger den mer stabilitet.

Välsignad med snabb laddningsläge kan Anker leverera 10-watts uteffekt; vilket är två gånger laddningshastigheten för en standardladdare. En inbyggd LED-lampa markerar laddningsstatus och varnar dig också när din enhet är helt igång. Dessutom erbjuder det överspännings- och kortslutningsförebyggande och kommer med 18 månaders garanti.

USP: Inbyggt överspänningsskydd

Kolla in på Amazon

5. ELLESYE

Turbot / ELLESYE är en mycket funktionell trådlös laddningsplatta. Hållarens design ger optimal synvinkel; så att du bekvämt kan titta på din favoritvideo. Den levereras med inbyggda tre spolar som gör att du perfekt kan placera din enhet för säker laddning.

Om du vill öka laddningshastigheten kan du också använda 2A-adaptern. De flerfärgade LED-lamporna gör det lättare att känna till laddningsstatus. Om du misslyckas med att justera din iPhone ordentligt ändras LED-lampan från blå till grön för att varna dig. Dessutom kan du välja detta laddningsställ i två färger: svart och silver.

USP:  3 inbyggda laddningsspolar

Kolla in på Amazon

6. Anker

Ankers Qi trådlösa laddare har en enkel men elegant design. Stativdesign ger optimal synvinkel. Den trådlösa laddningsplattan har en extra stor yta som gör att du kan placera din telefon bekvämare. Du kan antingen placera din iPhone vertikalt eller horisontellt för att ladda, det finns ingen begränsning.

Tack vare den robusta strukturen tappar den inte lätt sin charm. Den släta ytan tillåter inte att skada din enhet. Slutligen skyddar den enheten från överhettning, överladdning och strålning i samband med trådlös laddning.

USP:  18 månaders garanti

Kolla in på Amazon

7. Laddningsplatta för Anker trådlös laddare

Anker trådlös laddare har ett energieffektivt viloläge som aldrig överladdar din iPhone och också förhindrar att energi slösas bort.

Den aktiverar temperaturkontroll vid 107 ° Fahrenheit för att hålla enheten säker medan du laddar den. LED-lampor gör det bekvämare att låta dig övervaka strömstatus. Den ultralätta och lätta designen gör att du enkelt kan bära den var som helst. Utöver funktionerna har Anker trådlös laddare 18 månaders garanti.

USP: Temperaturreglering för att skydda mot överhettning

Kolla in på Amazon

8. Belkin

Belkin trådlösa laddningsplatta har en ultrakompakt design som bekvämt kan hitta en säker plats på ditt skrivbord. Den hållbara konstruktionen gör den till en långvarig följeslagare för din enhet. 1 amp ut är tillräckligt bra för att juice upp enheten med en anständig hastighet.

Med tillstånd av den mjuka ytan förhindrar den repor och tillåter inte heller någon glidning. LED-indikatorlampan låter dig veta om din iPhone-enhet laddas och när den är fulladdad. Dessutom levereras den med en väggadapter och mikro-USB-till-USB-kabel så att du kan driva din enhet säkrare.

USP:  Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

9. NANAMI

Det som sticker ut för NANAMI är förmågan att leverera 1,4 gånger snabbare laddning. En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta trådlösa laddningsstativ är att det är kompatibelt med de flesta fall (mindre än 5 mm tjocklek). Därför behöver du inte ta bort fodralet för att starta din smartphone.

Du kan placera din iPhone i valfri vinkel (både vertikalt och horisontellt) för att fortsätta att interagera med den utan hinder. Halkskyddsmatta ger den mer stabilitet. Med hjälp av QC 2.0-adaptern kommer du att kunna öka laddningshastigheten.

USP:  Kompatibel med de flesta fall

Kolla in på Amazon

10. JETech

Välj den här överlägsna trådlösa laddningsplattan från JETech för att inte bara sätta igång din iPhone snabbt utan också ge den den väsentliga skyddet för att vara skyddad från kortslutning. Den levereras med ett energieffektivt viloläge för att förhindra att din enhet överladdas. Det ger 5V / 1A utgång.

LED-indikatorn är sömnvänlig. Halkfria dynor ger spelet mer bekvämlighet. Denna trådlösa laddare levereras med en mikro-USB-kabel och 6 månaders garanti.

USP: Halkfri laddningsplatta

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Förutsatt att du har hittat rätt trådlös laddare för din iPhone X / 8 Plus. Får jag veta namnet och de egenskaper du har gillat i det? Låt oss dessutom veta namnet på alla toppladdare som vi har missat att inkludera.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X skärmskydd
 • Plånboksfodral för iPhone 8
 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found