Blogg

Bästa iPhone 7 Plus-fodral 2021

Jämfört med smala fodral eller plånboksfodral för iPhone 7 Plus, kanske träväskor inte har charmen att fånga ögonbollar direkt, men de har riktig skönhet. Eftersom jag är mycket förtjust i saker som ser naturliga ut, har jag ett mjukt hörn för äkta träväskor. Trädräkterna har blivit snyggare än någonsin tidigare. De är inte längre skrymmande eller har en ful profil. Snidat med äkta trä och berikat med den överlägsna finishen, har träöverdrag utvecklats anmärkningsvärt genom åren.

 1. BELK
 2. TENDLIN
 3. YFWOOD
 4. Imikoko
 5. Woodline från Pad & Quill
 6. LONTECT
 7. NeVisdom
 8. Native Union
 9. iProductsUS
 10. GolemGuard

# 1. iATO

iATO är ett vintage träfodral som snäpps fast fläckfritt på iPhone. Ristad av valnötved, den har styrkan att motstå stötar och även hålla skrapan på rätt avstånd. Med den halksäkra utsidan har du ett förbättrat grepp.

De uttalade knapparna är mycket lyhörda för pressen, medan utskärningarna är exakta vilket ger dig bekväm tillgång till alla funktioner. Dessutom kommer iATO med 12 månaders garanti.

USP: Verklig valnöt

Kolla in på Amazon

# 2. TENDLIN

Njut av en exakt passande och tunn profil med detta träfodral som inte tillför någon volym till din iPhone. Den har en unik design och erbjuder ett bra grepp. Detta gör den bekväm att hantera och snygg att se på med den naturliga träkornfinishen.

Vidare är kamerans urskärning djup för att skydda linsen från att repa eller vidröra marken. På samma sätt lyfter den upphöjda läppen skärmen från plana ytor för att undvika repor. Väskan består av träfanér och mjuk TPU för hållbarhet.

USP: Gott om kamera- och skärmskydd

Kolla in på Amazon

# 3. Lyxbok från Pad & Quill

"Luxury Book" är en exklusiv träfodral för iPhone 7 Plus som visar en märkbar verkställande design. Det är en perfekt blandning av äkta baltisk lövträ och amerikansk läder av fullkorn.

Den äkta läderstrukturen är UV-beständig och har nylonsömmar. När lädret börjar åldras är den nådiga patina utvecklad för att hålla sitt eleganta utseende intakt.

Framsidan har flera inre kortplatser som rymmer upp till 6-8 kort. Och det stora facket är tillräckligt bra för att hålla några dollarsedlar inne. Dessutom hjälper de fem färgkombinationerna dig att välja en perfekt lyxbok till din smartphone.

USP: Äkta björkträträ

Kolla in på Pad & Quill

# 4. YFWOOD

YFWOOD är ett klassiskt träfodral. Förberedd med den hårda PC: n och naturligt trä ger den ett väsentligt skydd för din iPhone från fall. Den välgjorda designen ökar dess hållbarhet.

Du kan enkelt installera och ta bort det här fodralet. Den passar snyggt på din enhet och ger enkel åtkomst till alla knappar. YFWOOD-fodralet finns i 14 fängslande färger med olika mönster.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

# 5. Imikoko

Imikoko har kanske inte en iögonfallande design för att stjäla ögonen men det kan ge 360-graders skydd till din smartphone. Det naturliga träet är förstärkt av mjuk TPU som ger fallet möjlighet att överleva fall. Fasad kant låter inte skrapa skada pekskärmen.

Att vara jämförelsevis smal, ger träet inte mycket bulk till din smartphone. Den sitter ordentligt på din enhet; ger enkel åtkomst till alla funktioner genom exakta utskärningar.

USP: Tunt naturligt träskikt

Kolla in på Amazon

# 6. Woodline från Pad & Quill

Till skillnad från Luxury Book har Woodline en minimalistisk design. Höjdpunkten i detta lock är det FSC-certifierade lövträskalet som är tillräckligt starkt för att motstå chock. Aramid-polymerkärnan förstärker konstruktionen ytterligare.

Kåpan är snyggt polerad för att motstå repor. Alla utskärningar är exakta för att ge snabb åtkomst till portar och kamera. Dessutom gör det halkskyddet det bekvämare att hålla i träväskan.

USP: FSC-certifierat lövträ

Kolla in på Pad & Quill

# 7. LONTECT

Detta träväska från LONTECT är mycket robust. Det naturliga träkornsmaterialet stärker dess konstruktion. Mjukt TPU-skal låter inte repa skada enhetens skönhet.

Den har borstad matt yta som förfinar dess design. Att vara halksäker och ger bättre grepp som förhindrar droppar. Detta träfodral kommer i två färger som rosenträ och teakved.

USP: Mjukt TPU-skal

Kolla in på Amazon

# 8. NeVisdom

NeWisdom träväska kan lätt betraktas som ett överlägset val. Konstruerad med äkta trä och mjuk TPU, är den inte bara rik på kvalitet utan också stötsäker.

TPU-gummit skyddar smarttelefonen mot repor. De exakta utskärningarna ger den en passform. Knapparna är mycket lyhörda och lätta att trycka på.

USP: Kompakt profil

Kolla in på Amazon

# 9. Native Union

Native Union behöver ingen introduktion, eftersom det är välkänt för att erbjuda förstklassiga träfodral för iPhone. Därför kan du förvänta dig att detta fall är en absolut klass.

Visar tvåfärgade färger, det ser så bedårande ut. Konstruerad med äkta trä och förstärkt av stötdämpande polymerram, den är utformad för att ge viktiga skydd för din smartphone.

Det finns också upphöjd gummistötfångare som aldrig låter pekskärmen röra ytan när den placeras med framsidan nedåt. Dessutom har du fyra färger att välja mellan!

USP: Upphöjd gummistötfångare

Kolla in på Amazon

# 10. iProductsUS

Mycket få fodraltillverkare tillverkar ett träfodral som är kompatibelt med det magnetiska bilfästet. iProductsUS har gjort det enkelt. Detta träväska levereras med en inbyggd osynlig metallplatta som snabbt fäster vid magnetfästet du har installerat i din bil.

Tillverkaren har graverat en vacker bild av en elefant på körsbärsträ för att ge överlägsen elegans till fodralet. Bortsett från elegans är fodralet tillräckligt starkt för att skydda din premiumtelefon mot skador. Detta fall är dropptestat från höjden av åtta fot.

USP: Magiskt magnetfodral

Kolla in på Amazon

# 11. GolemGuard

Vad sägs om att plocka upp ett mycket skyddande men ultratunt träfall? Trots att det har två lager skydd är GolemGuard träväska exceptionellt tunn.

Den perfekta kombinationen av naturligt trä och otroligt slätt TPU-gummi stärker dess hållbarhet. Den mjuka TPU-foderstötfångaren hjälper till att absorbera stötar och även förhindra skrapning. Dessutom har du fyra färger för att välja din bästa insats.

USP: Stärkta hörn

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Sammanfatta

Kvaliteten som imponerar mest på dessa träfodral är den bedårande designen. Den tunna profilen berikad med jämn finish och exakta utskärningar gör dessa fodral värda ett försök.

Vilket träfodral ska du använda med din iPhone 7 Plus? Om det saknas något träfodral i listan, låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du vill gärna bläddra igenom:

 • Bästa iPhone 7 Plus Marmorfodral
 • iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 7 Plus Bältesklämfodral
 • Bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found