Blogg

Bästa iPhone 6s och iPhone 6s Plus öronsnäckor 2020

Det kan inte finnas en bättre produkt än en iPhone i kommunikationsteknikens värld. Med mobiltelefonens tillkomst är faktiskt hela jordklotet anslutet och det har blivit en liten by. Men det finns en baksida av denna teknorevolution. Förutom att ge våra anhöriga bättre anslutning, avger mobiler också allvarligt farliga vågor som skadar vårt nervsystem. Kanske är det därför som tillverkare av mobiltillbehör introducerar öronsnäckor och handsfree. Den här listan har de bästa iPhone 6s och 6s Plus-öronsnäckorna för användare som gillar att prata med sina nära och kära i timmar. Använd ditt val av hörlurar och håll kontakten!

Bästa öronsnäckor / hörlurar för iPhone 6s och iPhone 6s Plus 2020

Snabb navigering:

 • EarFly
 • Sony MDR-XB50AP / R
 • MyNetDeals
 • SENSO
 • Audist
 • AUKEY
 • Panasonic
 • GGMM
 • ROVKING
 • DOSS BE1

# 1. EarFly

EarFly-hörlurar är välsignade med högt stereoljud för att spänna din musiktid. Med in-ear-designen håller öronsnäckorna stadigt på plats i örat. De är väldigt mjuka och känns ganska bekväma att bära.

Det avancerade brusreduceringssystemet håller bakgrundsbruset borta; säkerställer att du har klart ljud. Den högkvalitativa mikrofonen är grundad för att förbättra din handsfree-samtalsupplevelse.

USP: Avancerat brusreduceringssystem

Kolla in på Amazon

# 2. Sony MDR-XB50AP / R

Sony hade producerat fantastiska högtalare och hörlurar i mer än ett decennium. De här kostnadseffektiva öronsnäckorna för iPhone 6s och 6s Plus är av högsta kvalitet. Den har en 12 mm drivrutin för kupol som ger djup baseffekt. Hörlurarna har också en integrerad mikrofon för att ringa eller ta emot samtal.

De mjuka silikonknopparna tjänar ett dubbelt syfte - effektiv brusreducering, samt en stor komfort för dina öron. Slutligen finns hörlurarna i tre ljusa färgalternativ.

USP: 12 mm drivrutiner för kupol

Kolla in på Amazon

# 3. Boltune

Boltunes trådlösa hörlurar är packade med Bluetooth 5.0, IPX7 vattentäta standarder och 16 timmars speltid. Förmodligen är de tre funktionerna tillräckliga för att imponera på dig. Men märket har något mer att erbjuda.

Hörlurar förbrukar låg effekt och ger mer. En snabb laddning på fem minuter ger dig två timmars speltid. För att lyssna hela dagen kan Boltune-öronsnäckor arbeta i 16 timmar. Oavsett om du är i ett gym, kontor eller hemma, njut av din favoritmusik. Dina utomhusresor är nu mer spännande.

Utrustad med senaste generationens chip och Bluetooth 5.0-teknik stöder öronsnäckorna flera Bluetooth-aktiverade enheter. Upplev anmärkningsvärd ljudisolering även när du är mitt på de trånga gatorna.

USP: Avancerad Bluetooth 5.0

Kolla in på Amazon

# 4. SENSO

SENSO är ett komplett paket som kan öka din musiktid under det stränga träningspasset. Med en ganska snygg ergonomisk design håller öronpropparna sig stadiga i öronen. Med de exceptionellt mjuka öronspetsarna har du maximal komfort när du bär dem.

Packad med den utmärkta bullerdämpande tekniken, låter den inte bakgrundsskakan störa ditt handsfree-samtal. IPX-7 vattentålighet gör det till ett utmärkt val för äventyrare. Dessutom håller SENSO upp till 8 timmar på en enda laddning.

USP: IPX-7 vattentålighet

Kolla in på Amazon

# 5. Audist

Vill du lyssna på musik lugnt? Ta med Audist bekväma och bekväma öronsnäckor. Dess in-ear design och omgivande brusreducering ger dig bara musikglädje och konversation vart du än går.

För basälskare erbjuder detta par Audist-hörlurar klart och skarpt ljud. Dess högupplösta 10 mm neodymdrivare ger utmärkt bas. Dessutom kommer den i fyra snygga färger: svart, vit. Svart / röd och vit / röd.

USP: Klart och skarpt ljud

Kolla in på Amazon

# 6. AUKEY

AUKEY är perfekt när det gäller att leverera högkvalitativt ljud. Bluetooth-hörlurarna har en sportig design och låter dig njuta av musik till fullo. Öronspetsarna är mycket släta, vilket gör det bekvämare för dig att bära dem i timmar.

In-ear krokar hjälper öronsnäckorna att passa sömlöst i öronen. Åtta timmars musiktid är mer än tillräckligt bra för att leva upp till din efterfrågan under en lång sträcka.

Du har tre snygga färger att välja mellan: svart, blått och rött. Ännu bättre, AUKEY stöds av en tillförlitlig 24-månaders garanti.

USP: Längre speltid

Kolla in på Amazon

# 7. Panasonic ErgoFit öronsnäckor för iPhone

Trådbundna hörlurar från Panasonic är perfekta för att träna. I paketet hittar du tre uppsättningar öronkuddar i små, medelstora och stora storlekar. Knopparna passar bekvämt i dina öron och håller det omgivande ljudet ute.

Hörlurarna levereras med en mikrofon och samtalsfjärrkontroll, vilket gör att du snabbt kan ta emot samtal även när du är mitt i något.

En anmärkningsvärd egenskap hos headseten är ergonomisk design som passar perfekt i öronen. Hörlurarna anpassar sig direkt till dina öron och levererar stereoljud i örat.

USP: HD-ljudkvalitet med stark bas

Kolla in på Amazon

# 8. GGMM

Om du vill prova något lyxigt för din iPhone är dessa GGMM-öronproppar det perfekta valet. Flagga elegansen med dessa förstklassiga hörlurar gjorda av den högkvalitativa dubbla drivrutinen.

Dess lätta metalllegeringsdesign är perfekt för att lyssna medan du tränar, reser eller går till kontoret varje dag.

Den inbyggda metallmikrofonen gör att du kan prata handsfree på din iPhone 6s och iPhone 6s Plus; det tar bort externt ljud. Du kan också använda dessa öronproppar för röst- och videochattar online.

USP: Tung bas

Kolla in på Amazon

# 9. ROVKING

Hörlurarna i hörlurarna är något mindre jämfört med andra. Fördelen är att ditt öra inte skadar om du bär det i timmar. Dessutom kommer den med fyra olika öronstycken för att passa nästan alla öron. Designen är sportig och den är perfekt för träning, löpning eller sport.

Styrenheten på sladden låter dig styra musik och även ta emot telefonsamtal. När det gäller ljudkvalitet är det kristallklart med djup bas. Slutligen finns det också några färgval.

USP: Något mindre öronproppar för komfort

Kolla in på Amazon

# 10. Deivvox

Om du regelbundet arbetar i bullriga miljöer eller reser mycket är de här brusreducerande hörlurarna rätt för dig. Det erbjuder upp till 90% omgivande brusreducering och underhåller dig med stereokvalitetsljud. Silikonknopparna är mjuka och släta och skadar inte dina öron. Det finns också en kontroller för att ta emot samtal eller styra musiken som du vill.

Hörlurarna levereras med tre olika öronsnäckor, du kan enkelt byta dem för att passa din storlek. Slutligen finns det bara ett färgalternativ, silver.

USP: Upp till 90% brusreducering

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilka hörlurar har du valt att ha bra musik och handsfree-upplevelse? Låt oss också veta vilka kvaliteter du ser till att kolla in i hörlurarna.

Tre viktiga egenskaper som in-ear design, högkvalitativ ljudreduceringsteknik och fantastiskt ljud gör dessa hörlurar till ett rimligt bra köp. Dessutom är de mycket bekväma att bära.

Du kanske också vill kolla in dessa artiklar:

 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus billaddare
 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus Power Banks
 • iPhone 6 / 6s Plus bilfästen
 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found