Blogg

Bästa kalenderappar för iPhone för att hålla sig organiserade 2021

Våra dagar är ofta upptagna med att göra många andra saker eller till och med sitta lediga men förlorade i vår värld. Under båda scenarierna är det vanligt att glömma viktiga datum, möten etc. Om du saknar dem kan det till och med kosta dig en relation eller ditt jobb. Med detta sagt är det bättre att hålla koll på dem. Här är de bästa kalenderapparna för iPhone och iPad.

Faktorer som bestämmer den bästa kalenderappen för iPhone

 • Enkelt gränssnitt: En kalenderapp fungerar inte bara som en påminnelse; det hjälper dig också att hålla koll på tiden och hantera den effektivt. Denna applikation måste ha ett lättanvänt gränssnitt. Några kranar och du är klar med att ställa in dags schema.
 • Synkroniseringsfunktioner: Bättre synkroniseringsfunktioner, ju mer du sparar tid och ansträngning. Din valda app ska synkroniseras snyggt med standardkalendrar som Google, Exchange, iCloud och andra tredjepartsappar för att anpassa hela schemat för sig själv. Detta kan vara till stor hjälp att automatiskt schemalägga din dag genom att välja dina resplaner, möten och evenemang.
 • Ställa in förväntningar: Missa inte avsnittet om appbeskrivning innan du beslutar att installera. Överväg också att gå igenom recensioner - särskilt trestjärnigt och fyrstjärnigt. En snabb översikt hjälper dig att ställa förväntningar. Det finns udda tider att få appar inte uppfyller specifika funktioner som anges i beskrivningen. Du bör veta vad du kan förvänta dig innan du installerar en app på din enhet.
 • Funktioner: Den bästa delen av teknikutvecklingen är att du får något nytt varje dag. Det är därför apputvecklare fortsätter att uppdatera sina applikationer. Bläddra igenom de funktioner som erbjuds och kontrollera också när appen senast uppgraderades. Ju närmare datumet, desto bättre är chansen att få bättre funktioner och upplevelse. Detta visar teamets uppriktighet gentemot deras kalenderapp och användarnöjdhet.
 • Delningsmöjligheter: Vad händer om du har en reseplan eller ett evenemang som du vill fira med dina nära och kära? Det är här att dela en kalenderhändelse kommer in i bilden. Se till att din kalenderapp låter dig dela ditt schema på vanliga plattformar. Det hjälper dig att hålla alla viktiga människor uppdaterade när du är på språng.
 • Kompatibilitet: Är din kalenderapp kompatibel med iPhone, iPad, Mac och Apple Watch? Inte alla appar stöder var och en av de nämnda enheterna. Ännu mer, merrier. Med detta sagt, om din valda app är kompatibel med andra enheter du äger, kan du hålla dig uppdaterad oavsett var du är och vilken enhet som ligger nära dig.
 • Siri-vänlig: Det bästa med Siri är att hon fungerar som ditt kommando. Kommer det inte att vara jättebra att ha din kalenderapp schemalagt en händelse efter att du har beordrat Siri att göra det? Faktiskt ett stort ja !! Därför, dock sist i den här listan, men inte minst. Se till att din app är lika vänlig med Siri som hon är med dig.
 1. Google Kalender
 2. Kalendrar: Planner & Påminnelser
 3. PocketLife-kalender
 4. Kalendrar 5 av Readdle
 5. Fantastisk - Kalender och uppgifter
 6. Planner Pro
 7. Kalender Op.2
 8. Liten kalender
 9. Informant 5 Kalender
 10. Fantastisk kalender
 11. 24me
 12. Kalender Z

1. Google Kalender

Den här är den mest organiserade Kalender-appen från Google, vilket innebär att du är säker på att du har många vänliga funktioner och synkroniseringsalternativ. Appen erbjuder dig tre visningsalternativ, nämligen månad, vecka och dag. Den synkroniseras automatiskt med ditt Gmail-konto och lägger till händelser som reseplaner, hotellbokningar, restaurangbokningar etc. Dessutom fungerar appen sömlöst med alla kalendrar som är installerade på din enhet, inklusive iCloud och Exchange.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Kalendrar: Planner & Påminnelser

Applikationen har fått en ganska bra användarbas sedan lanseringen. Krediten går till dess intuitiva gränssnitt, så att du kan synkronisera den med din Google Kalender och dra och släppa händelserna direkt. Det kommer också enkelt att hantera evenemanget online och offline. Slutligen kommer den med specialtangentbord som gör att du kan definiera möten och tidspåminnelser två gånger snabbare än den inbyggda iOS-kalendern.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 6,99 USD)

Ladda ner

3. PocketLife-kalender

Den här är laddad med en rad användbara och moderna funktioner. Det första jag gillade med appen är att den enkelt synkroniseras med Google, Outlook, iCal, Yahoo och iCloud. Du får också byta vy från alternativ som Lista, Dag, Vecka, Agenda, År och Månad. Appen är kompatibel med AirDrop & AirPrint och levereras med Touch ID och Face ID-skydd.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Kalendrar 5 av Readdle

Appen ger dig utan tvekan den bästa kalenderupplevelsen på mobilen. Den levereras med några fantastiska funktioner som naturligt språkinmatning, offline-support, aktivitetshanterare, händelsecentrerat gränssnitt, anpassade påminnelser, varningar och mycket mer. Men du kanske tycker att det är lite dyrt jämfört med andra appar. Anledningen är att efter att du har köpt appen måste du ha en prenumeration efter en gratis provperiod i tre dagar.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

5. Fantastisk - Kalender och uppgifter

Appen är gratis att installera och erbjuder några prisvärda funktioner som DayTicker och en 3-dagars väderprognos. Du måste dock välja ett abonnemang för att släppa loss andra premiumkomponenter, inklusive en 10-dagars väderprognos som drivs av AccuWeather, evenemangs- och uppgiftsmallar, svar på evenemangsinbjudningar och mycket mer. Du kan också bläddra i och prenumerera på kalendrar som helgdagar, TV-program, sport och mycket mer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

6. Planner Pro

Om du är den som gillar att leva ett lyckat liv kan appen passa perfekt för dig. Medan appen är gratis att installera, kommer den med en Pro-version som kräver att du betalar. I det får du synkronisera dina händelser med iOS-kalendern, manuell tidslucka, stöd för heldags / tvärsidiga händelser, systempåminnelse för varje uppgift och mycket mer. Den väsentliga funktionen är dock anteckningsfunktionen, som låter dig obegränsade anteckningar för varje dag.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

7. Kalender Op.2

Designen är speciellt utformad för iPhone-användare, och applikationen har en rad funktioner som månads- / dagsvy med händelsens titel, mini-popup-fönster som delar dagliga händelser etc. Den har ett vertikalt gränssnitt som låter dig bläddra igenom en månatlig / daglig lista över händelser . Appen synkroniseras sömlöst med den inbyggda iOS-kalendern och Google Kalender.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

8. Liten kalender

Applikationen är utan tvekan infunderad med några kreativa integrationer. Den levereras med spännande funktioner som naturligt språkinmatning, gester, drag och droppar etc. för att ge dig enkel åtkomst. Några andra funktioner som gör det värt utrymme på din iPhone inkluderar synkronisering och hantering av uppgifter, realtidssynkronisering, offline-support, ett avancerat påminnelsessystem, enkel åtkomst var du än är, etc.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

9. Informant 5 Kalender

Den här är inte bara en kalenderapp; istället är det mycket mer än så. Det första du kommer att älska med appen är knappgränssnittet för att mata in ditt evenemangs tid. Den levereras också med en ny vädermatning och supportkommandon från Siri. Du får också använda anpassningsbara funktioner som emojis, färger, taggar, etc. Dessutom finns det många andra funktioner som utan tvekan kommer att göra dig beroende av appen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

10. Fantastisk kalender

Applikationen levereras med ett brett utbud av funktioner för att anpassa din upplevelse. Om du väljer en önskad teckenstorlek för att börja veckan får du fullständigt kommando över hur du använder kalenderappen. För att ytterligare förbättra din upplevelse kommer den med en säkerhetsfunktion som låter dig låsa upp appen med en kod. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar dagliga kloka citat för att börja dagen, dela en anteckning via e-post, temafärg, massor av klistermärken etc.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

11. 24 min

Om jag var tvungen att applådera appen i en enda mening skulle jag låna de ord som Apple sa. Den nämnde "Det bästa från App Store för att hantera din kalender, att göra-lista, anteckningar och personliga konton." Om detta inte tvingar dig att prova, här är några funktioner som det erbjuder. Appen fungerar som en enda destination för alla dina uppgifter, kalendrar, personliga konton och anteckningar. Du kan också ge röstkommandon för att lägga till dina evenemang och ytterligare anpassa det för att matcha din smak.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

12. Kalender Z 

Men sist i vår lista, men på inget sätt minst. Det erbjuder dig ett enkelt gränssnitt som så småningom låter dig ställa in komplicerade upprepande händelser. Den är utformad så att du kan se alla dina händelser listade på en dag utan några fel. Avrundar allt erbjuder appen många fler funktioner som gör att du enkelt kan effektivisera din dag.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

Loggar ut

Jag hoppas att listan tjänade sitt syfte. Om du använder standardkalenderappen och hittar problem när du lägger till en händelse, här är en snabbguide för att fixa densamma.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Selfie-appar för iPhone för perfekta selfies
 • Music Editor Apps för iPhone och iPad
 • Kalenderappar för Mac
 • Hur man organiserar appar i iPhone som kör iOS 14
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found