Blogg

Bästa iPhone Xs plånboksfodral 2021

Även om jag älskar den snygga designen mycket gillar jag också att använda plånboksfodral. Jag använder dem dock mest under resor av en uppenbar anledning - för att hålla alla mina värdesaker, inklusive iPhone, kontanter, ID, kreditkort och mer, på ett ställe och bära dem med lätthet. Efter att ha sett min syn på flaggskeppets iPhone vill jag utforska några av de bästa iPhone Xs plånboksfodralen för att välja en elegant kostym till smarttelefonen. Hur är det med dig?

 1. Bella Fino från Pad & Quill
 2. i-Blason Argos
 3. Bellroy
 4. Lyxig fickbok från Pad & Quill
 5. Twelve South Journal
 6. Silke
 7. Docicialan Sport Wallet v5
 8. Spigen Slim Armor CS
 9. Dockem Luxe
 10. Zover
 11. Pasonomi
 12. Trianium Walletium-serien
 13. Belemay

1. Bella Fino från Pad & Quill

Om premiumkvalitet är vad du är ute efter kan Bella Fino från Pad & Quill vara din enkla destination. Plånboksfodralet visar det bästa hantverket.

Det högkvalitativa amerikanska lädret av hög kvalitet med rik läderstruktur ger det ett verkställande utseende. Tack vare den rika patinaen verkar den aldrig förlora sin charm. Så du skulle gärna para ihop den med din smartphone länge.

Möjligheten att bära upp till 5-7 kort och även lägga lite pengar gör Bella Fino till en favorit för din långa resa. Med stöd för Qi-laddning säkerställer det att du kan dra nytta av den praktiska laddningslösningen.

Dessutom kan du välja Bella Fino i några förtjusande färger som vintage brun och elegant svart.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

2. i-Blason Argos

i-Blasons "Argos" har en praktisk design som syftar till att ta hand om dina grundläggande krav obefläckat. Med en dold kortplats som erbjuds kan du säkert lagra dina kreditkort. När det behövs behöver du bara skjuta locket för att komma åt dem.

Det dubbla höljet som drivs av den robusta PC: n och den mjuka TPU gör det slagtåligt. Dessutom finns en avfasad kant för att förhindra att skärmen glider på en plan yta. Dessutom säkerställer den fickvänliga designen att den lätt kan glida in eller ut ur jeansfickan.

Apples kampanjkod : geek10 för att få 10% rabatt.

USP: Mer pragmatisk design

Kolla in i-Blason

3. Bellroy

Den här från "Bellroy" är speciellt redo för att folk är villiga att få ett mer sofistikerat och snyggt plånboksfodral. Den är snyggt huggen av läder och polymer av hög kvalitet.

Trots att den har en tunn design kan plånboksöverdraget motstå stöten. Med tillstånd av det mjuka mikrofiberfodret; det tillåter inte repor att skada designen av smarttelefonen.

Du kan använda den dolda platsen på baksidan för att hålla upp till tre kort. Knapparna känns ganska lyhörda för klicket, medan utskärningarna är på plats. Dessutom kommer bellroy i flera eleganta färger och tre års garanti.

USP: Snygg design

Kolla in på BellRoy.com

4. Lyxig fickbok från Pad & Quill

Ja, en till från premiummärket. När det finns en önskan att gå på avstånd för att ta till sig högkvalitativ kvalitet är Luxury Pocket Book från Pad & Quill den du borde ha precis ovanpå din radar. Den är huggen av fullkornigt amerikanskt sadelläder och visar toppmoderna hantverk.

Införandet av vaggan för baltisk björkträ pryder dess design och funktionalitet ytterligare. De inre platserna gör att du kan bära upp till 5-7 kort. Dessutom finns det en liten ficka för att bära lite pengar för användning på resande fot.

Huvudsakligen på grund av den anmärkningsvärda patina verkar omslaget aldrig förlora sin berömda charm. Läderstrukturen ger dig bekväma grepp för att hålla slip-ups borta. Dessutom gör stödet för trådlös laddning det till ett perfekt val för daglig användning.

USP: toppmodernt hantverk

Kolla in på Pad & Quill

5. Twelve South Journal

Här är plånboksfodralet för folk som beundrar stilren design! Om du redan har använt tillbehör från Twelve South eller varit en del av Apples ekosystem kanske du förmodligen redan är medveten om detta välkända varumärke.

Snidad av högkvalitativt läder, Journal har en slät läderstruktur som känns ganska skön för handflatan och erbjuder förbättrat grepp. Det raffinerade hantverket berikar dess profil ytterligare.

Det finns tre platser med ID-fönster och ett fack för kontanter gör det till ett komplett paket. Du kan också dubbla omslaget för att öka din mediatid. Utöver stativfunktionaliteten finns Journal i två färger som svart och cognac.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

6. Silke

Om du inte är ett stort fan av den traditionella designen vill du ha Silk. Den har en något dold kortplats på baksidan så att du kan bära ett kort utan att lägga på iPhone.

Väskan ser tunn ut och passar tätt runt kanterna. När det gäller skydd kan du lita på detta minimalistiska plånboksöverdrag för att avvärja utmaningen med mindre droppar.

Inbyggd med luftfickor kan Silk sprida chock. Och med de mjuka strukturerade sidorna har du bekvämt grepp medan du håller iPhone. Det är inte allt; detta kompakta plånboksfodral finns i flera färger som svart, rött, blått och mer.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

7. Docicialan Sport Wallet v5

Om premiumkvalitet och mer praktisk funktionalitet är det du letar efter, bör du inte missa Sport Wallet v5 från Dockicialan.

V5 är tillverkad med högkvalitativt läder. Tack vare det förstklassiga hantverket har det ett professionellt utseende. Tillgången på flera kortplatser och ett stort fack för kontanter har täckt dig helt.

Men för mig är det som gör det så bedårande den löstagbara designen. Det betyder att när du inte vill behålla korten och kontanterna tar du bort locket för att använda det som ett smalt omslag. Ännu bättre, Sport Wallet v5 fungerar också med magnetiskt bilfäste så att du enkelt kan navigera med Maps-appen under körningen.

USP: Hantverk av högsta kvalitet

Kolla in på Docgmentan

8. Spigen Slim Armor CS

Ingen lista över iPhone-fodral kan vara komplett utan detta märke. Så jag är väldigt glad att inkludera Spigen Slim Armor CS i denna sammanställning.

Vad som gör detta fodral så imponerande är den robusta designen som fungerar som en pålitlig sköld för iPhone Xs. Luftkuddtekniken spelar en viktig roll för att hjälpa Slim Armor CS att erbjuda militärskydd.

Trots att den har den robusta designen lägger den inte mycket till enheten. Med den dolda kortplatsen på baksidan kan du hålla ditt kort säkert. Dessutom kommer detta slitstarka plånboksfodral i flera charmiga färger som gunmetal, black och mer.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

9. Dockem Luxe

Jag gillar den lätta och snygga designen av Dockem Luxe. Den har ett par kortplatser på baksidan så att du kan hålla dina kort bekvämt.

Med syntetläder får du önskat grepp medan du håller iPhone Xs i handflatan. Även om det är robust, är det tillräckligt bra för att absorbera mindre chock.

De uttalade knapparna ger taktil feedback, medan de exakta utskärningarna ger enkel åtkomst till kamera och port. Dessutom finns Dockem Luxe i flera färgkombinationer.

USP: Slätt syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

10. Zover

Det finns väldigt få plånboksfodral som är lika funktionella som Zover. Tja, den första kvaliteten som jag har hittat märkbar i detta omslag är stödet för trådlös laddning. Det betyder att du inte behöver ta bort locket innan du släpper iPhone på det trådlösa laddningsstället för en laddning.

Och för det andra kommer den med en inbyggd magnet som gör att den fungerar med magnetiska bilfästen. Om du använder bilfästen för handsfree-navigering kan den här funktionen vara mycket praktisk för dig.

Den löstagbara designen ger dig flexibiliteten att minska volymen vid behov. Du kan dra nytta av stativfunktionen för att bekvämt titta på media i liggande läge. Förutom den handsfree-upplevelsen väljer du Zover i så många som åtta färgvarianter.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

11. Pasonomi

Jag ser på Pasonomi som ett komplett plånboksfodral. Om du letar efter ett fodral som låter dig bära flera kort, kontanter och naturligtvis din iPhone med lite mer bekvämlighet, kan det vara ett av de bättre alternativen.

Det finns så många som åtta kortplatser och ett fack för att bära dollarsedlar. När du inte behöver bära korten kan du ta bort fodralet.

TPU-ramen ger den styrka som behövs för att uthärda stötar. Gillar en färgstark profil? Tja, du har fem färger för att välja ett snyggt plånboksöverdrag till din iPhone.

USP: Nio kortplatser

Kolla in på Amazon

12. Trianium Walletium-serien

Har du gillat Silk plånboksfodral (nämns ovan i denna serie)? Om ja, skulle du tycka att Trianium Walletium Series verkligen var bedårande.

Fodralet har en något mer hållbar profil och har en plats på baksidan för att lagra upp till tre kort säkert. Drivs av dubbelskikt av konstruktion, det kan absorbera till och med otäck chock.

Det finns också frontpanel för att skydda skärmen mot repor. När det gäller knappar är de lyhörda och lätta att klicka på. Först och främst har Walletium Series-fodral stöd av livstidsgaranti.

Om du har hittat det för uppgiften bör du överväga att ge det en seriös titt på det för närvarande tillgängligt för bara 4,99 dollar (ursprungligt pris 29,99 dollar).

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

13. Belemay

Belemay plånboksfodral för iPhone XS är tillverkat av äkta läder och är en lyxig besittning att ha. Det inre fodralet är tillräckligt slitstarkt för att skydda din dyrbara från normala fall. Som en del av plånboksfunktionerna får du tre kortplatser och en kontantficka för några av dina räkningar. Exakta skärningar på fodralet ger dig obehindrad åtkomst till alla portar på telefonen.

Det vikbara omslaget kan användas som kickstand för handsfree-visning av filmer eller videor. Slutligen finns det tre färgval: svart, blått och brunt.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

Och det är det, folkens!

Vad är din bästa insats?

Nu när du har tittat igenom de finaste plånboksöverdraget, låt mig veta om de som verkar vara tillräckligt heta för att samarbeta med din smartphone. Dessutom, om det finns något skydd som är tillräckligt bra för att göra den här sammanställningen, berätta också om det.

Ta en titt på dem för att hitta fler coola kostymer till din enhet:

 • Bästa iPhone Xs batterifodral
 • Bästa iPhone X-fodral
 • iPhone X skärmskydd
 • Bästa iPhone X-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found