Blogg

Bästa actionspel för iPhone och iPad 2021

Även om actionspel oftast spelas på en spelkonsol finns det också många bra alternativ på din iPhone och iPad. De skryter med spektakulär grafik, engagerande gameplay och nonstop-spänning. Vidare kan du anpassa din karaktär, tjäna spännande belöningar och gå med dina vänner i episka tävlingar för att se vem som vinner seger. Ta dig an utmaningen med dessa bästa actionspel för iPhone och iPad.

 1. Mortal Combat 5
 2. Call of Duty Mobile
 3. Angry Birds 2
 4. Marvel Contest of Champions
 5. Real Racing 3
 6. Skuggslagsmål 2
 7. Shadowgun Legends: FPS online
 8. Gangster New Orleans
 9. Into the Dead 2
 10. Super Mario Run
 11. Sonic Dash 2: Sonic Boom

1. Editor's Choice: Modern Combat 5

Detta skjutspel är ett måste för alla actionfanatiker. Du kan välja mellan olika lägen som Sniper, Assault, Bounty Hunter, Heavy, etc. Det garanterar timmar av spännande kant när du spelar med din grupp av vänner eller till och med som enspelare mot andra spelare över hela världen.

Ditt uppdrag är att rädda världen från randen till anarki genom att skjuta dig igenom utmanande situationer. Du kan spela som du vill med anpassningsbara, intuitiva kontroller.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

2. Call of Duty Mobile

Fördjupa dig i ett av de mest ikoniska actionspel genom tiderna och se om du har vad som krävs för att ta bort alla skurkarna. Det erbjuder en konsolenivåupplevelse även på din iPhone och iPad.

Både enkel- och flerspelarlägen kommer att hålla dig engagerad med fantastisk grafik och intensiva utmaningar. Sedan finns det det konkurrenskraftiga rankade läget där du kan använda skicklighet och strategi för att kämpa till toppen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Angry Birds 2

För lättsinniga handlingar som säkert kommer att tilltala alla åldersgrupper, blir det inte bättre än Angry Birds 2. Målet i detta arkadspel är att använda slanghotet för att slänga fåglarna på grisarnas torn.

Det finns flerstegsnivåer som garanterar timmar av kul. Och för att göra saker mer spännande kan du tävla mot andra spelare. Det finns också dagliga utmaningar och många andra funktioner för att kittla din konkurrensanda.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Marvel Contest of Champions

Om superhjältar är din sylt, måste du kolla in det här episka superhjältspelet. Du vinkas av en äldste från universum, samlaren, för att ta dig an Marvel-superskurken, Kang - The Conqueror.

Du måste kämpa dig igenom klassiska Marvel-universitetsplatser och samla dina favoritsuperhjältar och skurkar för att bilda ett finalmästarteam. Skäm bort dig med extrem kul och action i timmar i rad.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Real Racing 3

Detta tävlingsspel har så många som 170 fascinerande fordon från kända tillverkare som Ford, McLaren, Aston Martin och mer. Det finns 18 riktiga spår från kända världsomspännande platser som Silverstone, Le Mans, Dubai Autodrome och mer.

Med 8-spelare och plattformar tillgängliga, kommer du att ha en bra tid att zooma genom spåren. Du kan delta i mer än 4000 evenemang för att visa upp dina färdigheter. Dessutom kan du också ha kul att anpassa din bil efter dina önskemål.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. Shadow Fight 2

Njut av det bästa från RPG och klassiska strider i det här bästa actionstrategispelet för iPhone och iPad. Utrusta dina karaktärer med dödliga vapen och rustningar och prova en mängd realistiska kampsporttekniker.

Slå, sparka, hoppa och krossa dig igenom sex olika världar full av hotfulla demoner. Fortsätt och utplåna dina fiender med intuitiva kontroller och ett uppslukande gränssnitt som har utformats för pekskärmar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Shadowgun Legends: FPS online

Kliv in i en futuristisk värld där mänskligheten attackeras av en dödlig främmande inkräktare, och det är upp till dig att rädda dagen. Ge dig ut på över 200 uppdrag på fyra olika planeter.

Du har en rad vapen till ditt förfogande, från pistoler och gevär till hagelgevär, maskingevär, prickskyttegevär och mer. Gå samman med vänner för att besegra fiender och få inte bara ära utan också gott om byte. Utforska olika spellägen för flera spelare och olika PvP-arenor.

Pris: Gratis (förrätt - 4,99 USD)

Ladda ner

8. Gangster New Orleans

New Orleans är en av de mest unika och fascinerande städerna i världen. Och det här spelet gör det ännu mer spännande med unika underjordiska karaktärer, snabba uppdrag, intensiva biljakter och spännande skjutåtgärder.

Detta spel är den största öppna världen som någonsin släppts på mobilen, vilket verkligen gör det värt att kolla in det. Förutom gatuäventyren finns det massor av anpassningar som att få din egen privata ö, utöka den till ett bostadskomplex etc.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Into the Dead 2

Det är dags att beväpna dig med en arsenal av kraftfulla vapen och döda alla zombies. Har du vad som krävs för att skydda världen? Ta på dig sju actionfyllda kapitel med 60 scener och hundratals spännande utmaningar.

Historien fortsätter att utvecklas, och flera slut är möjliga baserat på vilka åtgärder du vidtar. Dessutom är spelet varierat - du kan skjuta från militära pistolställningar, döda horder från fordon och till och med gå efter zombierna till fots.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Super Mario Run

Om du trivs med nostalgi kommer du att älska det här klassiska Mario-spelet. Den innehåller fyra lägen, nämligen World Tour, Toad Rally, Remix 10 och Kingdom Builder. Super enkla knapptryckningar gör detta till en lek att spela.

Det är lite mer utmanande att samla de rosa mynten på vägen. Kör igenom en mängd kurser för att rädda Princess Peach. Tävla med vänner och bygg ditt eget kungarike.

Pris: Gratis (alla 6 världar - 9,99 USD)

Ladda ner

11. Sonic Dash 2: Sonic Boom

Ta rollen som Sonic, Tails, Amy, Knuckles, Sticks eller Shadow när du utforskar fascinerande 3D-världar. Du kan tävla med upp till tre karaktärer i det nya laguppspelningsläget och byta löpare halvvägs för att få din poäng.

Du kan till och med släppa loss nya specialkrafter som Sonics Dash Ring Magnet, Knuckle's Slam och Amy's Ring Hammer. Dessutom kan du tjäna fler belöningar i de dagliga utmaningarna och speciella evenemang.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

Summering 

Vilka actionspel älskar du att spela på din iPhone eller iPad? Dela dina favoriter med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Tower Defense-spel för iPhone och iPad
 • Simuleringsspel för iPhone och iPad
 • MMORPG-spel för iPhone och iPad
 • Detektivspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found