Blogg

Bästa fall för AirPods 1 och 2 år 2021

AirPods är vita i färg och värdefulla. De kräver vård och skydd. För att hålla dem säkra och rena är det en bra idé att investera i ett ärende. Det är därför vi har sammanställt en lista över bästa fall för AirPods för att skydda dem från repor och oavsiktliga droppar. Tillverkat med kvalitetsmaterial kan något av följande omslag vara en långvarig följeslagare för dina trådlösa hörlurar.
 1. KulorCases AirPods Läderfodral
 2. Newdery AirPods silikonskydd
 3. AirPods Slim Fit-fodral med 2 öronkrokar från Amasing
 4. Rockindeer silikonfodral med klockbandhållare
 5. Fintie-lädermagnetfodral
 6. elago AirPods Hang Case
 7. Katalysator Miljöklassigt mjukt silikonskydd
 8. MoKo läderfodral med snäppfäste
 9. CaseSack resväska
 10. iMangoo stötsäkert fodral

1. KulorCases Läderfodral

För alla fallstillverkare är det svårt att kombinera skydd och lyx i ett enda fall. Kulor har dock gjort det framgångsrikt och enkelt. Detta läderfodral för AirPods är tillverkat av garvat högkornigt läder och kan vara en modern följeslagare för dina trådlösa hörlurar.

En enkel design är en av de uppenbara funktionerna i Kulors läderfodral, som ser lyxigt ut när du installerar den på bältesväskan. Läder i toppkorn skyddar ditt fodral från repor, smuts och andra stötar.

USP: Högkornigt läder

Kolla in på KulorCases

2. Newdery silikonskydd

Newderys AirPods-fodral finns i svarta, grå och röda färger för att skydda dina dyra öronsnäckor. Väskan levereras med en antiförlustsnöre som alltid håller de två bälgena ihop. Kontrollera den avtagbara metallkarbinhaken för att säkra dina AirPods mot förlust och stölder. Dessutom kan du fästa väskan på dina resetillbehör.

Newdery har tillverkat detta fodral av silikonmaterial så att du kan hålla det tätt i dina händer. Den halkfria designen säkerställer att dina AirPods är säkra även om du placerar dem på en slät yta.

USP: karbinhake av metall

Kolla in på Amazon

3. Amasing Slim Fit silikonfodral med 2 öronkrokar

Amasing ger en sju-i-ett-design för dina AirPods. Väskan finns i elva livfulla färger. För bättre komfort ger Amasing öronkrokar för att förankra bälgena i innerörat. Krokens mjuka grepp orsakar inte smärta även om du bär bälgen under lång tid.

Apple tillhandahåller bälgen och dess fodral i rent vitt, därför är det svårt att behålla sin skönhet i orörd ordning. Med Amases bärväska kan du skydda din AirPods lyster.

USP: Problemfri applikation

Kolla in på Amazon

4. Rockindeer silikonfodral med klockbandhållare

En av de bästa funktionerna i Rockindeer's AirPods-väska är Apple Watch-bandhållare. Kontrollera den bandhållaren som du kan installera på din Apple Watch-rem. Sätt sedan fast bälgena i bandhållaren och fortsätt träningen i ett gym eller utomhus.

Få skydd överallt för dina AirPods och laddningsfodral. Rockindeer har tillverkat det här fodralet från 6D premium mjuk silikon för att skydda ditt AirPods-fodral från stötar och blåmärken.

USP: Apple Watch-bandhållare

Kolla in på Amazon

5. Fintie PU-lädermagnetförslutningsfodral

Wow, Fintie ser så raffinerad ut! Tillverkad av mycket mjukt PU-läder och känns ganska slät. Fodralet är fullt kapabelt att ge den väsentliga skyddet för dina hörlurar från droppar och skrapor. Magnetiskt spänne låter dig öppna och stänga fodralet bekvämt. Dessutom finns Fintie i fyra attraktiva färger att välja mellan.

USP: Magnetiskt spänne

Kolla in på Amazon

6. elago AirPods Hang-fodral för AirPods

Elago är en bedårande design och är bedårande från alla aspekter. Väskan är huggen av silikon av hög kvalitet. Eftersom den är väldigt mjuk och smidig erbjuder den hörlurarna det skydd som behövs från grunden. Med karbinhaken har du önskad komfort att bära dina AirPods. Dessutom kan du välja elago i fem vackra färger: svart, blå, rosa, grå och vit.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

7. Katalysator mjukt silikonskydd av militär kvalitet

Om du är redo att ta några extra gårdar för ett premiumfodral, skulle Catalyst vara en utmärkt tillgång för dina dyra hörlurar. Det mest anmärkningsvärda inslaget i detta fall är möjligheten att erbjuda MIL-STD 810G militärt skydd. Det betyder att AirPods kommer att förbli säkra även om de stöter på en otäck droppe.

IP67-vattenresistens berikar dess kvalitet ytterligare. Utöver skydd kommer Catalyst i sex charmiga färger.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

8. Skyddskåpa för MoKo Snap-stängning

Titta på det relativt låga priset och bedårande hantverket, MoKo är en stjäl! Det är vackert utformat med mycket mjukt PU-läder. Det finns en smidig interiör för att ge önskad vård till dina hörlurar.

Med magnetstängning förblir AirPods säkert inuti, medan avtagbart band ger flexibilitet som behövs. Ännu bättre, du kan välja MoKo i sex förtrollande färger.

USP: Bedårande hantverk

Kolla in på Amazon

9. CaseSack resefodral för AirPods

Komfort och enkelhet är de viktigaste aspekterna av CaseSack. Väskan är snyggt vävd med PU-läder. Med mjuk fleeceinredning har dina AirPods den sköld som behövs för att hålla bort skrapan. Dragkedjan gör det mycket lättare att öppna och stänga fodralet. Det är inte allt; CaseSack finns i sex livfulla färger.

USP: Mjuk fleeceinredning

Kolla in på Amazon

# 10. iMangoo stötsäkert resväska

iMangoo-bäringen är stötsäker och erbjuder ett komplett skydd för dina hörlurar. Tillverkad av EVA-material av högsta kvalitet, det kan hålla längre. Den släta beläggningen ger bättre grepp och inbyggd ficka lagrar saker som minneskort, USB-kabel. Den finns i två färger som svart och rosa.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Vad är ditt val?

Vilket av dessa AirPods-fodral har kvaliteten att vara en följeslagare för dina hörlurar? Att ha din värdefulla feedback i kommentarerna skulle vara bra.

Missa inte att läsa:

 • Bästa iPhone X Bluetooth-hörlurar
 • Bästa iPhone X Billaddare
 • Trådlösa kraftbanker för iPhone X
 • Bästa iPhone X-cykelfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found