Blogg

Så här ändrar du standard e-postkontot på iPhone och iPad

De flesta av oss har flera e-postkonton. Och medan det finns många e-postappar du kan använda är Apples standard Mail-app ganska bekvämt för det mesta. Beroende på dina behov kan du behöva ändra standard-e-postadressen på din iPhone eller iPad . Det betyder att du kan ställa in ditt vanligaste e-post-id som det föredragna i Mail-appen. Du kan enkelt ställa in ett Gmail, Yahoo, Outlook eller något annat e-postkonto som standard på din iPhone och iPad. Låt oss lära oss mer.

Så här ändrar du standard-e-postadressen i iOS 13 och iPadOS

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iOS-enhet.

Steg 2. Bläddra nu ner och tryck på Mail.

Steg 3. Bläddra ner igen och tryck på Standardkonto.

Steg 4. Därefter måste du välja det konto du vill använda. Avsluta sedan inställningarna.

Fästis för iOS 13 och tidigare: Du kan lägga till flera e-postkonton i Mail-appen. För att göra det, gå till Inställningar-appen → Lösenord och konton → Lägg till konto → Välj önskad e-postleverantör och logga in på ditt konto.

För iOS 14: För att lägga till flera e-postkonton, öppna appen Inställningar → tryck på Mail . Klicka sedan på Konton och tryck på Lägg till konto.

Framöver kommer alla dina e-postmeddelanden att skickas från det här kontot såvida du inte väljer att gå med det andra alternativet.

Så här byter du mellan e-postkonton på iPhone och iPad

Det är ganska enkelt att växla mellan e-postkonton. Så även om du har ställt in en som standardalternativ kan du välja den andra e-postadressen utan problem.

Steg 1. Öppna bara Mail-appen på din iOS-enhet och skriv ett e-postmeddelande som vanligt.

Steg 2. Nu måste du trycka på cc / bcc, From.

Steg 3. Klicka sedan på Från . Då bör du se ditt andra e-postkonto längst ner. Välj det . Efter det, skicka e-postmeddelandet som vanligt.

Det är ganska mycket det!

Avslutar…

Så enkelt är det. Förhoppningsvis kommer detta att ge dig mer kontroll över din e-post och göra livet enklare! Låt oss veta i kommentarerna nedan om du behöver fler e-posttips och tricks för din iPhone.

Du kanske också vill läsa följande artiklar: 

  • Så här kontrollerar du din iPhone, iPad, Apple Watch och Macs inbytesvärde
  • Hur du ändrar ditt e-postlösenord på iPhone
  • Så här lägger du till eller tar bort e-postkonto i Mail App på Mac
  • Ta bort oönskade e-postförslag från iPhone / iPad Mail-appen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found