Blogg

Bästa iPad POS-stativ 2021

Dagarna med besvärliga försäljningsterminaler försvinner gradvis och ersätts av enklare, mer mobila och robusta system. En av de mest spännande prylarna som har hittat sin plats i Point of Sale är iPad. Fler och mindre företagare använder iPad som sitt val av POS-enhet. Och med fantastiska POS-appar har det hittills fungerat bra. När du ställer in en iPad som en POS-gadget behöver du ett perfekt iPad POS-stativ.

Vi har skrivit om varför ett POS-stativ hjälper mycket, så jag kommer inte att köra igenom det igen. Vad vi har här är en samling högkvalitativa iPad POS-stativ som hjälper dig att skapa ett coolt iPad POS-system.

1. Windfall iPad Air Stand från HecklerDesign

Windfall iPad Air-stativ är ett av de snyggaste iPad-stativen som passar räkningen för ett POS-stativ snyggt. Det är det minimala stativet som passar var som helst. Med flera alternativ att välja mellan och en mängd alternativ för vrid- / snurr- / glidalternativ kan du anpassa stativet efter dina önskemål.

En fördel med att Windfall iPad-stativet fungerar som POS-stativ för din iPad är att du enkelt kan ansluta de flesta kortläsare till din iPad. Portarna är oftast mycket tillgängliga - och viktigast av allt, kablar kan döljas för att säkerställa att POS-systemet ser professionellt ut.

USP: Kompakt och elegant design

Kolla in på Amazon

2. Displays2Go

IPad Counter Stand med Tilt & Rotating Bracket är ett av de mest flexibla POS-stativen för din iPad. Kompatibiliteten anger iPad 1, 2, 3 och 4: e generationen. Ett svängbart stativ innebär att du kan rotera iPad 360-grader. Det är full flexibilitet.

Stativet är också minimalt utan extra beslag att bry sig om. Du kan fixa en kortläsare, laddkabel etc. Med silikonhörn på stativet finns det inga repor på iPad när du lyfter upp den på stativet.

USP: Förbättrad betraktningsvinkel

Kolla in på Amazon

3. Cashbox iPad POS-stativ

Till skillnad från de flesta stativ som du hittar på den här listan är Cashbox iPad POS Stand en återgång till de gamla kassorna. Den är tillverkad i trä och levereras med alla klockor och visselpipor i en traditionell kassa. Ett effektivt tillskott är iPad-stativet till hela installationen. Förmodligen är detta inte något som de flesta som letar efter ett minimalt, enkelt och effektivt POS-stativ kommer att leta efter men det är definitivt en syn att se.

Du kan passa in många av dina moderna prylar i detta (inklusive faktureringsmaskiner och knappsatser och liknande). Du har också fyra träalternativ att välja mellan. Dessutom stöder den alla större kortläsare inklusive Square, PayPal Here, Intuit GoPayment, iDynamo, etc.

Om du har tillräckligt med utrymme för ett stort POS-stativ och en önskan att flagga något så stort skulle Cashbox iPad POS-stativ passa perfekt.

USP: Snygg design

Kolla in Cashbox iPad POS-stativ

4. Squareup iPad POS-stativ

Squareup iPad POS-stativ är ett av de enklaste POS-stativen du kan begära. Det är också en av de billigaste till ungefär $ 99. Det är inte specialbyggt för specificitet men det passar lätt i de flesta användningsfall. Det är också Square-specifikt vilket innebär att du måste använda Squares tjänster för att behandla betalningen. Om du är det är det här ett perfekt ställning att gå efter.

Du behöver inte en extra fyrkantig kortläsare om du har det här stativet (eftersom svepningen är inbyggd direkt i stativet).

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

5. OvanförTEK

Det finns många sätt "AboveTEK" kan vara ett värt val. Först och främst är detta POS-stativ utformat för att passa surfplattor från 7 till 13 tum. Så du kan använda den med även din senaste iPad Pro.

Detta POS-stativ är tillverkat av högkvalitativt aluminium och har en raffinerad yta som ger det ett professionellt utseende. Den 360-graders roterbara designen gör att du kan placera din iPad i önskad synvinkel. Och med anti-slip-basen förblir den stabil medan du håller din iPad.

USP: 360-graders roterbar design

Kolla in på Amazon

Det är det, vänner! Så det här är de bästa POS-ställena för iPad.

Vad är ditt val?

Nu när du har tittat på våra favorit POS-ställningar, låt oss veta om de som har sett lovande ut efter dina behov. Och om du vet namnet på någon annan användbar monter som är värd att inkludera i den här sammanställningen, dela med dig av dina tankar om dem.

Du skulle också vilja läsa följande artiklar:

  • Bästa iPad Pro 12,9-tums fodral 2018
  • Bästa iPad Pro 12,9-tums fodral för tangentbord
  • 11-tumsfodral för iPad Pro
  • Bästa iPad Pro 11-tums tangentfodral 2018

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found