Blogg

Bästa iPhone 7 Plus trådlösa laddningsfodral 2021

Många Android-smartphones levereras med en trådlös laddningslösning. Det är dock iPhone som fortfarande väntar i vingarna för att omfamna denna teknik. Men det betyder inte att du inte kan komma över linjen. Välj ett av dessa bästa iPhone 7 Plus trådlösa laddningsfodral för att driva din enhet snabbt och bekvämare. Smal design, dessa trådlösa laddningsöverdrag kan ge de fristående fodralna en lång körning. De har varit beredda att uthärda chock och erbjuder en skärm till din iPhone från grunden. Med den avancerade trådlösa QI-mottagaren laddar dessa fall inte bara din enhet med högsta hastighet utan ger också en viktig skydd mot kortslutning.

1. Nillkin Magic Case Series

Detta trådlösa laddningsfodral från Nillkin Magic Case Series har en tunn och kompakt design. Den snygga uppbyggnaden i kombination med mjuk texturerad yta förstärker sitt utseende. Med tillstånd av glidremsdesign passar fodralet tätt på din iPhone. Det högkvalitativa materialet på baksidan av induktionsspolen kan absorbera elektromagnetisk vågsenergi som gör att den kan driva din enhet snabbt och säkert.

Multipunkts magnetinriktning förstärker både strukturen och förmågan att erbjuda en mer effektiv laddningslösning. Ännu bättre, detta trådlösa mottagarfodral för iPhone 7 Plus är kompatibelt med den magnetiska hållaren för att förbättra din handsfree-upplevelse.

USP: Inbyggda fyra magneter

Kolla in på Amazon

2. Gorilla-prylar

Det trådlösa fodralet från Gorilla Gadgets är tillverkat med mjuk TPU tillsammans med branschledande trådlöst mottagarchip. Blixtkontakten längst ner kan kopplas ur för att ladda din iPhone 7 Plus på ett gammaldags sätt utan att behöva ta bort fodralet. Väskans utformning är tunn och snygg och ger nästan ingen bulk.

Slutligen finns det tre färgval att göra som passar din iPhone 7 Plus: Svart, Rose Gold och Silver.

USP: TPU-ram för extra skydd

Kolla in på Amazon

3. MobilePal

Om du vill köpa ett trådlöst laddningsfodral som inte bara kan driva din enhet effektivt men också göra en strålande matchning med din iPhone, bör du inte se bortom MobilePal. Med den kristallklara stötfångaren och den snygga designen har fodralet charmen att fånga ögonen direkt från början. De befästa hörnen gör det möjligt för dess konstruktion att motstå oavsiktliga fall.

Den har upphöjd läpp för att skydda pekskärmen på din iPhone från grunden. Laddningshastigheten 1A är tillräckligt bra för att du ska kunna ladda din enhet effektivt. Apples logotyputskärning på baksidan låter varumärket skina igenom. Framför allt har du fyra charmiga färger att välja mellan.

USP: Kristallklar stötfångare

Kolla in på Amazon

4. Mophie Juice Pack

Presentera din iPhone som den mest pålitliga lösningen för trådlös laddning. Väskan levereras med inbyggda magneter som håller din enhet intakt och gör att den kan börja ladda din enhet när du tappar den på laddningsplattan. Laddkraftens trådlösa fästen håller fast din iPhone; ger bättre betraktningsvinkel.

När det gäller att tillhandahålla snabb laddning berör det arbetet med oöverträffad effektivitet. Den gummerade strukturen tål stötar och erbjuder det nödvändiga skyddet från grunden. Responsiva knappar och exakta utskärningar ger enkel åtkomst till alla funktioner på din iPhone.

USP: Mycket effektiv

Kolla in på Amazon

5. ANGELIOX

Denna produkt från Angeliox är ett komplett paket; den inkluderar den trådlösa laddaren samt det kompatibla fodralet för iPhone 7 Plus. Den trådlösa laddaren är certifierad av FCC, CE och ROHS, vilket gör den helt säker. När det gäller fallet är det tillverkat med högkvalitativ TPU, vilket skyddar din iPhone från normala fall och stötar.

Det finns inga tillgängliga färgval, men med tanke på paketet och dess kvalitet behöver du inte ha färgval.

USP: Trådlöst laddningsset ingår tillsammans med ett trådlöst laddningsfodral

Kolla in på Amazon

6. Ytech

Ytech trådlösa laddningsfodral är smalt, snyggt och vackert. Du kan till och med flagga med Apple-logotypen på baksidan av din iPhone 7 Plus. Väskan är kompatibel med nästan alla Qi Wireless-laddare, och den stöder också snabb laddning. Om du vill ladda din iPhone med en kabel, koppla bort blixtkontakten från fodralet, du behöver inte ta bort hela fodralet.

Slutligen finns det tre färgval: svart, silver och guld. Med tanke på det konkurrenskraftiga priset är det värt att titta.

USP: Ekonomiskt på din plånbok

Kolla in på Amazon

7. Alpatronix

Alpatronix är ett av de kända namnen i kraftbankindustrin och detta trådlösa laddningsfodral för iPhone 7 Plus är också upp till märket. Det är inte bara ett trådlöst fodral; det är också ett 5000mAh batterifodral. Du kan ladda batterifodralet och till och med din iPhone 7 Plus trådlöst. För att ladda din enhet med en kabel, anslut bara en mikro-USB-laddare utan att ta bort fodralet.

Fallet är något på den högre sidan på prisskalan, men med tanke på kvaliteten, 5000 mAh batteri och sinnesstämningen är det definitivt värt pengarna. Slutligen finns det också två färgalternativ tillgängliga.

USP: 5000mAh batteri i fodralet

Kolla in på Amazon

8. Hanende

Om du letar efter en minimalistisk design kommer detta fall från hanende att intressera dig. Med den inbyggda Qi-mottagaren kan du ladda din iPhone 7 Plus trådlöst med nästan alla Qi-laddare. Utöver det kan blixtkontakten längst ner kopplas ur för att ladda eller synkronisera din iPhone med en sladd. utan att ta bort fodralet.

Slutligen finns det också fyra färgalternativ tillgängliga: Svart, Jet svart, guld och silver.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

9. JinQiu

Detta trådlösa laddningsfodral för iPhone 7 Plus har en flexibel kontakt som enkelt kan kopplas ur för att stödja synkronisering eller laddning av enheten med en kabel. Förutom laddning skyddar den starka PC: n och den mjuka TPU-kombinationen din enhet från normala fall, stötar, damm och smuts.

Den är kompatibel med de flesta trådlösa laddningsplattor som finns på marknaden. Det rekommenderas dock att använda den med minst 1 Amp-utgång för optimal prestanda. Slutligen finns det också fyra färgalternativ tillgängliga.

USP: Flexibel kontakt

Kolla in på Amazon

10. Antye

Det trådlösa laddningsfodralet från Antye för iPhone 7 Plus är en riktig skönhet. Utan att lägga till onödig bulk har den en enkel och blank yta. Blixtuttaget längst ner kan enkelt lossas för att ladda din iPhone på traditionellt sätt med en kabel. Du behöver inte ta bort fodralet för att synkronisera din iPhone med din Mac eller PC.

Den är kompatibel med nästan alla Qi-laddningsdockor som finns tillgängliga på marknaden. Den mjuka TPU och den solida datorn skyddar din enhet från repor, damm och smuts. Slutligen finns det också några färgval tillgängliga.

USP: Elegant och hållbart

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Utrustad med trendig design och mycket effektiv laddningslösning, är dessa trådlösa laddningsskydd värda en seriös titt. Det som har imponerat mest på dem är deras tunna design som parar bedårande med iPhone. Dessutom är de tillräckligt starka för att bekämpa stötar och slå ner repor. Eftersom de finns i flera färger kan du välja rätt färg för din phablet.

Vilken har du valt för att låta dig dricka upp din smartphone? Är det den som levereras med ett komplett paket eller den som laddar din enhet snabbt? Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

Du vill hänvisa:

  • Bästa iPhone 7 Plus trådlösa laddare
  • Bästa iPhone 7 Plus-fodral
  • Läderfodral till iPhone 7 Plus
  • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found