Blogg

Bästa trådlösa billaddare för iPhone X, 8 Plus år 2021

Efter år av förväntan har Apple äntligen infört trådlös laddning till iPhones. Det betyder att du äntligen kan säga adjö till kodrör eller trassliga ledningar. Om du gillar att använda din iPhone handsfree på enheten, vill du välja en av dessa bästa trådlösa billaddare för iPhone X, 8 Plus och 8 för att idealiskt hålla din enhet och även driva den med anständig hastighet.

 1. Zeehoo
 2. Baseus
 3. iOttie - One Touch
 4. Squish
 5. mobfun
 6. VANMASS
 7. AUKEY
 8. Keklle
 9. FLOVEME
 10. Oasser

1. Zeehoo trådlös laddare

Denna 2-i-1-design kombinerar en trådlös Qi-laddare med en hållare för din iPhone. Den erbjuder snabb laddning och håller din enhet säkert utan att behöva röra med några kablar och fodral under körning. Detta gör det till ett bekvämt alternativ för alla användare.

Dessutom är det vänligt för en rad telefonfodral, inklusive tjocka, så det finns ingen anledning att ta bort telefonens skydd när du laddar det. Denna laddare kan installeras på vindrutan eller instrumentbrädan och den 360-graders rotation möjliggör optimal synvinkel.

USP: Enhandsmanövrering

Kolla in på Amazon

2. Baseus

Baseus har använt ett smart chip i denna trådlösa bilmonterade laddare, som snabbt känner igen din enhet och levererar ström därefter. Detta optimerar säkert laddning med spänningsskydd, temperaturkontroll och andra avancerade säkerhetsfunktioner.

Den här trådlösa laddaren är 10% snabbare än andra 5W-laddare, och därför kan du snabbt ladda dina iPhones medan du ska till ditt kontor. Tyngdkraftsdesignen gör att du kan montera den här laddaren på luftventilen. Därefter kommer armarna på detta fäste att hålla fast i din telefon för att ge bättre stabilitet.

USP: Intelligent strömavkänning

Kolla in på Amazon

3. iOttie - One Touch

Det trådlösa bilfästet från iOttie stöder nästan alla telefonstorlekar och inte bara iPhone 8, X eller 8 Plus. Förutom det erbjuder den också snabb laddning. Den levereras också med en inbyggd mikro-USB-kabel för att ladda alla andra enheter.

Det bästa är att du kan justera synvinkeln för att passa din komfort med bilfästet. Detta hjälper särskilt när du använder Maps under din körning till okända vägar. Slutligen erbjuder företaget också en problemfri garanti på produkten.

USP: Justerbara betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

4. Squish

Squish har skapat denna trådlösa bilmonterade laddare med 360 graders rotation. Detta gör hela skillnaden för alla bilägare som regelbundet pendlar i bilen. En betydande fördel med att använda denna monteringsladdare är att navigera rutt på Google Maps.

Kvalitetsmaterial är en annan fantastisk funktion i denna monteringsladdare. Squish har använt anti-rep- och halkskyddande gummimaterial, vilket säkerställer ett fast grepp, och följaktligen kan du köra bekymmersfritt.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

5. mobfun

Både när det gäller att tillhandahålla ett säkert monteringssystem och en effektiv laddningslösning, gör mobfun ett ganska bra jobb. Det bästa med denna Qi-laddare är att den låter dig installera och ta bort din enhet med största möjliga lätthet.

En annan mycket användarvänlig funktion i detta bilfäste är det flexibla handtaget som gör att du kan placera enheten ordentligt för en förbättrad betraktningsvinkel. Klämman är helt justerbar och passar enheter upp till 6,3 tum i storlek. Halkskyddsmatta ger den mer stabilitet. Dessutom ger mobfun den välbehövliga skyddet mot överspänning, överström och övertemperatur.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

6. VANMASS

Det trådlösa bilfästet från Vanmass kan justeras som du vill medan du kör. Oavsett om du vill söka efter musik eller navigera med Maps, kommer detta bilfäste inte att göra dig besviken. Byggkvaliteten är fantastisk och iPhone-hållaren är också tillräckligt säker för att inte låta enheten falla på grova vägar.

Smartchipet upptäcker enheten intelligent och släpper laddningen i enlighet därmed, vilket inte skadar enhetens batteri. Slutligen finns det inga modeller eller färgvarianter tillgängliga.

USP: Säkra grepp

Kolla in på Amazon

7. AUKEY trådlös billaddare

Placera bara din iPhone på den här laddaren och vaggarmarna dras automatiskt in för att greppa den säkert. Du kan snabbt ladda din enhet och köra medan du använder den. En 360 ° roterande och svängbar kulled säkerställer betraktningsvinklar och enkel användning.

Vidare passar den perfekt till de flesta vanliga luftventiler men har också ett justerbart monteringsgrepp för att fästa vid tjockare eller tunnare ventiler vid behov. Sedan finns det en snabbkopplingsknapp för att öppna de låsande sidoarmarna när du vill släppa telefonen.

USP: Användarvänlighet

Kolla in på Amazon

8. Keklle

Keklles bilmonterade laddare erbjuder sex säkerhetsfunktioner, som inkluderar överladdning, överström, hög temperatur, hög energibesparing, kortslutningssäker och magnetiskt skydd. Ingen annan trådlös bilmonterad laddare kan ge dig så många säkerhetsfunktioner.

Designen på den här trådlösa bilmonteringsladdaren är unik och därför kan du fixa den här produkten på bilens vindruta, luftventil, instrumentbräda eller skrivbord.

USP: Multipurpose design

Kolla in på Amazon

9. FLOVEME

Jag älskar "FLOVEME" på grund av den flexibilitet det erbjuder. De magnetiska trådlösa billaddarna har en ganska liten design. Med de flera monteringsalternativen kan du välja att installera den i luftventilen på din bil eller placera den säkert i bilpanelen.

Och baserat på din bekvämlighet kan du vrida billaddarens fäste för att få en bättre synvinkel. På grund av de starka magneterna håller den din iPhone perfekt. Dessutom hjälper det inbyggda smarta chipet laddaren att sätta igång din iPhone säkert.

USP: Flera monteringspositioner

Kolla in på Amazon

10. Oasser

Både som en trådlös billaddare och telefonhållare har Oasser klarat mitt syratest. Den har starka armar som håller din iPhone med förbättrat grepp. Som ett resultat förblir smarttelefonen ordentligt på plats även på en ojämn väg. Dessutom kan du justera visningen beroende på din komfort.

När vi pratar om trådlös laddning gör Oasser ett ganska bra jobb. Den har ett inbyggt smart chip som inte låter din iPhone överladdas, överhettas eller kortslutas. Dessutom kommer den automatiskt att sippra laddning när din enhet laddas 95%. Detta förlänger batteriets livslängd.

USP: Säkerhetsfunktioner

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Förhoppningsvis har du gillat att ta en titt på de ovannämnda trådlösa billaddarna. Vilken har du valt för din smartphone? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa trådlösa laddare för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus
 • Bästa billaddare för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus
 • Bilfästen för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus
 • Bästa kraftbanker för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found