Blogg

Bästa USB-C externa SSD: er för MacBook 2021

Vad händer när du upptäcker att din MacBook är rörig för utrymme eller har för lite lagringsutrymme? Du måste hitta ett sätt att öka lagringsutrymmet så att ditt arbete inte påverkas. Efter att ha varit på den här vägen många gånger har jag ställt upp några av de bästa USB-C externa SSD-enheterna för MacBook för att hjälpa dig att skjuta ut kaoset med lätthet. Dessa solid state-enheter har avancerade specifikationer och låter dig hantera stora filer mer skickligt.

Jämfört med hårddiskar är solid state-enheter snabbare och mer utrustade för att hantera högupplösta videor, filmer och andra tunga filer eftersom de utnyttjar NAND-minneschip till fullo. SSD-enheter är dock dyrare. Om du inte har något emot att spendera lite extra pengar till förmån för önskad prestanda och bättre säkerhet, dyk in för att välja en perfekt flash-enhet för din Mac just nu!

1. Samsung T5

Om förstklassig prestanda är din främsta prioritet kommer du att bli svårt att hitta en mer effektiv USB-C extern SSD än Samsung T5.

T5 är snabb och har stöd för läs- och skrivhastigheter på upp till 540 MB / s. Så du kommer att kunna överföra massor av data mycket snabbare.

När vi pratar om säkerhet har den AES 256-bitars hårdvarukryptering för att hålla dina data helt säkra. Dessutom gör den ganska imponerande kompakta designen tillsammans med den stöttåliga strukturen det till en riktig affär.

Slutligen kommer T5 i flera varianter med 250 GB-modellen till en pris av $ 79,99 och 2TV-varianten är tillgänglig för $ 427,99.

USP: Olycklig snabb dataöverföring

Kolla in på Amazon

2. SanDisk Extreme

Detta erbjudande från “SanDisk Extreme” kan ge Samsung T5 en lång sikt. Tack vare 550MB / s läshastighet kan det hjälpa dig att överföra högupplösta filmer, videor och andra stora filer med snabb hastighet.

Extrem bärbar SSD har robust design och är IP55-klassad. Således kan du lita på att den tål mindre fall och motstå vattenflöde.

Denna flash-enhet stöder både Mac och Windows och du kan välja den i flera lagringsvarianter som 250 GB ($ 79,39), 2TV ($ 379,99.)

USP: 550 MB / s läshastighet

Kolla in på Amazon

3. G-Technology

G-Technology är välkänd för att producera förstklassiga SSD-enheter. Och den här är utrustad med alla kvaliteter för att vara favoriter för kraftanvändare.

Den enda kvaliteten som sätter denna SSD framför många av sina motsvarigheter är 560MB / s. Om blixtsnabb hastighet är din grej är chansen stor att du hittar det direkt på pengarna för din specifika smak.

När det gäller design har G-Technology säkerställt att USB-C SSD är robust och kan överleva droppar. Dessutom ökar IP67-vattentåligheten dess livslängd ytterligare.

USP: Oöverträffad dataöverföringshastighet

Kolla in på Amazon

4. Western Digital

"Western Digital" har introducerat en mycket funktionell USB-C SSD som kryssar för de flesta rutor. Först och främst gillar jag dess överföringshastighet som vrider upp till 540 MB / s. Därför kan du flytta dina data mycket snabbare och kunna redigera videor med önskad känsla.

En annan kvalitet som gör det till ett bra alternativ är lösenordsskyddet genom hårdvarukryptering. Som ett resultat har dina uppgifter det extra skyddet.

När det gäller hållbarhet kan Western Digital SSD tåla påverkan. Dessutom har du möjlighet att välja mellan fyra modeller med den lägsta 250 GB-versionen som kostar 79,99 USD och 2TV-modellen är tillgänglig för 350,90 USD.

USP: Hårdvarukryptering för förbättrad säkerhet

Kolla in på Amazon

5. Seagate Fast SSD

När det gäller att tillhandahålla pålitlig prestanda är Seagate Fast SSD en av de bästa i branschen.

Jag har hittat upp till märket på alla aspekter. Till att börja med låter du dig flytta filer med upp till 540/500 MB / s läs- / skrivhastighet, vilket är bra i alla standarder. Oavsett om det är redigering av stora videor eller hantering av massiva filer, kan det stå emot din fakturering effektivt.

Den har mappsynkroniseringsfunktioner som hjälper dig att hantera filer bekvämare. Utöver filhantering uppgår Fast SSD till $ 87,10 för 250 GB och $ 389,99 för 2 TB-modellen.

USP: Mycket effektiv

Kolla in på Amazon

6. U32 Shadow från Oyen Digital

Om du tänker på att gå för skicklig SSD till ett konkurrenskraftigt pris, skulle U32 Shadow vara värt en titt.

Den levererar upp till 10 Gbps överföringshastighet vilket skulle vara mer än tillräckligt för att du ska få ditt arbete gjort effektivt. Således kommer du att kunna hantera dina 4K-videor och massiva filer på ett bekvämare sätt.

Denna solid state-enhet har en lätt design. Det kan emellertid uthärda droppar främst på grund av det förstärkta aluminiumhuset och förbättrad värmeavledning.

Dessutom kommer du att kunna välja U32 Shadow i sex modeller (startpris: 128 GB för $ 85) som stöds av en pålitlig treårig garanti.

USP: Förstärkt aluminiumhölje

Kolla in på Amazon

7. TEYADI

Jämfört med många andra erbjudanden verkar TEYADI: s flash-enhet vara billigare. Den fickformade SSD-enheten levererar dock upp till 540 MB / s överföringshastighet vilket gör att den är bekvämt långt med de högt rankade alternativen på marknaden.

Denna solid state-enhet har förstärkt aluminium exteriör och har böjda hörn som ger den ett modernt utseende. Den välbyggda designen ger den möjlighet att sprida mindre påverkan.

Dessutom finns TEYADI i tre varianter som 128 GB ($ 42,99), 250 GB ($ 65,99) och 512 GB ($ 96,99). Och du kan använda den med både Mac och Windows PC.

USP: Prisvärd alternativ

Kolla in på Amazon

8. ADATA SE730H

Om du vill ha den mest hållbara SSD-enheten, gå till ADATA SE730H. Anledningen till att jag säger det för att det är stötsäkert (certifierat av militär klass). Dessutom är denna flash-enhet IP68 vattentät.

Bortsett från skyddet har SE730H en ganska bra läs / skrivhastighet på 500 MB / s. Om du inte bryr dig om den blixtsnabba hastigheten borde det vara bra för dig.

Ännu bättre, det är utformat för att fungera med Windows-, macOS-, Linux- och Android-enheter.

USP: IP68 vattentät

Kolla in på Amazon

9. OYUNKEY M9

”OYUNKEY M9” kan visa sig vara ett säkert alternativ ur alla perspektiv. Till 77,99 dollar (500 GB lagring) kostar det konkurrenskraftigt. Dessutom lägger 540 MB / s läs- / skrivhastighet det till de mest anmärkningsvärda externa SSD-enheterna på marknaden.

M9 har ett stöttåligt metallhölje som förstärker hållbarheten. Ett annat plus är kompatibiliteten som hjälper det sömlöst att fungera med inte bara din Mac och Windows PC utan också iOS och Android-enheter.

USP: Bred kompatibilitet

Kolla in på Amazon

10. SHINESTAR

Sist men inte minst, kanske SHINESTAR inte är ett välkänt namn, men dess SSD är en pålitlig satsning. Och det som möjliggör bättre prestanda är dataöverföringshastigheten på 6 Gb / s. Med denna effektivitetsnivå kommer du att kunna utföra ditt arbete skickligt.

SHINESTAR har en lätt och fickvänlig design. Tack vare högkvalitativt aluminium ser det imponerande ut.

Dessutom kan den också motstå repor och bekämpa stötar. Först och främst ger tillverkaren en pålitlig begränsad garanti på tre år. För 69,99 dollar är inte heller denna externa SSD (512 GB) dyr.

USP: Imponerande byggkvalitet

Kolla in på Amazon

Varsågod! Så det här är några av våra finaste SSD-enheter. Förhoppningsvis hittade du dem upp till uppgiften.

Vad är ditt val?

Har ditt specifika krav hittat rätt SSD-enhet för din macOS-enhet? Om ja, vilken är det och vilka funktioner har funnits lovvärda i det? Kasta upp din feedback nedan.

Du vill titta på:

  • Bästa skrivbordsunderlägg och mattor
  • Tangentbord för Mac Mini 2018
  • Bästa stativ för MacBook Pro
  • Bästa tangentbordsväskor för 12-tums iPad Pro 2018
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found