Blogg

Hur man använder flera WhatsApp-konton på Mac och Windows PC

Uppdatering: Den här metoden fungerar inte för tillfället. Vi letar efter vägen och ska uppdatera inlägget så snart vi får lösningen.

Jag har två WhatsApp-konton; medan den ena är för nära och kära, den andra är för mina klienter och kollegor. Ofta måste jag växla mellan dessa konton för att kommunicera med dem alla. När jag arbetar på datorn föredrar jag att använda WhatsApp-webben för att chatta med vänner lite bekvämare. Nyligen fastnade jag mellan två avföring och tyckte att det var lite besvärligt att växla mellan mina personliga och professionella konton. Lyckligtvis snubblade jag snart på ett smart hack som hjälpte mig att enkelt använda flera WhatsApp-konton på skrivbordet.

Om du också gillar att använda WhatsApp Web på din Mac eller Windows PC, skulle du verkligen uppskatta detta trick. Låt mig visa dig hur det fungerar!

Hur man använder flera WhatsApp-konton på skrivbordet

Steg 1. Starta WhatsApp på din mobila enhet.

Steg 2. På din iOS-enhet trycker du på Inställningar app → WhatsApp Web / Desktop.

På din Android-enhet trycker du på de tre små prickarna (placerade vertikalt) längst upp till höger → WhatsApp Web.

Steg 3. Öppna nu vilken webbläsare som helst på din dator och gå över till WhatsApp Web och peka sedan din smartphone mot skärmen för att fånga QR-koden.

Steg 4. Om du vill byta till ett annat konto öppnar du helt enkelt en ny flik och klistrar in följande länk: och tryck sedan på enter.

Steg 5. Därefter måste du skanna QR-koden med ditt andra WhatsApp-konto.

När du har skannat QR-koden, kommer du att börja använda båda kontona stimulerande på skrivbordet och även kunna växla mellan dem utan problem.

Säg vad du tycker

Så det är så du kan gå fram och tillbaka mellan dina WhatsApp-konton sömlöst. Har du några frågor? Skjut dina tankar i kommentarerna nedan.

Du kanske vill läsa dessa inlägg:

  • Hur man döljer senast sett i WhatsApp på iPhone och Android
  • Kan du inte se "Betalningar" i WhatsApp på iPhone och Android? 
  • Hur man skickar / tar emot pengar med WhatsApp på iPhone och Android
  • Så här exporterar du WhatsApp Chats-historik från iPhone och Android
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found