Blogg

Hur man spelar Pokémon Go på iPhone utan att röra sig

Uppriktigt sagt hade jag aldrig tidigare haft så mycket spel med något spel som Pokémon Go på min iPhone. Gjort med ett antal tråkiga spel som knappast krävde fysiska aktiviteter, jag hade väntat på den här typen av augmented reality-spel under lång tid.

Det bästa med Pokémon Go är att det driver dig att gå runt och gå för att döda för att fånga Pokémons. Denna lockande jakt på varelser gör också din kondition en stor tjänst. Men tänk om du inte vill gå runt eller bara vill spela spelet inomhus? Du kan fortfarande fånga varelser när du spelar det här spelet i ditt hem, skola eller kontor.

Hur man spelar Pokémon Go utan att gå utanför

För att spela Pokémon Go utan att röra dig och fånga Pokémons enkelt måste du vara lite smart. Du kanske har hört talesättet, "Om du inte kan döda din fiende i en rak kamp, ​​bättre fälla den." Samma trick gäller för detta spel.

Få bästa möjliga användning av rökelse

Pokémon Go har en ganska trevlig funktion som heter "Rökelse" som låter dig locka Pokémons. När du väl har aktiverat rökelse avger den den mystiska doften som lockar varelser. Efter att ha blivit slagen av doften kommer Pokémons nära dig och fastnar i din fälla.

Rökelse är dyrbar

När du börjar spelet får du två rökelser. När du har aktiverat rökelse varar det i 30 minuter. Även om du lämnar spelet fortsätter det att fortsätta och bli klart efter tidsgränsen.

Om du inte har rökelse eller redan har spenderat det kan du köpa det från butiken med Pokecoins. Så se till att vinna många Pokecoins när du spelar spelet.

Annat knep

Vissa människor kopplar sin iPhone till en drönare och speglar sedan enhetens skärm på en dator. När drönaren går runt de närliggande omgivningarna fångar de Pokémon från sängens komfort. Om du inte vill gå utomhus men ändå vill spela spelet efter eget hjärta kan det också vara en bra idé.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found