Blogg

Bästa iPhone 7 Plus marmorväskor 2021

Den fängslande elegansen i marmorväskor är verkligen värdig beröm. Med kärleksfullt hantverk och design är de grundade till att vara fantastiska kostymer för iPhone, eller hur? Marmorfodral har alltid charmat mig med sin naturliga känsla och oändliga klass. Även om jag bara använder dem vid speciella tillfällen är de fortfarande ett av mina favoritval. Här listas några av de bästa iPhone 7 Plus marmorfodralet för din smartphone.

1. Mikol Nero Marquina

Mikol Nero Marquina iPhone 7 Plus fodral har gjorts av naturlig marmor. Den ultramoderna och smala designen gör att den får en omedelbar påverkan. Den fantastiska kontrasten i svartvitt är charmig nog för att fånga ögonen.

Marmorfodralet gör det bekvämt att bära eller hålla i handen med det passformiga utseendet och det bekväma greppet. Tillverkaren ger dig möjlighet att anpassa fodralet med speciell gravyr.

Pris: $ 109 | $ 134 [Med gravering.]

Köp det från MikolMarmi

2. JAHOLAN

Höjdpunkten i detta fall från “JAHOLAN” är det iögonfallande marmormönstret som ger det ett unikt utseende. Dessutom får du mer än 25 livfulla färgvarianter. Således har du gott om alternativ att experimentera och få den perfekta dräkten för phablet.

Utöver utseendet är JAHOLAN ett TPU-fodral och känns väldigt slät i handflatan. Och trots den smala strukturen, bör locket kunna klara mindre fall.

Pris: $ 10,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

3. Native Union CLIC

CLIC Marble har huggits ut ur naturlig marmor. Dess skönhet ligger i överlägset hantverk. Väskan är ganska snygg med bild-perfekta utskärningar för knappar och portar. Borstat aluminium förbättrar sin design.

Detta äkta marmorfodral klickar perfekt på din phablet. Den släta ytan känns väldigt mjuk i handflatan. Det kan överleva mindre stötar och skydda din smartphone från grunden. Väskan finns i vitt med guld / svart.

Pris: $ 79,99 på Amazon när detta skrivs.

Vänligen köp den från NativeUnion

4. i-Blason Cosmo

Om du vill ha ett fodral som kan bekämpa stötar utan att ge upp den snygga designen kan i-Blason Cosmo vara en bra satsning.

Detta skydd har en solid stötdämpande stötfångare som inte låter din smartphone skadas. Och med den robusta bakpanelen för att starta har den styrkan att hålla din enhet helt skyddad.

Bortsett från hållbarheten har utsidan ett glittrande utseende, vilket ser till att iPhone enkelt kan få uppmärksamhet. Det är inte allt; Cosmo levereras också med ett inbyggt skärmskydd för att erbjuda en pålitlig skydd mot slitage.

Pris: $ 21,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

5. Så sten

Så sten marmor fall är absolut klass! Tillverkad med den finaste marmor, har det blickar för att stjäla hjärtat. Berikad av de iögonfallande ådrorna och den beundransvärda kvaliteten, gör det till ett lyxigt par med iPhone 7 Plus. Satin-touch finish pryder sin profil och erbjuder också ett förbättrat grepp.

Perfekta utskärningar möjliggör problemfri tillgång till alla funktioner på din enhet. Eftersom väskan är mycket smal behåller fodralet enhetens elegans. Dessutom påstås det vara splittringsbeständigt.

USP: Satin-touch finish

Pris: 79,99 €

Köp den från Marmorväska

Det är allt!

Håll koll på oss för fler marmorfall eftersom vi kommer att uppdatera det här inlägget när de värda utmanarna anländer.

Vi uppskattar alltid din feedback. Så kom gärna med dina åsikter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found