Blogg

Så här ändrar du bärarnamn på iPhone och iPad [Använda Mac]

Det är fantastiskt att anpassa din favoritenhet och ge den en personlig touch. Den uppenbara fördelen med anpassning är att den gör att din gadget sticker ut eller skiljer sig från resten. Lyckligtvis finns det många sätt att anpassa din iOS-enhet. Som till exempel kommer du att välja mellan olika glödande bakgrundsbilder, gravera ditt namn på ett fodral eller till och med ändra bärarnamn på din iPhone och iPad.

När jag utforskar några av de smartaste sätten att anpassa min iOS-enhet, snubblade jag på en Mac-app som heter CarrierEditor av Kevin och Daniel. Med appen kan du enkelt ändra operatörsnamn på din iPhone. Till skillnad från andra liknande appar som bara fungerar genom att låta dig ersätta bärarens namn med en text, låter det dig ersätta bärarens namn med en förvald Zeppelin-ikon. Låter intressant, eller hur? Du kan välja mellan flera färdiga logotyper som kan göra statusfältet riktigt coolt.

Här är vad du behöver:

  • En iPhone eller iPad (mobil)
  • Mac
  • CarierEditor

Hur man byter iPhone eller iPad Carrier-logotyp

Steg 1. Ladda ner CarrierEditor-filen (.dmg) och montera filen.

Steg 2. Kör nu filen CarrierEditor.app.

Steg 3. Klicka på "Låt oss komma igång" för att börja.

Steg 4. Ta reda på vilken version din operatör är på. För att göra detta, gå till Inställningar → Allmänt → Om och bläddra ner till där det står 'Carrier' och anteckna numret (som 13.3, 13.2, etc.)

Steg 5. Skriv detta nummer i inmatningsrutan och klicka på Nästa

Steg 6. Välj nu din enhet och sedan det operatörsnamn som du för närvarande är på. Observera att om din operatör inte är listad, kommer den här metoden inte att fungera för dig.

Steg 7. Det här är den bästa delen nu. Du kan välja två ikoner för att anpassa ditt statusfält. Det finns cirka tio Zeppelin-logotyper med .dmg-filen så att du kan välja mellan det. Alternativt, om du redan har dem, dra och placera dem i de två rutorna. (två versioner för olika scenarier, men du kan bara göra med en)

Steg 8. Sätt bilderna och klicka på Compile Carrier Update (.ipcc)

Steg 9. När du är klar kommer ditt skrivbord att ha två nya filer. Du kommer att använda en av dessa för att ändra operatörens namn.

Till sist…

  1. Öppna iTunes och klicka på enhetens namn
  2. Tryck på Alt (Alternativ) och klicka på "Återställ iPhone ..."
  3. Välj den genererade .ipcc-filen (som inte har original i sitt namn)
  4. När din iPhone / iPad är återställd kommer den nya ikonen att visas direkt!

Det är allt.

Så enkelt som det låter är saken bara tillgänglig för Mac-användare just nu. Ja, vi väntar också, Windows-användare !!

Avslutar

Hur anpassar du din iOS-enhet? Om du får en chans, vilken typ av anpassning vill du ta med i iOS 12 och macOS Mojave? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Bildkredit: iPhoneHacks

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found